Odtial akurat trestne oznamenie za sirenie poplasnej spravy.

neviem kto tu tvrdil ze oni maju na to prirucku alebo co, ale kedze som poisteny a mam pravnikov tak nevidim problem aby som ich niekde posielal

ako je to mozne netusim, ale vcera som jej otazku poslal znova a overil som ci jej to doslo, takze zasa cakat

samozrejme som nemal najmensi dovod vyskakovat ked som porusil predpis a ani som sa nechystal. len kvoli tomu blbemu znaceniu cesty som si nevsimol zakaz vjazdu no..

nech to skusia a uz si v policajnych radoch nevrznu... mame obrovsku vyhodu oproti policajnemu statu co bol za komunizmu mame slobodu prejavu a slobodu tlace a pod. takze je mozne nato poukazat inymi metodami ako len sudnou cestou... a vies co nasleduje ked cops zneuzije svoju pravomoc... ale to sme uzniekde inde... vravim pokial mi zakon bude dovolovat nieco tak pojdem po jeho max hranice... a preto plati aj take heslo "kto sa boji ist dolesa nech ostane doma" je to troxu modifikovane ale asi vis odkal viiter fuka
proste ked si niekto neha srat na hlavu prosim ja si to neneham
vies problem cops je v tom ze aj ked sa ich spytas ze podla ktoreho zakona a ktorym paragraf urcuje jeho pravomoc k odobratiu TP tak min. 50% z nich ti nebude vedet dat odpoved ked mu poradis tak zacnu zmetkovat a vytahovat ich bruzirky ze toto nam dal nas nadriadeny a pod. ze oni vedia za co ti mozu zobrat papiere... fajn tak mi povedzte presne citaciu zakona alebo novely zakona ktora vam to umoznuje... : to vam neviem povedat, mi mame nato smernice... pre mna smernice nic neznamenaju pokial niesu uvedene v zakone... interne smernice niesu pravoplatne pokial neboli verejne publikovane podla zakona o slobede a pristupe k informaciam... a zhasla fajka... !!!
a ponovom aj pravomoc ktoru si ty mozes tazko definovat

ale v pripade ze by si stym siel na sud a sud vyhrajes kvoli tomu, ze nejaky dement nespravne interpretoval zakon, tak tvoja vyhra pomoze vsetkym ostatnym ak sa nemylim. ale zasa netvrdim, ze ten dement to zle interpretoval
proste by to chcelo vydiet nejaky vyklad zakona, ak sa nemylim to je smerodatne a nie co cops maju v nejakej brozurke

K takej knizke by som sa velmi rad dostal, clovek by presne vedel, co si policajt moze a nemoze dovolit... kua, na toto neplati zakon o slobodnom pristupe k informaciam?