-> Petr98: poloosa ale to asi pocut nechces .. hodilo by sa keby si aspon zmeral priemer u kuzela a dlzku, lebo takto z fotky neviem ci to ktori trafi ..
-> isti: Nápis škoda je jen na 100 a 110, na užovkách jsou proužky a je to zevnitř chromovaný a na pickupu je to jen nabarvený stříbrně, ale když to vyfotíš jen zespod, tak ten druh nejde poznat...
18:45:28 26.01.2015
isti
-> Bukaj: Ja som myslel že na 100,110,105,120 je na tom nápis SKODA čo z tejto chýbá.Ináč je to ešte československá výroba nie druhoška.
-> Bukaj: Ano, ty čtvercový pod pětkou jsou panty sololitu. Ten háček vlevo pod pětkou je doprostřed přední kapoty a měl by držet sololit v otevřený poloze. Ty "půlkoule s dírou" jsou do "ložiska" na volantovku, ale teď si nejsem jistej, jestli kilo nebo stará Felda/Octavia. Vrchní řada + čůro netuším.
13:05:39 20.01.2015
Bukaj
-> Kocvin: Díky, asi opravdu budu někde na nějakém srazu muset prolézt a naštudovat něčí kilo...
13:01:39 20.01.2015
Kocvin
-> Bukaj 20.01.15 12:55:24: Čtveřice pod desetikorunou vypadá jako "panty" a zarážka na kapotě, pro sololitovou podlážku v kufru Š100.
12:57:30 20.01.2015
Bukaj
...a ještě jedna manžetka nějakého kloubu - vypadá, jako k poloose, ale velikostí tak na nějaké tříčtvrteční auto
-> Kadelus 20.01.15 06:00:18: Jak psali kluci - Ruhla je DDR ekvivalent PALu a jsou to kryty světel na Trabanta. Oranžový jsou buď proto, že je to polotovar (pokud jsou nové - to z té fotky nepoznám), nebo jsou šislé (klasika u DDR krytů) - kryt byl odlit celý z oranžového plastu a jeho části dodatečně probarveny jen v povrchové vrstvě.U některých typů světel (nějaký traktory a náklaďáky, možná i Wartburg) byl zevnitř vložen kus červeného plastu. Ale obecně červená barva se z těchto východoněmeckých světel poměrně rychle ztrácela...
07:58:49 20.01.2015
Danster
-> Kadelus: Kryty světel na Trabanta jen nějak nevim proč jsou celý oranžový
Ahoj, tohle jsem kdesi vyštrachal a celkem by mně zajímalo z čeho to může být. Nikde jsem nic nenašel. Je na to m nápis RUHLA a to mi vyhodilo jenom hodinky a cosi na prototip trabanta.