,,,,
,,,,

stala 50kc

.... jinak sroubky klasika... stava se to a stavat bude ,,, ja kdyz mam dva kusi neceho jeden rozeberu a podle duhyho skladam a naopak..... strec menil motor na wartase a zbylo mu pomalu vic sroubku nez sundal
a ja kdyz sem rozkladal auto na bastrik tak mi taky neco zbylo alenic neupadlo vsechno bylo na svym miste vse oki,, hold stavaji se veci mezi nebem a zemí

Kdyz to nekdo dela poprvi a neceka co prijde tak to takova prdel neni
Jako kdyz na me vypadalo 20 pruzinek, kupicka medena tycka a jeste ty kluznice z tech pruzinek, tka sme na to teda jako cucel docela blbe
ted uz bych to tkay slozil, ale je to hruza... A ten 2. lucas na sterace, to je tkay mazec, tam udrzet ty svorky kde maj bejt je tkay vo nervy... 

a stává se Ti taky, že něco rozebereš a zbyde Ti hromada šroubů, matek, podložek... a ty nevíš kde byly??
,,,

To byla jedna z nejlepsich oprav na aute
Nikdy vic... Priste az se to posere, koupim rovnou jinej 

no, bodejť by se člověk nesmál, když to píšeš tak že to zní jako ironie:-D...teď vážně, včera mi z LP světla při sundávání vystřelila ta pružina co to drží a taky jsem ji nenašel, ještě mě mrcha poškrábala:_D

sorry

prohledal sem co jsem mohl a nenasel ,, proto bych se chtel zeptat da se ta kulicka koupit??? nameril sem jeji prumer 16mm necelych a ja sem nasel v dilne jen 15mm prosim poradte dekuju!!!