skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Je to rozbity
prohledat
58 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 12.06.2008 do 24.07.2008, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> Tuxik: haleluja

-> darklord: a je to fuc ;-)
no a co tak konecne vyhodit tu registraciu na hrochac, alebo to tu bude az do dalsieho zrazu? 

-> Matthes z TechWebu: Hm 

-> David29: No ta fotka je tak ve vsech schematumech 

-> Matthes z TechWebu: Já dvě
napřed ty fotky (dole), a ted tohle...samý problémy. Prostě to blbne a smáznul bych ho 

blue rulez

-> David29: Vidim jednu. 

-> Matthes z TechWebu: Nene.. šedý. Stejně je plný chyb 

-> David29: Myslis cerny smazat? Ale dost lidi ho tu pouziva ... 

-> Matthes z TechWebu: Já bych to vyřešl tim, že bych to hnusný schéma smazal 

-> darklord: To mam taky, ale jen sede schema 

neviem ci uz niekto riesil to rozbite menu ale mna to strasne stve :)
btw...mohla by uz zmiznut ta registracia na hrochac?
-> Matthes z TechWebu: Já jsem na virtu většinou jen přes den a s modrým schéma jsem nikdy problém neměl. Naopak bílý TW mě vypaluje oči

-> U-Geen: No proste by to chtelo nejake svetle schema pro nas denni tvory 

-> Nwkt 19.07.08 19:17:09: nejen
-> Matthes z TechWebu: Vlkodav je nádhernej pejsek

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Upir
Vlkodlak 

-> Nwkt: To toho vim

-> Matthes z TechWebu: Ba ne, já mám rád tmu a černou barvu:D Mně naopak šedá strašně tahá za voči a modrá byla lepčí, než se vymyslela černá:D černá teď vládne:D
-> Matthes z TechWebu 19.07.08 16:55:34: css styl
-> Bagrr (Zase spamujou:D): Tak ses asi nejaky mimozemstan nebo nevim. My pozemstane s tim mame problemy

-> Matthes z TechWebu: Jde a velice dobře

-> Bagrr (Zase spamujou:D): No ale abych se na to mohl divat a neklekly mi voci tak bych tady musel byt po tme uplne aby svitil jen monitor. Byt ve svetle mistnosti a cumet na cernou plochu (cist neco) proste nejde ...
-> Matthes z TechWebu: Tak z toho by bmi bylo asi na nic:D nej barva je černá:D
-> Bagrr (Zase spamujou:D): Ale houno, neco zeleneho jako sem ukazal nizeji 

-> Matthes z TechWebu: svjetlkejší uklidňující třebas žužový s fijalovoučkýma puntíkama?

-> David29: Ja bych klidne udelal nejake svetlejsi uklidnujici, ale nasral sem Ugeena ze se mi cerne a modre nelibi a tak nema zajem 

-> Matthes z TechWebu: Já sem navrhoval, abys si každej jednotlivý prvky (pozadí, písmo lišta..) , moh nastavit každej sám 

-> David29: Ja bych se neceho ujal ... ale to by mi musel Ugeem rict jak je to delane ... jesi nejaky soubor kde je napsano ktera soucastka ma jakou barvu nebo jak 

-> Matthes z TechWebu: Majkl tu hlásil že udělá růžový.. a zatim nic 

-> Syny: Jaky mordy? 

mordy rulezz 

ony tu jsou nějaký schémata? a kdeeee?
já jedu pořád na modrý 

Uklidnujici zelena, treba by tu pak nebylo tolik konfliktu

-> Majkl:

-> U-Geen: No to sede je pekne
Ale z tamtech dvou mam za chvili hrozne unaveny oci 

-> U-Geen: Seš můj člověk šéfe
-> Bagrr (Zase spamujou:D): Šedá je katastrofa... a u černý sou krásně zvýrazněný nový příspěvky

-> Bagrr (Zase spamujou:D): Šedá je katastrofa... a u černý sou krásně zvýrazněný nový příspěvky

jee vono tady je cerny tema, to je hezky :) sem ani nevedel 

Bejvával sem na modrý ale teĎ vítězí jednoznačně černá:D Šedá mi nikdy nesedla:D
-> David29: black one.
-> U-Geen: Jen jestli
A jaký schéma používá pan nejvyšší?

-> David29: no podle toho co napsal bych musel zrusit vsechny :-D teda ne ze by me to nebylo sumak
-> Matthes z TechWebu: Hestli ho kvli tvý krirtice U-Geen zruší... tak na srazy nejezdi 

-> Matthes z TechWebu: diky za uznani prace :)
-> Matthes z TechWebu: Blik, cvak, příííjéém
To už tu je dlouho, a kdyby sis přečet příspěvěk ode mně (ten předposlední), tak tam sem to už psal
Jinak já mám radši tmavý schéma, pač mi přijde že to, žere oči nejmíň
Škoda, že ten den, kdy měl Google černý stránky je pryč 

To už tu je dlouho, a kdyby sis přečet příspěvěk ode mně (ten předposlední), tak tam sem to už psal

Jinak já mám radši tmavý schéma, pač mi přijde že to, žere oči nejmíň

-> Nwkt: Nojo, zlaty sedivy ...