skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co Jsem Komu Co Udělal?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
D.O.M.L.U.V.I.L. J.S.E.M.!!!
Zastavil:Ludacris2
DOMLUVIL JSEM!!
-> Ludacris2: Vychladni...
Už to trochu přeháníš
no diť jo..to neříkám že jE NUTNOST mi odpovídat..
HELE..ty svoje rádoby vtipné příspěvky atp. so strčte třeba do ponožek nebo do zadku(pozn. ZADEK=SLUŠNÉ A SPISOVNÉ SLOVO) blokuju tohle téma a irituji na VÁS!!
DOMLUVIL JSEM!!
HELE..ty svoje rádoby vtipné příspěvky atp. so strčte třeba do ponožek nebo do zadku(pozn. ZADEK=SLUŠNÉ A SPISOVNÉ SLOVO) blokuju tohle téma a irituji na VÁS!!
DOMLUVIL JSEM!!
Ludacris2 07.08.08 19:34:25 napsal: proč?jako žijem v demokracii kde je rovnoprávnost a volnost projevu...prosto mi do toho nikdo NESMÍ a nebude mluvit..ptz je to moje věc..;-)Ale taky ti nikdo není povinen odpovídat
za tovje příspěvky bych nemazal téma, ale blokoval IP

proč?jako žijem v demokracii kde je rovnoprávnost a volnost projevu...prosto mi do toho nikdo NESMÍ a nebude mluvit..ptz je to moje věc..;-)
Ludacris2 07.08.08 19:19:10 napsal: a nikdo mi do toho NESMÍ a NEBUDE mluvit-žijem v demokracii..;-)To si nějak odporuje ne
Ale zkus se taky trochu zamyslet jesi nemel pravdu 

jj..ale urazil mě a podle pravidel se to nesmí!!a ještě mi řekl že o tom vím hovno...taky mě to urazilo..čili by spíš jemu měl bejt smazán příspěvek..kdyby se tak stalo tak bych si to taky máznul..ale už nemám šanci..
PS:je to moje věc jak já píšu, a nikdo mi do toho NESMÍ a NEBUDE mluvit-žijem v demokracii..;-)

PS:je to moje věc jak já píšu, a nikdo mi do toho NESMÍ a NEBUDE mluvit-žijem v demokracii..;-)
On te jen zostra upozornil ze pises hrozne 

jako proč dostávám já na zadek za něčí chyby?a proč mi někdo krucinál smazal téma?co jsem udělal tak špatného když se do mě začal navážet aDAm??????
jako prosím o objasnění do SZ nebo sem do tohoto DOTAZU...
D.Ě.K.U.J.I.!.!.!.!.
jako prosím o objasnění do SZ nebo sem do tohoto DOTAZU...

D.Ě.K.U.J.I.!.!.!.!.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
D.O.M.L.U.V.I.L. J.S.E.M.!!!
Zastavil:Ludacris2