skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Funkce
-> Samantus: Btw. což vedle druhýho ale co kdyby to bylo jeden kentusák vedle prvního to by bylo teprve něco

-> Samantus:

jeden kentusak vedle druhyho, rusim registraci
tak to na to seru prasata s fazolema, phuj
-> Pavel P.:

-> Samantus: Co bys chtěl za dvě kila krevety?

-> Samantus: a cos čekal? ovečky?

-> Pavel P.: A kua.... Tak to abych si dal před onim vykonáním pomsty nějakou fazulačku bo něco takovýho z luštěnin

zajimavy ze se zatim vozejvaj jen chlapi.....
-> Bagrr: neboj Samantus udělá vyjímku a přijede osobně

-> Pavel P.: Tak vzhledem k tomu že sem ještě ani jeden sraz neby....
-> Tuxik: Bez s co největší náloží dovnitř
-> Tuxik: Bez s co největší náloží dovnitř

-> Tuxik: s čepičkou

-> Samantus: a bude to s gumickou nebo bez gumicky ?
-> Bagrr: seš na začátku viď?
to je mrzutéé

sestavim si dle seznamu registrovanych vlastni poradnik, hele ja si nedelam prdel
-> Samantus: A kua.. A budeš to brát nahodile nebo podle abecedy?

Jestli nevratite zpet funkce, osoulozim pulku virtu na nejblizsim sraze.....
tak už tu nefňukejte,na světě jsou důležitější věci než funkce

-> gabo00000: U-Geen 24.09.07 12:40:52 napsal:
jak maly deti kerejm sebrali hracku. nic se vracet z5 nebude.
ja sa nechcem s nikym pohadat ale tak potichucko sa opytam...takze funkcie uz nebudu? vôbec? nikde? nikdy? nikomu?
-> U-Geen: ty tam máš taky ADMIN
ty seš protekční dítě, přiznej se 

-> U-Geen: a ty ses osklivej, zlej tatulda

A ja ci zpet berusku, beeeeee 
Matouci to imo nebylo ani trochu, pac js kazdymu stejne u p*dele, kdo je moderator, hlavne ze dela svoji praci ...
Za chvili zmizi i moznost smazat svuj prispevek a uz to bude uplne fujky, fujky

Matouci to imo nebylo ani trochu, pac js kazdymu stejne u p*dele, kdo je moderator, hlavne ze dela svoji praci ...
Za chvili zmizi i moznost smazat svuj prispevek a uz to bude uplne fujky, fujky

-> Samantus: no vidis a pan sa este bude stazovat...

Kurva i ovcomil je v prdeli......
test
-> U-Geen: Ja nevim ale ja az budu mit penize tka klidne po Tuxovi poslu vic penez na chod... Ja virt beru jako jednu velkou rodinu a mrzi mi kdyz to tu pak jde do riti... Vim ze tobe patri velky di a taky to dost respektuju ale myslim ze bys moch mit trochu smyslu pro humor... Vzdyt je to tu jinak takovy suchy... To ze se o to staras za to sem te vdecnej myslim nejedn ja a cenim si toho ;) Ale nebud takovej suchar porad :)
Ja chci z5 sveho cabriofila
a SYNY chce byt SVĚTLUŠKA

-> U-Geen: A nedělaj tyhle drobný ptákoviny Virt tím,čím je? Sice už je tu kvantum lidu ale tohle snad nikoho nemátlo

ja ci zpet sveho mrkvace :-)
-> Martin2705: toho bohdá nebude,aby U-Geen z virtu utíkal
btw.:dělal to jako diplomku woe
btw.:dělal to jako diplomku woe

Nedá mi to a tyky se vyjádřím. Na jednu stranu obdivuju Ugeena za to, že to rozjel a věnoval tomu spoustu času. Na druhou stranu se mi zdá, že se trochu "zalekl" toho, do jakých rozměrů se původně stránka pro pár lidí rozrostla. Myslím, že by byl možná čas se zamyslet, milý UGeene, jestli Ti to vůbec ještě přináší dost uspokojení a pokud ne, tak nechat tenhle projek postupně "převést" na ostatní. Určitě nechci, abys odcházel, ale myslim, že třeba by se tu našel ještě někdo, kdo by s tuxem, kterého to zdá-se baví, udržoval virt v chodu. A ty bys moh bejt prezidnetem klubu

-> Luděk: aha takze oni to delaji pro sebe a ne pro nas :)) tak to at pokracujou nebo z nich budou trosky :)
-> Majkl: U-Geen stejně nic jiného dělat nedokáže a neumí (dokonce si na něj stěžovala i jeho mladá) a Tuxík to dělá v pracovní době (to možná i oba) a kdyby to nedělal,tak jen hulí a chlastá (a kdo ví co ještě,co jsme na tom videu z Lítně ještě neviděli),takže to vlastně oběma adminům přispívá k tomu,aby duševně (nebo duchovně?) nezakrněli a jejich nudný a nezáživný život měl nějaký užitek a smysl

-> U-Geen: jj to ne to s tebou souhlasim ale na druhou stranu obdivuju...
-> Majkl: donedavna nestal provozne nic, resp. se to uhradilo sponzorsky. ted byla prvni velka investice za HW. Co se tyce casu, je to (byl) muj konicek a na tom clovek asi nema zajem mit nejakou korunu, aspon z meho pohledu.
-> U-Geen: ne vydelavat, tak jsem to nemyslel ale kazdej snad musi pochopit ze provoz takovyhodle serveru neco stoji, jak financne tak casu a mel by byt ochotny aspon nechat vydelat reklamu... reklama je takovej kompromis, nechces od nikoho penize, ale vydelava to..
ale uznavam ze bez toho je to lepsi, cistejsi, a pusobi to lepe..
ale uznavam ze bez toho je to lepsi, cistejsi, a pusobi to lepe..
-> Majkl: ne, ale ne vsichni maji potrebu na ostatnich vydelavat ale delaji to ze sve dobre vule.
-> U-Geen: ja bych se na to treba lidi neptal, proste absolutne ale vuuuubec nechapu jak takovejhle velikej projekt muze nekdo delat zadarmo, kde berete ten cas? to se nekde rozdava? :) ocenuju ze nekdo takovej existuje, ja bych to asi nedelal, ja jsem pro reklamu at alespin zaplati zbytek nakladu a neco vam na male pivo, to nikomu nic neudela..
-> Majkl: skoda-virt.cz/cz/.../723
reklama tu byla z donuceni, ostatne daleko mensi je tu stale.
-> Syny: pokud si myslis ze mi tu jsou lidi u prdele tak mi vysvetli proc sem takovej blbec a travim kvuli tomu aby virt fungoval X hodin mesicne casto do noci?
reklama tu byla z donuceni, ostatne daleko mensi je tu stale.
-> Syny: pokud si myslis ze mi tu jsou lidi u prdele tak mi vysvetli proc sem takovej blbec a travim kvuli tomu aby virt fungoval X hodin mesicne casto do noci?
-> Baghira: tak sem maji dat reklamu, nikdo jim nerika ze to maji delat zadarmo.. me by nevadilo tady mit jeden banner, byl tu nakonec celou dobu. a nebo klidne zaplatim za rok vetsi prispevek kdyz to bude stat za to....
-> Syny: Až budeš zákazník a budeš pravidelně posílat peníze, tak pak si tě bude možná někdo hýčkat...a nemyslim tim konkrétně tebe, ale uživatele jako takový...do tý doby tu jsi jeden z mnoha o který se musej kluci zadarmo "starat"...mě nevyjímaje.
-> Syny: uplne.
-> U-Geen: Chmm mozna kdybys nejel striktne jen podle sebe ze by to na pytel nebylo... Uz je ntimhle "pokud se vam to tu zda na pytel, nemusite sem chodit ze" davas na jevo ze sou te zde lidi absolutne u riti...
pokud se vam to tu zda na pytel, nemusite sem chodit ze?
-> U-Geen: souhlas se Synym,něco už fakt přeháníte,zas tolik lidí to není
-> Syny: jj

-> U-Geen: A to vadi? Ja nevim v cem to vadilo... Kdyz je tu neco ze srandy tak se to okamzite rusi... Ze je to matouci - pulka lidi si toho vbec nevsimne a druha dobre vi i kdybys je o pulnoci probudil kdo je moterator a kdo admin... A i kdyby to nevedeli tak umi snad cist a je jim jasny za napriklad mrkvozrout nebude admin
Nak to tu v posledni dobe stoji zase za prd...