Sundání homokineťáků

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 29.03.2007 do 30.03.2007, založil/a Kalibán123 - zrušená registrace
řadit dle data
16:57:38
30.03.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
jo jo se zobáčkama no já měl chuť tam dát ty normální pásky co se dávají na hadice s vodou ty se mi nejvíc líbí ale nakonec jsem to nějak dal dohromady koupil jsem nějaké originální škoda jsou stejné jako ty co tam byli no a nějaké s těma zobáčkama, ale teď mám ještě problém mám vyměněné oba vnější homokineťáky ale poté co jsem to složil se mi zdá že když točím kolem jde to hůř mnohem hůř a levé jsem dokonce trochu povolil tu nábojovou matici protože s tím nešlo vůbec hnout takže se chci zeptat mám je ještě trochu povolit utahuju tím ložisko či tak něco? A další problém ze zkušební jízdy když víc šlápnu na pedál brzdy tak se ozvývají takové divné zvuky nevím čím to, ale zítra to ještě prozkoumám na jednom kole jsem totiž shazoval z náboje celý brzdový třmen a kotouč a na druhém tu část s deskama celé to dolů totiž nešlo, ale uvidíme stejně musím očistit desky protože jsem na to šahal rukama od vazelíny tak to je mastné jak prase.
14:17:25
30.03.2007
Labros
-> Kalibán123: odkaz nefunguje ale asi vim jaký myslíš, se zobáčkama, no blbě, já je tam radši nedal a dal normální pásky.
12:38:21
30.03.2007
-> Labros: To je to co nechci vyndávat poloosu, ale není problém už jsem to za pomoci rad zvládl sundal jsem celý náboj a pak stačilo kladívkem bum a bylo to, ale horší to bylo dát tam nový kloub protože ten zajišťovací kroužek byl nějaký silnější a míň ohebný tak jsem nakonec použil kroužek co jsem měl už z dřívějška z balení manžet ten byl lepší a šup bylo to tam jenže pak nastal zase problém a to spony potom co jsem dvě zničil ve snaze dostat je tam co nejpevněji jsem na to trochu rezignoval a odpoledne se na to musím podívat ale nejdřív do autodílů a musím koupit nové spony na druhé kolo. Jak vůbec utáhnout ty spony jsou to tyto: obchod.autokelly.cz/IMG/l ock.gif nevím jak je chytit abych je mohl dotáhnout a taky nevím jakou silou mají držet.
10:42:02
30.03.2007
Labros
-> Esso: ale on se ptá na vnější kloub.
-> Kalibán123: Myslim že pokud jsi už vytáhnul poloosu z náboje, tak už není žádnej problém vypáčit ten vnitřní kloub z převodovky a vyndat celou poloosu, to už je to nejmenší, ne?
19:38:53
29.03.2007
Esso
-> Kalibán123: nemusis vyndavat komplet staci si rozdelat tu prachovku teda spony na ni,pak si povol poloosu,oddelej si rameno od naboje,mozna budes muset i tyc rizeni sundat.Ale kdyz uz to budes mit takhle tak je to jak sundat cele jen vezmes sroubovak a strcis to mezi prevodovku a poloosu a zapacis pod prevodovku si strc nejakou nadobu,nejaky olej vytece ale vice ho tam zustane preci jenom venku se ti to cele rozdela mnohem lepe ten trojzubec z prevodovky zas tak dobre nejde
19:24:47
29.03.2007
To fakt nepůjde nějak sklepnout přímo na autě? Co jsem četl teď dva návody co jsem našel tak prý by to mělo jít jenže jedno je z knihy a to druhé z techwebu ale rok příspěvku 2005 takže se tam už moc nikoho nezeptám jak to jde ve skutečnosti. Když bych chtěl vyndat poloosu bude nějaký problém? Asi bude potřeba vypustit oil z převodovky co
19:03:13
29.03.2007
Gryzly
takto jedině vyříznout flexou jen kloub. pak je tu ještě možnost vyndat celý motor is převodovkou a tlumiči.
18:13:41
29.03.2007
-> Dušan: že ti obejdu auto s pořádnou tyčí 1
18:10:11
29.03.2007
Dušan
tak to budeš muset chlapečku 40
17:25:30
29.03.2007
Prosím prosím poraďte potřebuji na fáčku sundat vnější homokineťák a nevím jak na to. Celou poloosu nechci vytahovat z auta.
Extreme Tyres