skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pri vyraznom pridani rany zo zadneho kola??
11:02:41
16.04.2008
16.04.2008

Martin14
-> Spirig: podívej se na silentblok v příčnem rameni.Občas to už mají za sebou a mají vůli .Když vezmeš za kolo tak ti to bude dělat takovy klapavý zvuk.Nedavno jsem řešil něco podobného na rapidu.
18:33:58
15.04.2008
15.04.2008

Spirig
Bol som to vyskusat a pri zazde a ked to buchlo tak kolo sa niako zvlastne nezatriaslo. No ale potom sme skusili pohybat poloos dostran a vydavalo to presne taky zvuk no tak potom sme skusili kamosove poloose na rapide a on to ma asi este viac vyhadzane a nerobi mu to
Nahodou nemoze to byt tlmic alebo tlmice??
Nahodou nemoze to byt tlmic alebo tlmice??
17:05:12
15.04.2008
15.04.2008

Spirig
Mozno to bude aj tym pojdem vyskusat a uvidim....asi volnym okom ked dam auto na hever nezistim ci je silentblok v prdeli ze??
15:43:16
15.04.2008
15.04.2008

Eidy
co silentblok v podélnym ramenu? Neni roztrženej třeba? Zkus si zajet někam na volnou silnici, dej tam dvojku, vykloň se z okýnka a podívej se co dělá kolo, když rychle přidáš. Jestli se moc hejbá nebo co.
19:40:33
14.04.2008
14.04.2008

Spirig
Nazdar...mam taky neviem ci maly alebo velky problem
Dnes si idem a siel som ces spomalovac. Prejdem iba jednym kolesom (lavym) a iciel som asi 35km/h a potom idem dalej a pri vyraznejsom pridani napr na 2-jke alebo aj na 3-jke mi nieco pri zadnom lavom kolesi buchne nahy divny zvuk.
Mam rapidu a vlecku a najprv mi to pripadalo ako keby je povoleny ten tisichran na ktorom je prichitena polooś na naprave ale hodil som to na hever a nic to je dotiahnute rucka funguje tak jak ma asi pred mesiacom som menil loziska ale to by tym nemalo byt....
Aky mate na to nazor ja si to neviem vysvetlit
Dik
Dnes si idem a siel som ces spomalovac. Prejdem iba jednym kolesom (lavym) a iciel som asi 35km/h a potom idem dalej a pri vyraznejsom pridani napr na 2-jke alebo aj na 3-jke mi nieco pri zadnom lavom kolesi buchne nahy divny zvuk.
Mam rapidu a vlecku a najprv mi to pripadalo ako keby je povoleny ten tisichran na ktorom je prichitena polooś na naprave ale hodil som to na hever a nic to je dotiahnute rucka funguje tak jak ma asi pred mesiacom som menil loziska ale to by tym nemalo byt....
Aky mate na to nazor ja si to neviem vysvetlit
Dik