Hlavně přidáváním kometářů se třeba dobře dělala aukce. Takhle bude muset zadávající psát xxx lidem jak je na tom cena....
Časem by tam mohl bejt vylepšováček - nešel by tam zadat libovolnej komentář, ale pouze čísla (
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
navrh na inzerci
-> U-Geen: mn oto je pravda, ale je to nerealny. Coz je docela skoda... Ale myslim ze to co ste vymysleli bude v pohode - aspon v tom bude poradek...
-> Syny: no nejlepsi to samozrejme neni. nejlepsi by bylo nechat to jak to je, kdyby se lidi chovali "sporadane". coz ovsem nedelaj ani autori inzeratu ani zajemci. Pokud jo, byl by to idealni stav.
-> U-Geen: Mno na tu inzerci uz tady bylo asi milion navrhu a vsechny k prdu - stejne bude nejlepci kdyz to udelate ja krikal Tux a jak s ito chtel ty... Proste zamceno - jen autor

-> Dally:
No řešení je to taky, ale to ať si udělaj jak chtěl, ale znova opakuju, že jsem ochoten tímto způsobem pomoct.
No řešení je to taky, ale to ať si udělaj jak chtěl, ale znova opakuju, že jsem ochoten tímto způsobem pomoct.
-> Tuner#2: jsem rad ze nejsem sam kdo by to tak chtel
-> party_boy: stare inzeraty bych nechal tak jak jsou a dal do sekce treba stare inzeraty, nebo podobne..

-> party_boy: stare inzeraty bych nechal tak jak jsou a dal do sekce treba stare inzeraty, nebo podobne..
Já to myslel vážně.
Ale pokud byste potřebovali čističe, tak se můžu nabídnout.

Jsem chtěl jenom vědět jak dalece se to dotkne těch inzerátů, který budou založený dřív než tahle novela.
-> Tuxik: ty woe :)) ale co to jsou taky tisice, ale i staticisice

-> Majkl: jsme lehce pres milion prispevku
-> Majkl: trochu bych pridal :-)
mysql> select count(id) from prispevky;
+-----------+
| count(id) |
+-----------+
| 1116449 |
+-----------+
mysql> select count(id) from prispevky;
+-----------+
| count(id) |
+-----------+
| 1116449 |
+-----------+
-> Majkl:

-> party_boy: a kdo to bude mazat? je tady stovky inzeratu a 1000ce prispevku
Co se týče toho řešení s inzercí mi přijde až moc radikální. Já jsem pro to aby se mazaly příspěvky který se netýkaj danýho předmětu, ale myslim si, že určitá diskuze k tomu předmětu patří.
Jak se dotkne tohle nastavení starých inzerátů? Budou smazaný?
-> Tuner#2: hehe ted jsem ti tam napsal ze se to resi tady nebo tak neco :D
-> Dally: Souhlas, zrovna jsem to před chvílí psal do příbuzného tématu a mě se ten nápad líbí. Ať si každý zavolá, napíše SZ nebo mail.

-> Syny: samozrejme.
-> Syny: za zkousku nic nedas
-> U-Geen: tak to je super

-> Dally: takto je to v planu.
Ja nevim ze se furt snazite s nakejma navrhama... Stejne na to kezdej hazi bobek na naky navrhy at by byli sebelepsi

no ale vidis jak se to zvrhava...navic to tak funguje vsude na jinych inzercich. Od kecani je formu..
To přispívání do tématu mi přijde ale jako docela dobrá věc.tedy můj osobní názor
klidne bych udelal inzerci tak jak jsem to tu uz cetl rozdelit na sekce(skoda, neskoda, tuning, kola....atd)a vubec by nevadilo kdyby inzerce byla jen inzerce a zadne prispivani komentaru od ostatnich(jen zakladatel inzeratu by mohl pozmenit kdyby napsal nejakou chybu potreboval neco doplnit apod) ostatni by se domlouvalo pres id pak by se ozyvali jen ti lidi kteri by o danou vec meli opravdu zajem. Timhle by se asi dalo vyradit ten nesvar co se tady delsi dobu resi...