Brzdi pri jizde

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 28.04.2008 do 01.05.2008, založil/a Peklo-Evo-Luboš
řadit dle data
17:17:16
01.05.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> Peklo-Evo-Luboš: no co? nevyriesene este?
18:21:27
30.04.2008
pavelkreta
-> Peklo-Evo-Luboš: co třeba nejaký bordel v hadičce co vede ke kolu?
13:40:23
29.04.2008
Peklo-Evo-Luboš
-> COL: problem nastal po odvzdusneni a posilovac nemam...
-> Labros: myslim ze to bude tim, zkusim to dnes vecer poladit:-)
13:27:44
29.04.2008
Labros
Já když jsem si jednou pokoušel zmenšit vůli mezi posilovačem a THV, tak mi to taky začalo přibržďovat až po několik kilometrech. Takže soudím, že podobné závady se projevují podobně, jako Lubošovi.
13:01:46
29.04.2008
COL
Pokud ti zustava tlak v potrubi, jednoznacne je to tim, ze se okruh neotvira, coz je bud nejakou zahadnou zavadou v THV (nenapada mne jakou), nebo proste tim, ze se neotviraji "doplnovaci ventilky" (tvori je gumicka na kazdem konci pistku THV, spolecne s protilehlou plochou). Coz bude nejspis tim, ze neni zadna vule mezi THV a tlacitkem posilovace. (predpokladam, ze mas normalni thv bez ventilu zpetnych tlaku). Jen se divim, ze jsi nemel problem to odvzdusnit. Za tehle okolnosti se totiz soustava beznym zpusobem odvzdusnit v podstate neda.... je ale mozne, ze problem nastal az po odvzdusneni.
23:10:51
28.04.2008
Peklo-Evo-Luboš
-> Eidy: to by presne sedelo na to, proc jsem nemel problem se stejnou brzdovkou v jinym aute... :-) Tak uvidime, jeste jednou to projdu a zkontroluju to. Jen se bojim, ze pri zkraceni ty vzdalenosti (zasroubovani tycky) dostanu pedal s obtizema az na podlahu..:-/ ikdyz oni uz od pulky brzdi smykem, tak snad pak uz jen pousteji ten zbytek kapaliny... s odvzdusnenim jsem si dal velkou praci, tim by to byt vubec nemelo..
22:52:56
28.04.2008
Eidy
taky tipuju jako petr s. "Neotevře" se brzdový válec a kapalina se ohřátím roztáhne.
22:51:53
28.04.2008
Peklo-Evo-Luboš
-> petr s: to bylo prvni s cim jsem hybal..kazdopadne je mozny ze to je jeste malo.. myslis ze kdyz se to zahreje, tak ze ta vule co tam je za studena nebude stacit ? :-)
22:40:35
28.04.2008
petr s
-> Peklo-Evo-Luboš: Udělej větší vúli mezi vahadlem a válcem
22:36:07
28.04.2008
Peklo-Evo-Luboš
Ahoj, mam zasadni problemek. Po zahrati brzd (nekolika duraznych brzdenich) auto zacina samo brzdit. Nema nekdo tip, cim by to mohlo byt? mam tlakovy spinac brzdovych svetel, ktera pritom sviti, takze je evidentni ze v soustave je tlak. Z toho duvodu me jako prvni napadla brzdovka, jestli by nebylo lepsi ji vymenit za lepsi.. projevuje se to jen kdyz jsou brzdy teply, za studena vubec, desticky a kotouce jsou novy.
Brzdova soustava: 2xGirling, 4kotouc + 4pist.brzdice.

Napadla me zetim jen ta brzdovka, pripadne to ze jsou novy desky i kotouce a vejde se to tam jen tak tak, ale to by brzdilo i za studena...8 Zkazilo to prijemny dojem z prvni testovaci jizdy :-)
Extreme Tyres