skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vypadecek
-> petr s: a do pytle, radši ji zavolám jestli si vzala prášeček. ;-)
-> Gryzly: Tomu horoskopu bych nevěřil uvidíš za pár měsíců
-> petr s: Íťáci se ožrali a pak měnili hesla. A ráno s kocovinou si Tux nemohl vzpomenout jaký tam dali.
Já byl v sobotu na tuningu v Olomouci, tam nepršelo tak jsem se vyspal pěkně na posekané trávě pod širákem, a v neděli jsme byli na Ecce Homo ve Šternberku, Večer jsem pak zašel do hospody, kde jsem potkal kolegyni a ona nějak omylem přespala v mojí postely.
A to ráno když jsme přejížděli z Olomouce do Šternberka, říkali v rádiu v horoskopu, že at budu dělat v neděli cokoliv že se mi všechno bude dařit. Asi začnu věřit na horoskopy z rádia.
Já byl v sobotu na tuningu v Olomouci, tam nepršelo tak jsem se vyspal pěkně na posekané trávě pod širákem, a v neděli jsme byli na Ecce Homo ve Šternberku, Večer jsem pak zašel do hospody, kde jsem potkal kolegyni a ona nějak omylem přespala v mojí postely.

A to ráno když jsme přejížděli z Olomouce do Šternberka, říkali v rádiu v horoskopu, že at budu dělat v neděli cokoliv že se mi všechno bude dařit. Asi začnu věřit na horoskopy z rádia.

-> petr s: skor sietofku

-> petr s: Koukám že jsi taky zavítal. Virt nešel, tak jsme se bavili na TW 

-> Tuxik: Tys nenašel správný kabel?
-> Matthes z TechWebu 02.06.08 20:27:11: Nemyslel jsem tebe
ale tohoto soudruha
no tak to je presny jak zbrojovka... Je to gigantickej kolektiv kde muzes delat bordel a ztratis se... Tady to jde tezko... Navic tady se fakt spor moc nevidi pac sou tu normalni lidi...
ale tohoto soudruha
no tak to je presny jak zbrojovka... Je to gigantickej kolektiv kde muzes delat bordel a ztratis se... Tady to jde tezko... Navic tady se fakt spor moc nevidi pac sou tu normalni lidi...
sak jsem si taky to zprovoznovani vytrpel
to byly nervy horsi jak v sobotu vecer na doksech
a nakonec to bylo takovou kravinou ze jsem si nadaval ze jsem na to neprisel hned a resil to pul dne

-> petr s: To bylo toho casu receno s nadsazkou viz Duriq a jeho pindy uplne o houne ...
-> Syny: sme na tom stejně...tuxi vypni to ještě na chvíli
-> Syny: Mohls dělat hovno v Doksech,stejně jsi tam byl duchem přítomnej,jak tě znám. Zkoušky jsou pudová záležitost: buď to půjde nebo to nepůjde

-> minno: to je divny, u nas bylo krasne a sprchlo jenom v noci... holt vychod.
-> Matthes z TechWebu: Hlavně ty poznámky že na virtu jde dělat bordel
Díky bohu že to zase de... to byl děsněj víkend..
Hele kdyzby to zas neslo tak sraz je na TechWebu. Sekce mimo misu, tema "virt - aby měli kde plkat když virt neběží :D"
-> Bobesh:
to v sobotu "ráno" byla taky krize, samý energeťáky a kafe a stejně jsem byl použitelnej až někdy ve dvě 

-> Bobesh: jakpak zpestrili noc? 

vy toho naděláte sraz byl mnohem lepší

-> minno: Měls přijet,vedro jak sviňa,komáří rej,Tučňák v ráži,nachmelenej Havlík,debilní tuneři nám parádně zpestřili noc ze soboty na neděli a ranní krize než otevřeli stánek s kafem

Kdyz virt nesel tak sem se i ucil, ted delam zase hovno 

Huraaa,ide virt.bez virtu je zivot taky smutny

no kua konečne, som myslel že sa cez víkend zbláznim od nudy :) vonku totiž pršalo :(
-> Tuxik: Já vím,co tomu je
: Je to rozbitýýýýýý
Tak to vidíš a prej že snad nejsme závisláýci

Tak to vidíš a prej že snad nejsme závisláýci

-> Syny: Tak ses něco naučil
-> vaclav785: prave
Teda spis zatim zadny nemam, ale zkouskovy uz mam pres 14 dni 

-> Syny: máš zkoušky?

Ja byh to nechal jeste tak 4 tejdny...
-> Nwkt: sa uchlastat k smrti?
az bude auto hotove tak sa k vam aj vyberiem niekedy
ale to budem musiat zohnat nieco, co mi to auto tam privezie, lebo pri debilizme ceskej policie pridem aj o cele auto

-> rolls: Měl si jet na Doksy 

hlasujem za zastrelenie tucniaka
clovece...to bola nuda

Paráda že už jsme zase pojízdní teda aspon v tuto chvilku

to byl teda krusnej vikend bez virtu! A zrovna sem ho ale potreboval 

Tuxik 03.05.08 11:08:06 napsal:
-> Nwkt: jeste to chvili potrva ale mozna jsme objevili duvod proc je masina pretizena Hurá
-> Nwkt: jeste to chvili potrva ale mozna jsme objevili duvod proc je masina pretizena Hurá

-> Pavel P.: 

-> David29: no Tuxik to ze skromnosti neřekl, ale já ti to povim to je kvůli tobě víš?

Tuxik 03.05.08 11:08:06 napsal:
-> Nwkt: jeste to chvili potrva ale mozna jsme objevili duvod proc je masina pretizena
A jej

-> Nwkt: jeste to chvili potrva ale mozna jsme objevili duvod proc je masina pretizena
A jej

-> Tuxik: A co že děláš?
chce se napsat normál ale nechci urazit

-> Tuxik: i ty jeden lotře

Sorry za vypadecek, pravdepodobne jich jeste par bude, prezije-li to masina bez vytuhnuti :-D
Vytuhne-li, ocekavejte vypadek do doby nez masinu necham restartovat :-)
Vytuhne-li, ocekavejte vypadek do doby nez masinu necham restartovat :-)