skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ban: bitmap
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
zcela OT
Zastavil:U-Geen
-> davidm29: Odpovim za Karla, samozrejme, ze ANO. Proc by pak tolik lidi melo napravy a jine casti podvozku v jakokoli jine barve nez cerne? 

-> davidm29: jen aby tu nekdo jeste zbyl 

-> Karel.: To měl bejt JOKE...no jak se ptal Bitmap, jestli to na těch modrejch nápravách sedí líp....

-> davidm29: co sedí?
-> jepeg: Tak ne jenom jedním...ale postupně všech, kteří tu dělaj brajgl....
-> davidm29: myslis, ze zabanovanim jednoho srace se najednou zrusi zesrackovateni celyho stada? 

-> jepeg: Jo Čunek je dobrej, ale mě s ním laskavě do "party" netahej
U-Geen sám může říct, zda jsem měl tu potřebu mu to hlásit a nebo si to našel sám.

-> Karel.: A sedí nebo ne?
Jinak sme na d tim přemejšlel - můj názor na ban Bitmapa znáte, ale pokud chcete,a by virt byl jako dřív, tak tohle je jediný způsob jak toho dosáhnout...

Jinak sme na d tim přemejšlel - můj názor na ban Bitmapa znáte, ale pokud chcete,a by virt byl jako dřív, tak tohle je jediný způsob jak toho dosáhnout...
Syny 19.11.07 14:09:45 napsal: Ale kdyz uz by mi nekdo vyrazil z jakykoliv stranky, tak bych se teda neponizil jeste vic abych se tam pod 20ti nickama porad prihlasoval abych mohl vsem porad nadavat... Pac tim si to moc nezlepsi a pokud by byla treba jeste nadeje ze bych se mohl vratit, tak timhle bych ji asi moc nepodporil.
Stacil by mi jeden, kdyby admin nebyl tak pricinlivy a v realnem case mi je nelikvidoval.
A v zadnem pripade se nesnazim zvratit banan, chci te jen nasrat
Stacil by mi jeden, kdyby admin nebyl tak pricinlivy a v realnem case mi je nelikvidoval.
A v zadnem pripade se nesnazim zvratit banan, chci te jen nasrat

Tuner#2 19.11.07 12:31:02 napsal: ... začal tady všechny napadat a vše co nebylo dle něj bylo špatně. .
Pardon, ne utocit ale napadat :)
Nejak nemam plezir z toho nekoho urazet, ale pokud se po nekolikerem odehnani porad vracis na to same misto jak moucha na zarovku a porad si meles tu svoji i kdyz to evidentne nikoho nezajima, tak to jednoho namichne.
Nehlede na to, ze nikdy jsem se nevetrel nekam do diskuse a zacal na nakoho chrlit hnuj. To vzdy az potom, kdy me za muj nazor nekdo oznacil nejakou hezkou nadaveckou. Ano forum je toho plne, stejne tak jako je plne blbcu, kteri misto aby zacali diskutovat, tak zacnou hezky z kraje nadavat. Ja se vzdy minimalne dva az tri prispevky pokousim o nejakou v ramci mezi rozumnou diskusi, ale stejne jsem to nakonec vzdy ja ten antikrist, ktery se nezastavi pred nicim
Pardon, ne utocit ale napadat :)
Nejak nemam plezir z toho nekoho urazet, ale pokud se po nekolikerem odehnani porad vracis na to same misto jak moucha na zarovku a porad si meles tu svoji i kdyz to evidentne nikoho nezajima, tak to jednoho namichne.
Nehlede na to, ze nikdy jsem se nevetrel nekam do diskuse a zacal na nakoho chrlit hnuj. To vzdy az potom, kdy me za muj nazor nekdo oznacil nejakou hezkou nadaveckou. Ano forum je toho plne, stejne tak jako je plne blbcu, kteri misto aby zacali diskutovat, tak zacnou hezky z kraje nadavat. Ja se vzdy minimalne dva az tri prispevky pokousim o nejakou v ramci mezi rozumnou diskusi, ale stejne jsem to nakonec vzdy ja ten antikrist, ktery se nezastavi pred nicim

-> jepeg: Já jsem snad říkal, že jsi útočil? Já jsem jen nesouhlasil s názorem, že repasovaná náprava v barvě je tuzing. Pokud Ty máš takový názor, tak ho klidně měj dál, já Ti ho neberu. Ono to nebylo jen kvůli nápravě, bylo to to první nač jsem si vzpoměl, v diskuzi toho bylo mraky a jak tu psal už admin, za ten čas strávený hledáním mě zrovna Ty, který mě hrubě urážel nestojíš...
Tuner#2 19.11.07 12:31:02 napsal: ... ale rozhodně ne ten, který má potřebu lézt někomu do zadku a někoho bonzovat.
"Pane Cunku, vy jste vzal uplatek? Ale kdepak, ja ..."
Pedros 19.11.07 12:59:47 napsal:
-> jepeg 19.11.07 08:23:45:
jseš ubohej..A ještě dotaz,kolikrát si tu založíš ještě registraci?
Presne tolik, kolik mi jich jeste Evza zrusi, nez se tu cela zalezitost ukaze v pravem svetle
"Pane Cunku, vy jste vzal uplatek? Ale kdepak, ja ..."

Presne tolik, kolik mi jich jeste Evza zrusi, nez se tu cela zalezitost ukaze v pravem svetle

-> Tuner#2: pekne jsi to vytrhl zx kontextu, jen co je pravda 
Inu, vsechno zacalo takhle: Napsal jsem minnovi do diskuse u auta tento prispevek
""08:09:24
30.10.2007bitmap - zrušená registrace
[offline] [id] [id karta] [zavřít kartu][zpráva] vložit: [nick] [datum] [oboje] [citovat] [odkaz]
Normalne me zamrazilo jak jsem videl miniaturu napravnice a ramen v zakladu, ze minna posedl tuzingovy duch a dela si z auta taky omalovanky
""
Na to se ozval Tuner#2 s timto:
10:35:09
30.10.2007Tuner#2
[online] [id] [id karta] [zavřít kartu][zpráva] vložit: [nick] [datum] [oboje] [citovat] [odkaz]
-> bitmap: Co je na natřených nápravách tuzingového?
Zda se nekomu, ze muj prvni prispevek na nekoho utocil?
Mne teda ne, nechapu tedy, proc mel T#2 potrebu urazene reagovat a nasledne me tady obvinit, ze ja na nej utocim.
Dale se popsala spusta veselych veci, nacez se do veci vlozil Karel ->
""14:01:10
30.10.2007Karel.
[offline] [id] [id karta] [zavřít kartu][zpráva] vložit: [nick] [datum] [oboje] [citovat] [odkaz]
-> bitmap: podívej se ke mně, jsem tuner jak prase, ještě natřu čelní sklo a bude to prýma
""
Na toto jsem reagoval u Karlova auta tim, co tu postnul mily Tuner#2 a jeste jsem to doplnil nekolika chechtajicimi se smajliky. Cela akce se nesla ve vcelku humornem duchu, ale T#2 se zrejme doted citi dotcen, nechapu proc.
Tunere#2, kdyz jsi mel potrebu zapojit se i do teto diskuse, vysvetli mi prosim, kde shledavas nejaky utocne prvky meho chovani a na koho?

Inu, vsechno zacalo takhle: Napsal jsem minnovi do diskuse u auta tento prispevek
""08:09:24
30.10.2007bitmap - zrušená registrace
Normalne me zamrazilo jak jsem videl miniaturu napravnice a ramen v zakladu, ze minna posedl tuzingovy duch a dela si z auta taky omalovanky

Na to se ozval Tuner#2 s timto:
10:35:09
30.10.2007Tuner#2
[online] [id] [id karta] [zavřít kartu][zpráva] vložit: [nick] [datum] [oboje] [citovat] [odkaz]
-> bitmap: Co je na natřených nápravách tuzingového?
Zda se nekomu, ze muj prvni prispevek na nekoho utocil?
Mne teda ne, nechapu tedy, proc mel T#2 potrebu urazene reagovat a nasledne me tady obvinit, ze ja na nej utocim.
Dale se popsala spusta veselych veci, nacez se do veci vlozil Karel ->
""14:01:10
30.10.2007Karel.
-> bitmap: podívej se ke mně, jsem tuner jak prase, ještě natřu čelní sklo a bude to prýma

Na toto jsem reagoval u Karlova auta tim, co tu postnul mily Tuner#2 a jeste jsem to doplnil nekolika chechtajicimi se smajliky. Cela akce se nesla ve vcelku humornem duchu, ale T#2 se zrejme doted citi dotcen, nechapu proc.
Tunere#2, kdyz jsi mel potrebu zapojit se i do teto diskuse, vysvetli mi prosim, kde shledavas nejaky utocne prvky meho chovani a na koho?
-> kaprik faster: 

-> Syny:

Syny 19.11.07 14:09:45 napsal:
Timto se vam vsem omlouvam a seru tady uz na to...
Timto se vam vsem omlouvam a seru tady uz na to...

-> krup 19.11.07 11:24:24: Takze komukoliv kdo napise neco mimo moje tema, muzu hned nadavat a podobne? Proc teda bitmap nem porad potrebu se me na neco ptat kdyz vlasten nechtel abych mu odepisoval?
A jeste - kdyz je neco v odpadu, tak to teda nikoho nemusi zajimat? Takze kdyz si tam budu zakladat cokoliv a jakkoliv tak vas pak muzu poslat do riti a nesmi vas to vubec stvat?
Nerikam ze ban za to je adekvatni... Ale kdyz uz by mi nekdo vyrazil z jakykoliv stranky, tak bych se teda neponizil jeste vic abych se tam pod 20ti nickama porad prihlasoval abych mohl vsem porad nadavat... Pac tim si to moc nezlepsi a pokud by byla treba jeste nadeje ze bych se mohl vratit, tak timhle bych ji asi moc nepodporil...
Zkratka kdyz me nekdo krafe do tematu (jako ze je to temer v kazdym) tak to budto ignoruju, nebo nekoho slusne poradam jestli by toho nechal ale rozhodne mu nerikam neco o slovnim prujmu a na nic se ho neptam pokud od nej nechci odpoved... Znovu rikam ze sem tam opravdu nesel s tim se tam jit pohodat ani mu tam psat to co se psalo, to mi vyprovokovalo az pak. Ale myslim ze tady je to stejne zbytecny psat, pac tady si kazdej stoji za svim a vlastne to co pisu ho vubec nezajima a pokud zajima, tak jen aby nasel neco ceho se chytit aby se mohlo rejpat dal...
Takze timto koncim s jakymkoliv obhajivanim. Kazdej at si tu dela co chce, je slibuju ze se budu vseho ucastnit jen mimumalne pac uz to prelezlo hranici na kterou sem cekal. Lidi se kterejma tu byla sranda uz tu temer nejsou, takze ja udelam naprosto totez... Vam se ulevi a ja aspon udelam plno prace navic... Stejne tady kazdej umi jen nadavat a poukazovat na to spatny! Vubec se ale nedivim plnolidem ze sem prestavaj chodit, je to presne kvuli tomuhletomu... A nejvic mi tady serou ty lidi, ktery kdyz maj trochu hezci auto tak na ty ktery ho maj horsi koukaj tak ze jako sou neco min! Takze se tu hadejte klidne dal. To co se stalo me mrzi a nechtel sem aby to tak skoncilo! Ale bohuzel kdyz se na vas zacnou okamzite sypat nadavky a kritiky tak to hold skonci tak jak to skoncilo... Timto se vam vsem omlouvam a seru tady uz na to...
A jeste - kdyz je neco v odpadu, tak to teda nikoho nemusi zajimat? Takze kdyz si tam budu zakladat cokoliv a jakkoliv tak vas pak muzu poslat do riti a nesmi vas to vubec stvat?
Nerikam ze ban za to je adekvatni... Ale kdyz uz by mi nekdo vyrazil z jakykoliv stranky, tak bych se teda neponizil jeste vic abych se tam pod 20ti nickama porad prihlasoval abych mohl vsem porad nadavat... Pac tim si to moc nezlepsi a pokud by byla treba jeste nadeje ze bych se mohl vratit, tak timhle bych ji asi moc nepodporil...
Zkratka kdyz me nekdo krafe do tematu (jako ze je to temer v kazdym) tak to budto ignoruju, nebo nekoho slusne poradam jestli by toho nechal ale rozhodne mu nerikam neco o slovnim prujmu a na nic se ho neptam pokud od nej nechci odpoved... Znovu rikam ze sem tam opravdu nesel s tim se tam jit pohodat ani mu tam psat to co se psalo, to mi vyprovokovalo az pak. Ale myslim ze tady je to stejne zbytecny psat, pac tady si kazdej stoji za svim a vlastne to co pisu ho vubec nezajima a pokud zajima, tak jen aby nasel neco ceho se chytit aby se mohlo rejpat dal...
Takze timto koncim s jakymkoliv obhajivanim. Kazdej at si tu dela co chce, je slibuju ze se budu vseho ucastnit jen mimumalne pac uz to prelezlo hranici na kterou sem cekal. Lidi se kterejma tu byla sranda uz tu temer nejsou, takze ja udelam naprosto totez... Vam se ulevi a ja aspon udelam plno prace navic... Stejne tady kazdej umi jen nadavat a poukazovat na to spatny! Vubec se ale nedivim plnolidem ze sem prestavaj chodit, je to presne kvuli tomuhletomu... A nejvic mi tady serou ty lidi, ktery kdyz maj trochu hezci auto tak na ty ktery ho maj horsi koukaj tak ze jako sou neco min! Takze se tu hadejte klidne dal. To co se stalo me mrzi a nechtel sem aby to tak skoncilo! Ale bohuzel kdyz se na vas zacnou okamzite sypat nadavky a kritiky tak to hold skonci tak jak to skoncilo... Timto se vam vsem omlouvam a seru tady uz na to...
teda koukam tvrda ruka cenzora zasahla - osobne se domnivam jako King, ze se to mohlo vyresit jeste domluvou bo tak neco, ale admina zde nedelam
jaký to bylo božský když jsem byl mladý 17ti letý klučina a večer jsem se s mým dial-upovým zařízením přihlásil na modré stránky škoda virt....bylo tu pár lidí,legrace byla...
Nedělaly se tu sice kšefty, neřešily se takovýhle problémy, nikdo neházel špínu na druhý
a je na doplnění, nejsem zas tak starej
Nedělaly se tu sice kšefty, neřešily se takovýhle problémy, nikdo neházel špínu na druhý

a je na doplnění, nejsem zas tak starej

-> Tuner#2: to už jsem tady zveřejňoval a prý nemáme být tak sebevztahovační a radši si hledět svých věcí, tak nějak to napsal Nepér v podobném znění, mně když se nlíbí něčí auto tak držím pusu nebo řeknu nějak slušně a né jak jsi dal příspěvek viz bitmap
Ale tady to nemá smysl řešit, každej je chytrej jak rádio i ten kterej vůbec neví o co jde

Teda můžu říct že z téhle diskuze je mě teda po dlouhé době hodně zle, co si vůbec tady někteří členové dovolí napsat...
Ano já jsem ten, který diskuzi vyprovokoval, ten kvůli kterému už tady smazalo auto asi 5 lidí, ale rozhodně ne ten, který má potřebu lézt někomu do zadku a někoho bonzovat.
Co se týče bitmapa, tak se od doby zrušení inzerce začal chovat jak malé dítě, kterému vzali hračku a začal tady všechny napadat a vše co nebylo dle něj bylo špatně. Jako příklad je ukázka diskuze u Karlova auta momentálně na 3. straně:
14:17:38 30.10.2007bitmap - zrušená registrace
Teda, jaka husta tuningova skodovka
Sedi to lip na tech modrejch napravach?
To co bylo ve fóru se mě hledat nechce, ale bylo toho dost.

Ano já jsem ten, který diskuzi vyprovokoval, ten kvůli kterému už tady smazalo auto asi 5 lidí, ale rozhodně ne ten, který má potřebu lézt někomu do zadku a někoho bonzovat.
Co se týče bitmapa, tak se od doby zrušení inzerce začal chovat jak malé dítě, kterému vzali hračku a začal tady všechny napadat a vše co nebylo dle něj bylo špatně. Jako příklad je ukázka diskuze u Karlova auta momentálně na 3. straně:
14:17:38 30.10.2007bitmap - zrušená registrace
Teda, jaka husta tuningova skodovka
Sedi to lip na tech modrejch napravach?
To co bylo ve fóru se mě hledat nechce, ale bylo toho dost.
-> Tomik...: neboj, já to ho cpát nebudu.. bože chraň
.. jen řikám, že ten ban je trocha nesmyslny řešeni 

-> krup: Nevim teda jestli rýpalové, to bitmap to furt chtěl nějak vysvětlit, tak se mu to jen snažili vysvětlit...
A mě to je jedno, já prostě od jistý doby bitmapa nemusim a jsem rád, že dostal ban... Toť vše a víc už se tady vyjadřovat nebudu...
A mě to je jedno, já prostě od jistý doby bitmapa nemusim a jsem rád, že dostal ban... Toť vše a víc už se tady vyjadřovat nebudu...
-> Tomik...: .. a sem u toho, a jako malí frantící .. každopádně, i pokud by to dělal komukoli "na truc" - což by o něm něco vypovídalo
, tak podle hesla "potrefená husa nédřiv zakéhé.." .. by se dalo říct, že nejmenování pánové, kteří si podle mého a podle tohoto jistě zaslouží označení "rýpalové", se nechají přirovnat k oné pověstně potrefené huse 

-> krup: mě to spíš přijde jak už řikal syny jako naschvál, páč všichni to přesměrujou ke svýmu autu nebo se bavěj normálně přes id, icq, nebo skype, ale prostě bitmap musel mít něco extra a musel tim ostatní popíchnout... myslim, že to udělal zjevně naschvál
-> Syny: znova, bitmap bi neutočil, kdyby ste mu nedaly podmět..
otázka tedy na tebe ( a stejně tak T2 ), co tě vedlo k tomu, navážet se někomu do diskuze, která byla jednak v odpadu a druhak tě vubec nemusela trápit ?
otázka tedy na tebe ( a stejně tak T2 ), co tě vedlo k tomu, navážet se někomu do diskuze, která byla jednak v odpadu a druhak tě vubec nemusela trápit ?
Me by jen zajimalo proc si vsichni berou do huby me a T2 kdyz se tam ozvalo vic lidi... Ja sem pouze napsal T2, ze nema smysle se s bitmapem hadat (nakonec sem do toho sklouznul taky) - rozjelo se to az pak kdyz bitmap okamzite zautocil se necim o slovnim prujmu... Misto aby byl rad ze sem jeste napsal T2 aby ho nechal bejt prezto ze se mi to tema taky nelibilo.
No nechápu proč to T#2, Synyho a další tak sralo, já tu diskuzi otevřel a zase zavřel, žíly mi fakt netrhala, každej den je tu spoustu vláken o ničem (z mého pohledu). Jiná věc ovšem je arogance a povýšenost čpící z bitmapových reakcí nejen v tomhle vláknu, ty někomu mohli vadit, já jsem na takovýhle lidi celkem zvyklej 

-> krup: nehledej v tom logiku. Evzenek se proste potreboval na nekom vyvrsit, ja tu sil do jeho, rekneme to slusne, oblibencu, tak to padlo na mne.
Kdo chce psa bit, hul si vzdy najde. Sic je to hul nadmiru chatrna, ale on je tu sefem, nic se neda delat. Kdys uz nic, tak za to aspon sklidil jakous, takous ovaci jinych, mnou evidentne poskozenych citlivych dusicek
Znas to, rodinu a sefa si nevyberes :)
Kdo chce psa bit, hul si vzdy najde. Sic je to hul nadmiru chatrna, ale on je tu sefem, nic se neda delat. Kdys uz nic, tak za to aspon sklidil jakous, takous ovaci jinych, mnou evidentne poskozenych citlivych dusicek

Znas to, rodinu a sefa si nevyberes :)
U-Geen 19.11.07 07:32:24 napsal: -> Milos: ban neni kvuli tomu ze se bitmap hadal, ale kvuli forme, kterou bitmap zvolil.
-> kubina: to mu ovsem asi ujely vicekrat, zda se mi.
Presne tak. Forma, kterou bitmap zvolil, zdala se pro sekci "odpad" nadmiru nevhodna a citlive dusicky Synik & Tunerek#2 s ocima horkymi slzami zalitymi stihli jeste zatepla adminovi bonz podati a ten, jsa mu ten srac bitmap lezi v zaludku jiz delsi dobu, chlapackym, autokratickym zahrmenim sve adminske mysi ukoncil bitmapovo pusobeni na "svem" virtu. Od te doby sami ruzovi dnove na virtu panovali, pravidelny ritual zasouvani zrcadlove lesklych analnich sond zaveden byt mohl a nad bitmapovym mrtvym, zetlelym telem, kazde pule slunovratu orgasticke vzdychy ritolezcu ozyvaly se az do skoreho rana.
Presne tak. Forma, kterou bitmap zvolil, zdala se pro sekci "odpad" nadmiru nevhodna a citlive dusicky Synik & Tunerek#2 s ocima horkymi slzami zalitymi stihli jeste zatepla adminovi bonz podati a ten, jsa mu ten srac bitmap lezi v zaludku jiz delsi dobu, chlapackym, autokratickym zahrmenim sve adminske mysi ukoncil bitmapovo pusobeni na "svem" virtu. Od te doby sami ruzovi dnove na virtu panovali, pravidelny ritual zasouvani zrcadlove lesklych analnich sond zaveden byt mohl a nad bitmapovym mrtvym, zetlelym telem, kazde pule slunovratu orgasticke vzdychy ritolezcu ozyvaly se az do skoreho rana.
-> U-Geen: sorry, ale furt se nejak nechytám .. ( omluvte prosím moji do nebe volajísí stupiditu .. ) Ta ona forma, kterou bitmap zvoli .. co že na ni bylo tak .. "neakceptovatelné&qu
ot; ? - reps. kde je rozdil ? - mám řict/napsat člověku, co se mi bez zjevné příčiny vnutí do tematu že je to tupe*c, kret*n, *i*a atp., nebo mu řict ať seskočí z paneláku ? ( rozdíly? ) .. mohl bych tedy poprosit o seznam adekváních a akceptovatelných protestů proti nežádoucím příspěvkům ?
To tu zas vypada...nechte toho..zbytecne jeden na druheho hazete spinu..jak mali. Dostal Ban osobne mit tu moc mu ho dam taky..uzivatel s takovym vyjadrovanim tady nema co delat..ban by si zaslouzili mozna i dalsi ale nekde to zacit musi. Za chvili bude z fora o skodovkach forum kde kdo onanoval nad freefotem..raci min prizpevku nez prizpevek v kazdem tematu a o nicem..za ty pocty prizpevku je zde nejaka vyspana vyhra nebo jak?

-> Milos: ban neni kvuli tomu ze se bitmap hadal, ale kvuli forme, kterou bitmap zvolil.
to jsou věci....
-> Milos 18.11.07 23:10:58: Ono by to mozna bylo docela fajn, kdyby tu zas bylo jen par lidi. Alespon by se tu nedeli veci, co se tu uz delsi dobu dejou.
-> kubina: Tak tak, dobrou.
Bitmap by se mel ve vyjadrovani krotit,ale jestliže si zalozil tema k inzeratu na uplnem okraji virtu a oduvodnil to tim ze by to rad probral s prodavajicim/a tak nechapu ze jste se do nej pustily.to ze tady v tematech o škodovkách jsou vylozene veci z elektra,motoru apod nikomu z adminu a moderatoru nevadi ..tot paradox.uz nekdy v zari mi admin tux rikal ze ke každému inzeratu si zadavatel bude moci určit jestli diskuzi ano ci ne,kdyby to tak bylo,nemusela by tahle situace nastat.vim ze to tady zazelo uz milionkrat ale to je to jadro pudla.Bitmap aniz bych ho znal se mi skoro vždy snazil poradit ohledne fava(mtx),myslim,ze mu ty nadavky ujely ale byl vyprovokovan,…budme objektivni
-> Nepér: Spíš holota

Aha, takže Holda, nebo Holta? 

2 all: Už jsem s tím asi trapnej, ale:........
cizí slovo odpovídající význam
holt, halt >> inu, zkrátka a dobře
.....a naproti tomu:
hold >> 1. okázalý projev pocty nebo úcty; 2. výkupné, vynucený poplatek ve válce
.......HOLD opakování matka moudrosti :)
holt, halt >> inu, zkrátka a dobře
.....a naproti tomu:
hold >> 1. okázalý projev pocty nebo úcty; 2. výkupné, vynucený poplatek ve válce
.......HOLD opakování matka moudrosti :)
-> Karel.:

trosku mimo misu, ale... keby sa tu maly vybanovat vsetci co sa hadaju, tak je tu 5,5 cloveka, lebo inac je tu aj tak kopec konc
inych ludi
za2..je tu milion zbytecnych, bezcenych tem, diskusi a ze prave nekomu vadila ta diskutovana... takze o zasirani sa neda hovorit
(vid milion obrazku o ho.ne, myslim tym nesuvisiacich s danou problematikou)

za2..je tu milion zbytecnych, bezcenych tem, diskusi a ze prave nekomu vadila ta diskutovana... takze o zasirani sa neda hovorit
(vid milion obrazku o ho.ne, myslim tym nesuvisiacich s danou problematikou)
-> Nepér: to ne, ale kolik já znám párů, které se poznali na akci...
-> kaprik faster: to naschvál smažu a ty mě stejně prohlídneš
jinak já se chovám i pod vlivem zcela hezky a nevyjadřuju se jak zvíře, třeba že grrrrr

-> Ad@m: Tak jako jde o to, co hledáš, jestli na jednu noc, tak na diskotéce asi neni problém.
-> Syny: proč ne? 

-> Nepér: přečti si článek jak se stát alfa samcem a bude to hned 

-> Nepér: Holky z discotek radsi nebrat 

-> Ad@m: -> kaprik faster: Když já mám problém se odhodlat k tomu...
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
zcela OT
Zastavil:U-Geen