a pokuty na poukazky.. tym uplne obmedzis uplatky bo si sakra rozmyslia ci to budu riskovat a brat peniaze.. nikdy nevies kdo to sleduje

a uz vobec nie som zatazeny na viazanie 

a jazdilo by sa tu ukazkovo 

lebo on chces ist 250 keby ludia jazdili v pohode ne jak kokoti tak by to bolo OK ale to co popisujes ty tak to je prave ten kokotyzmus s ktorim je mozne sa bezne stretnut a to ze ty si ides pantatovskou jazdou 110 a pan kokot je v dialke mala bodocka ty si povies a ten je este daleko ale kym vyhodis blinker uz je pri tebe a mas tu tu situaciu co popisujes ale on nejde 130 ale 230 a tam je trochu rozdiel osobne sa mi nestalo aby som v 110 nezbadal co je vedla mna alebo za mnov pokial to nejde jak prijebane... to som zazil na dialnici z kutov do bratislavy ja som si paril po ceste 160 a kontrolne som sa pozrel do spetaku zbadal som nieco v dialke do 10s som len pocul rachot a ta bodka nebola v zadu ale vpredu... a ja som sa skoro pobodkoval 

ale nech sa svieti sak pohoda ja proti tomu da sa povedat nic nemam az nato pokutovanie ...
a aj keby vsetci jazdili normalne tak sa to proste stane len kvoli blbej farbe auta a blbou konstelaciou svetla aj v lete, tot moj nazor

aj tak to svietenie statisticky hovno pomoze viac pomoze ked zacnu curaci jazdit podla predpisov 

svietenie je dobre to nepopieram aj mne sa par krat stalo ze som LTT minul typka ked bolo nizko slnko a oslnovalo to ocicka a typcek nemal v zimnom obdoby zapnute svetla ale v lete sa mi to este nestalo inac@ ja ked idem v lete mimo obec tak svietim furt ale pokial sa mam trtosit po meste tak v meste proste nevidim dvovod ... pokial sa budu dodrziavat pravidla v zime berem to je opodstatnene ale v lete sorry 

to co ty popisujes je zas o inom a davam ti vtom zapravdu

ale vyskolim hocijakeho pupusa na tzv modernych autach zo shadinou alebo aj s trabasom v zakrutach na rovine je kazdy velky cavo ale zakruty a zly odhad byvaju vo vecsine pripadov smrtelne ... ja by som skor zaviedol povinost v autoskolach vyucovat skolu smyku, podavanie prvej pomoci pretoze toto som nevidel ze by niekde poriadne skolili...
je to tvoja vec, ja svietim a som rad ze aj vetsina ludi

ja som raz tiez v zime zabudol zapnut, nastastie ma zachranil sluzobak