skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda.virt.cz
-> Alchymista: snad je natolik inteligentni aby ti napsal proc ti pise ne?
jenze kdyz me bude nekdo psat do ID tak treba si zrovna nespomenu na co to je a jak poznam co to je vlaste za inzerat (napr: se pta na nejaky stary inzerat)
-> Alchymista: Tak zase vem to tak, že pokud je dotyčnej línej napsat do ID, tak o danou věc asi zas takovej zájem nemá ...
-> Alchymista: pokud má vážnej zájem,napíše a zeptá se..jinak zájem nemá
-> Majkl: Jen tak pro info - jak se pozná havěť - členové s nulovým přínosem pro škodovkářskej svět?
to me prave s prominutim sere dal jsem inzerat a vubec nevim jestli se me nekdo na to nechce zepta a psat se mu to treba ani nechce do SZ ( je v tom prave velkej bordel)!!!
teď už by nám pomohli asi jen "růžoví sloni"...škoda že už tu nejsou

ja bych osobne inzerci nechal jak byla ale je pravda ze ted budou psat lidi co maj vetsi zajem protoze do ID je to uplne neco jineho nez to hodit jen do inzerce...s tehle stranky to je lepsi...

to už je jak v
Nic nikam nepsat a každou větu si desetkrát rozmyslet nebo ....

a kdo nechce cucet na inzerci a vadi mu to tak at si ji vypne
-> Nwkt: Nwkt 02.10.07 15:53:25 napsal: Já nechápu co se tu vztekáte, kdyby lidi nebyli kokoti a nedělali bordel v inzerci tak se to nestalo, můžete si za to samy
to mas pravdu, ale jak na to prijdou ty dobri lidi kteri bordel nedelaji
to mas pravdu, ale jak na to prijdou ty dobri lidi kteri bordel nedelaji
Já nechápu co se tu vztekáte, kdyby lidi nebyli kokoti a nedělali bordel v inzerci tak se to nestalo, můžete si za to samy

dejte anketu k inzerci!!!!
-> Tuner#2: pořád srovnání s annoncí...PROČ????
Jak píše dole U-Geen.......toto není inzertní web!!!!
Annonce je
A copak se tu budeme po někom opičit? Není lepší vlastní nápad vyhovující většině uživatelů? Což tento zjevně není, což je vidět ze spousty negativních ohlasů? Přičemž pozitivní bych spočítal na pár prstech? PS: četl jsem obě diskuze, takže vím co tam je psané
Ok, ať se inzerce změní, ale prosím ne tímto způsobem...vždyť to pak bude nuda!!!! Nic jiného než nuuuuuudáááááá!!!
Jak píše dole U-Geen.......toto není inzertní web!!!!
Annonce je

-> Tuner#2: no prave kdyz neco chci tak je to zbytecne tessi(zabereto vice casu
) takhle sem to napsal do inzerce a bylo ted abych psal do ID, takove neprehledne pak se casem zapomene co sem presne chtel a je to v...... a kdyz chci dat fotku a zakrouskovat co chci tak jak to mam udelat, jedine pres e-mail, ze ?

-> Alchymista: Inzerci budeš psát do inzerce. Jen když budeš něco chtít, tak tu máš SZ, mail a nebo telefon a voláš? V annonci to snad děláte jinak?
-> Majkl: chápu jak to myslíš
a souhlasím.......ale na druhou stranu....já osobně třeba sháním věčinu věcí z inzerce z virtu. A taky nemám rád lidi kteří nemají vyplněnou ID kartu atd. a nerad kupuju něco od člověka který tu není zavedený. Ale každý tu nějak začínal a já například prostřednictvím inzerce kde jsem sháněl kdysi nějaké věci...
A tak nevyhážeme všechny lidi co mají míň než 200 příspěvků? A bude to hotový. A ještě zakážeme nové registrace

A tak nevyhážeme všechny lidi co mají míň než 200 příspěvků? A bude to hotový. A ještě zakážeme nové registrace

kazdou inzerci psat do SZ me docela leze na nervy lepsi bylo to psat primo do inzerce a aspon se ta inzerce objevuje......(jinak ja tady nejsem jen kvuli inzerci a at to udelate jak koli tak tady zustanu stejne mam tu taky auto)
-> kaprik faster: ano rekl bych ze 1/3 clenu na virtu je naprosto zbytecnych a to s klidem..
vem si kolik clenu tu je jen proto aby sem dali jeden ci dva inzeraty... a dalsi takova "havet" jsou to clenove s nulovym prinosem pro "skodovkarskej svet" nebo jak to rict
vem si kolik clenu tu je jen proto aby sem dali jeden ci dva inzeraty... a dalsi takova "havet" jsou to clenove s nulovym prinosem pro "skodovkarskej svet" nebo jak to rict
-> kaprik faster: Já jí mám vypnutou už asi rok, dva od doby co to U-Geen umožnil v nastavení aby se mě nenačítali nečtené v inzerci
A pokud odpadnou 2/3 co sem chodili jen inzerovat a plácat kraviny do inzerce, tak jedině dobře. Už to tu psal Bery a měl pravdu.

-> Majkl: naprosto zbytečných?? Není to trošku tvrdé?
Bacha na slova abys tu pak nezůstal sám s hrstkou statečných......

-> kaprik faster: ano napsal si to temer spravne, kdyby tu nebyla inzerce tak tady 2/3 naprosto zbytecnych lidi neni
Hele, nebudeme se tu hádat...ať je to jak chce, stejně si na to zvykneme a budeme tu dál.
Ale: je to podle mého dost zásadní věc, která tento web docela dost mění...
Ale: je to podle mého dost zásadní věc, která tento web docela dost mění...
-> Tuner#2:
-> Majkl:
ok, tak tak ať vám dvěma U-Geen zruší inzerci (nějakým, nevím jakým způsobem) abyste měli klid a nemuseli ty žvásty číst a nám ostatním nechá to co máme rádi:-) Kdyby tu nebyla inzerce, tak tu 2/3 lidí není. Čekám odpověď že pak tu zůstane to zdravé jádro
Má reakce: a tím že tu zůstane pár lidí se "zkvalitní web" ?? Není snad důkazem kvalitního webu množství spokojených uživatelů?
-> Majkl:
ok, tak tak ať vám dvěma U-Geen zruší inzerci (nějakým, nevím jakým způsobem) abyste měli klid a nemuseli ty žvásty číst a nám ostatním nechá to co máme rádi:-) Kdyby tu nebyla inzerce, tak tu 2/3 lidí není. Čekám odpověď že pak tu zůstane to zdravé jádro

-> Reeaper: Raději čtu 50 příspěvků u aut a vím kdo co má nového než číst snůžku nesmyslů v inzerci. To byl i jeden z důvodů, proč jsem inzerci měl vypnutou. Čtu všechny auta, hodně fórum, ale inzerci ne. proč když nechci nic kupovat. Až budu chtít, tak si aktuálně pročtu a stačí jen vlastní inzeráty

-> Reeaper: mě je to fuk

-> MATTESS: 50/den? a zkoumat, jelsit tam vůbec někdo něco prodává? mno děkuju, to je s normální inzercí nesrovnatelná konina.. ale to jen tak na okraj 

-> Reeaper: proč všechny? Stačí sledovat "nečtené příspěvky"
To jen na okraj

-> U-Geen: máš pravdu
ael inzerce je fajn věc 
-> Majkl: chctěl bych tě vidět, jak budeš projíždět všechny karty aut, jestli tam náhodou někdo něco neprodává

-> Majkl: chctěl bych tě vidět, jak budeš projíždět všechny karty aut, jestli tam náhodou někdo něco neprodává

-> Majkl: inzerci nechat, já už tu sehnal pár dobrejch věcí a nevím kde bych je pak sháněl. Hold spřísnit a bude to dobrý
-> Majkl: to zas ne. inzerce by mela slouzit uzivatelum k prodeji veci mezi sebou... je to podle me dobra sluzba, ktera ale musi mit sva pravidla, i proto se chysta (teda zatim jenom "na papire") nova verze, ktera by i tuhle sluzbu mela vylepsit.
-> U-Geen: tak inzerci zrus uplne, me by to treba vuuuubec nevadilo.. stejne tady bude do te doby co to tu je spousta plevelu jen kvuli tomu.. vsadil bych se ze tu je nejmin 500 uzivatelu jen proto aby zalozili inzerat..
kdyz neco chci prodat muzu to napsat do popisu auta
kdyz neco chci prodat muzu to napsat do popisu auta
toto neni inzertni web. prosim, uvedomte si to.