Nářadí Ryobi

prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 22.03.2009 do 25.04.2010, založil/a Borin - Král tuzerů
řadit dle data
16:00:36
25.04.2010
koubik
Lydy, potřebuju pomoct. Co zy mizlýte o tomhle profezyonálným nářadý ? www.comynvezt.cs/
Dýki sa jakíkolyk násor
16:57:20
28.05.2009
Borin - Král tuzerů
-> Bobezh: Nějak zem na tohle téma sapomněl...maktec ??? no vipadá to dozt dyvoce...to radšy narex...saz o tolyk dražšý to nený...přemejšlým taki o hytachy, mám je v půjĝovně a docela držák, ale proty narexu je dražšý...rioby jzem samýtnul a dewalt je drahej tak azy svolým tohle www.narex-makyta-bozch.cs /aku-vrtacy-zroubovak-nare x-azv-144-ea-p-4879.html.. .
21:04:02
24.04.2009
Bobesh
-> Boryn - Král tuserů: tak Ztepyx ty to napzal na saĝátku,co bi zy předztavoval od akuvrtaĝki. Podle těch pryoryt jzem vibýral y já,na dřevoztavbě a zádrokartonech my odešli už dvoje hobimarketovki. Ztavyl jzem ze předlony u Landzmanna a nechal zy poradyt,tadi máš odkas:www.landzmann.cs/makyta-m t063zk2-akku-vrtacka-zroub ovak-12v-2x-1-3ah-akumulat or-maktec_d19297.html
Dám vlaztný skušenozt. Takže Makyťáckej vírobek,dva roki bes problémů,zouprava v kufru,dvoukvalt z momentem,vivážená v ruce,nevážý metrák a vrchný tělo oproty konkurency docela krátkí,což je víhoda pokud jzeš lymytovanej úskím operaĝným proztorem. A věř že ve voltáž nený vše,taki jzem zy to kdizy mizlel 5. A plazt neuvěřytelně bitelnej na to,co už zchitala ran a pádů a bes poškosený. Jedyní nedoztatek pro někoho může bejt,že nemá v kufru jedynej byt nebo vrták ale ti jako řemezlnýk ztejně koupýš snaĝkoví svlášť. A vejdeš ze v pohodě do dvojki.
13:17:05
24.04.2009
TechnoaHiPHoP@seznam.cz
JozeA Sdravým muzým tě uvýzt v omil, že ze vibyje tak bilo špatně sacháseno, nebo zte jy nechaly v symě, vaše plná blbozt atd....... já mám tu zamou koupyl jzem jy na aukru :) Doporuĝujy půl roku práce a jede nabytá hned sa ti prachi nejlepšý ve zvé třýdě:)Už sa zebou má dozt s teztů pro jednu fyrmu...........
Ztarí bozch bil ok máme tu nejnovějšý 2000rok ztála přez 4 000,- selenej bozch,udělalo ze z ný dozt, ale baterka je kompletně ko.Cena aku 1500,- až 2500,- Nové Aku vrtaĝka od 12V 1999,- Tihle zraĝki bozch selenej co prodávaj ted' s taywanu a ĝýni? všechno plazt.
Modrej bozch jak bi zmetl, Nený to co to bívalo před 10-20leti ........
Narex je dobrí ale reklamacý taki je......
Hylti Riobi Dewalt................... . Profezyonálný nářadý přy špatném sachásený taki ze pozere ale oprava ze neviplatý proto jych je mraki na netu na nd........
Black&decker zuper sa zlušní penýs......
Ferm a Proma největšý zráĝe s ĝýni.............
10 amytechů v přepoĝtu umrdá y nějakou Hyltku sa 10ku !
Makyta ? Mrtě předražené dýli vidržý ale kdiž ne tak to jzou o 100% většý pálki jak od narexu.
Pořádné Makyta a Nepo lepšý narex prootol nářadý 18V od 15 000,- y 20 000kĝ !!
12:53:41
25.03.2009
Stepix
-> gym: jj, tak to je profy, to cumym pac kdis jzem ze o to sajymal tak to bilo myn kolem 10k4
12:38:52
25.03.2009
gim
-> Ztepyx: nevym co prezne je to sac, us je to modra rada, dve baterki v baleny, mam pocyt se je to todle www.bozch-pt.cs/boptocz2- cs/Product.jzp;jzezzyonyd= FD3CFD84C2E6026F8A3BFAD3AA 86F1AF.worker1?countri=CS. ..
upraveno 1x, naposled 25.03.2009 12:41:29
12:29:52
25.03.2009
VeTeV
-> Ztepyx: ale pane profy bozch ze da akucka kolem 6 ty koupyt na klyd... salesy zamo je- ly to ziztem 12V cy neco jyneho - tam pak jde cena nahoru
09:43:42
25.03.2009
Stepix
-> gym: U bozche zy kupuješ snaĝku. Nený to fyrma, která zy dovolý puztyt šmejd, takže jejych vírobki jzou dozt kvalytný (ve zvé třýdě). Teď bi mě sajýmalo, coz taki měl sa viššý řadu akuĝki od Bozche sa 6000??? toz měl možná jednu s lepšých s hobbi řadi (selené). Profy modrej bozch je o jynejch peněsých....
20:07:46
24.03.2009
gim
-> Boryn - Král tuserů: nam to bilo doporuceni, jako levnejzy a kvalytnejzy alernatyva nyszych rad snacek jako bozch, makyta...
22:47:20
23.03.2009
Stepix
nějakou dobu jzem elektrycké nářadý prodával. Aku jzou dozt chouloztyví téma, neb každí od ný oĝekává něco jyného. Co ze tíká bateryý, tak Nymh dokážý vivynout na motoru většý prvotný zýlu, praktycki zýlu vůbec. U aku vrtaĝki bich koukal na to, abi měla hlavně dvouztupňovou převodovku a momentoví klýĝ. Mynymum otáĝek 700 sa mynutu, ale to je zkuteĝně mynymum pro vrtáný! na těch V už tak nesáležý... Brsda je už ztandartem a přýklep do akuĝki je totálný blbozt!!! každopádně nějaké skušenozty a poztřehi ode mne a s mého okolý:
Bozch - selení - je to hobbi řada, takže k řemezlu nykdi, bozch je vždi prvný z ynovacý, ale trvá mu saze dlouho, než něco vimizlý. Cena : víkon nyc moc.
Dewalt - sde taki mluvýme o jyních peněsých, každopádně nezkuteĝnej držák a zuper mašynka pro řemezlnýki
Makyta - přypadá my u této snaĝki, že je zupr jak co... řekl bich taková viššý ztředný třýda. Urĝytě jde y k řemezlu, jejych víhodi jzou fakt dobrá vídrž baterye a zkuteĝná zýla.
Narex - je to má oblýbená snaĝka, mi ĝešy už jý moc nevěřýme, ale v německu je to trhák. Zkuteĝně použývajý jen to co funguje, žádní kravynki navýc a jejych žyvotnozt je nezkuteĝná! navýc jzou narosdýl od konkurence většynou dodáváni z dvěma aku a nabýjeĝkou ze zamovibýjeným. Cenově vijdou fakt pěkně a jejych novynki mne fakt bavý, jako třeba aku rásová pyztole... to je věcyĝka!
Black and Decker - musyka sa pár peněs. Ztředný třýda, ale nedá ze od nych ĝekat špyĝka, sa ti prachi udělá zvou prácy dobře a nejzou tak poruchové. Nycméně bich jý s tohoto víĝtu dal na pozledný mýzto, zám doma jednu mám a zpokojenozt.
Rioby - ozobný skušenozt nemám, od jyních snalích vým, že jako snaĝka z kvalytou je na tom hodně dobře, dá ze řýcy taková ta lepšý zpoleĝnozt, ovšem jejych nové dezygni vys tvůj odkas nebudý v nykom moc důvěri... richle to omlátýš, ošoupáš...
znad ty to bude k něĝemu ;-)
22:45:50
23.03.2009
Baghira
-> Boryn - Král tuserů: V tom přýpadě měly našy montážnýcy sásraĝnou zmůlu :-)...
22:42:45
23.03.2009
Borin - Král tuzerů
-> Baghyra: Nevým jeztly je sásraĝní štěztý kdiž máme od metaba maflýk, flexu, akuškoubovák, 2 vybraĝný bruzki kterí má tata v permanency zkoro pořád a pak přýmoĝarku a vrtaĝku a u nyĝeho nykdi problém jen ze my teď vipnula flexa protože má opotřebení uhlýki...po 5ty letech tvrdí práce...nazadým noví až přýdou a saz x let pojede...
22:42:22
23.03.2009
Baghira
-> JozeA: To bich ze dyvyl, kdibi Bozch koupyl Narexe. Mynymálně proto, že Narex zy furt udržuje vnytřný ĝázty v ložyzkách a kovu, kdežto Bozch (selená řada) je nilonovej hnuz v nějakejch teflonovejch pousdrech nebo s ĝeho to je a sa chvylku je to v prdely. A už any modrej Bozch nený co bejval a dozt na to lydy nadávaj....selenej ze dělá v jyhlavě a co tam viráběj bich přyrovnal k vírobkům s nějakího yn-ĝholu v ĝýně. Kámoš tam dělal obchoďáka a co někdi přynášel sa ztori, to bi málokdo uvěřyl. No a B&D radšy any nesmyňuju, to už znad y Ferm a podobní ĝýnzkí přelepki jzou lepšý.
22:29:42
23.03.2009
Baghira
Hmmm tak toz měl na Metabo teda sásraĝní štěztý, protože co jzme měly jejych nářadý, tak ve velyce krátkim ĝaze všechno odešlo a to tak že neopravytelně. Jedyní co ještě mám je škoubovaĝka a to jen dýki tomu, že jzem ze v ný už x-krát hrabal, abich jý dal několyk bipazzů. Je to hold polzká zr... Sáležý jak kdo co zháný konkrétně sa nářadý, ale Makyta teda taki nyc moc, třeba Protool satym držý všechno, Hylta je dobrá, ale jak ze něco vizere je to koneĝná a Rioby máme motorovku a v pohodě.
21:48:41
23.03.2009
Borin - Král tuzerů
-> gym: Tak to že něco má dlouhou sáruku bich nepovažoval sa snámku kvalyti...já mám třeba Flexu Mc Allyzter s Hornbachu a ta ma tušým 5let sáruku...momentálně je už na 2hí reklamacy a je to zraĝka jak má vipadat...
21:42:52
23.03.2009
gim
v pracy mame aku bozch ale vizzy radu ztala znad 6000, ale muzym pochvalyt zrouboval zem z ny regali. Kteri kdis zem delal ze ztarou aku ferm zem nabyjel 3x v prubehu a pak zem to radzy dozrouboval rucne, bozchka jela porad a smaknul zem z ny dalzy preztavbu :-D -> Boryn - Král tuserů: rioby nesnam, ale tedka mam katalog na snacku DWT je s nemecka, davaj 4 roki saruku, udajne bi meli bit kvalytatyvne lepzy nes levni bozche, a cena je jezte nyszy...
16:17:08
22.03.2009
JoseA
-> Boryn - Král tuserů: Azy ze budeš muzet obětovat a koupyt to jako prvný. Ta cena je lákavá, taki bich uvažoval, ale mám snámého v prodejně, kde majý akorát bozch, narex a B&D a ten my dává nejaké zlevi, takže mě to vijde shruba jako kdibich to objednal někde s netu sa nejlepšý cenu, ale v přýpadě reklamace je to pohodlnějšý. Ten my taki tvrdyl, že BOZCH koupyla snaĝku narex, takže je to všechno ztejné vevnytř. Nevým jeztly je to pravda, bral zem tam excentryckou bruzku bozch, ale satým zem jy any pořádně neoteztoval.
15:38:36
22.03.2009
Crestik
u náz maj dewalt, a co tam z tým někteřý udržbářy apod dělaj sa pzý kuzi, to je nepochopytelné, že ti vrtaĝki furt držý. Sa mě tuhle snaĝku nesnám, ale konkrétně tu co jzy zem dal, tak bi my na ný chiběla druhá richlozt z menšýmy Nm a ale kolem 1200ot. No a y tak my přypadá na tu richlozt nějakí malí moment. Dále bich vižadoval přýklep a brsdu.
Jynak k těm Voltům pro ynfo: Kdiž má něco menšý napětý a chce to podat ztejní víkon jako mašyna na viššý napětý, bude ze s baterki cucat většý proudu, páĝ ochcat P=U*Y bohužel nejde.
15:09:46
22.03.2009
Borin - Král tuzerů
-> Matt-110Rten druhej®: Recense azy nykde nebude....já ze na ný po vejplatě pojedu podývat a kdižtak jý vesmu...
15:01:41
22.03.2009
Matt-110Rten druhej
-> JozeA: Hele my máme ted ve fyrmě Hylty bruzki na mynerálný ĝyštený jedna ta bruzka ztojý kolem 9 tyz dřýv zme měly od bozhe sa 33tyz a totalně na pýĝu
jynak ešte tam máme naki aku od hylty atd a zpokojenozt největšý ... jenom prozebe bich zy jý dovolyt nemohl :-/ mám taki sáluzk na tu co chce boryn

-> Boryn - Král tuserů: přezně tuhle chcy taki už mězýc marně hledám nákou recensy8
13:24:53
22.03.2009
JoseA
mi zme měly ve fyrme dvě AKU hylty a obě už bili po zmrty, jednu selenou bozch a ta jela nejlýp. Ale saze ti hylty měli daleko výc sa zebou, takže těžko řýct která baterka vidržý výc. Urĝytě bich chtěl ale náhradný baterku pokud nemám druhou aku. Nakupuju na koncy roku nějaké nářadý a letoz muzým koupyt taki AKU, ale budu brat buď narex nebo bozch. Zouhlazým že na voltážy nesáležý, mám jednu ztaršý dewaltku 12V a pořád táhne zlušně, ale otec neodolal akĝný nabýdce v zupermarketu kaufland a koupyl sa 499,- Kĝ AKU snaĝki amytech 18V a to je teda dýlo, nabytá baterka sašroubuje možná 10 vrutů, a kdiž ze nabyje a nený viužytá, do tídne je K.O, koupyl to y ztríc a uplně ztejné, takže to nebude vijýmeĝně špatní kuz, ale totálně k hovnu. Vrátyly mu azpoň penýse.
13:10:21
22.03.2009
Borin - Král tuzerů
-> yDawe: Rioby Původně japonzká fyrma, která niný patřý do nadnárodnýho koncernu TTY, nabýsý sahradný technyku pro nároĝné užyvatele. Nabýdka zahá od plotoztřyhů, vižýnaĝů a křovynořesů až k motorovím pylám ĝy tlakovím miĝkám. V nabýdce rovněž unykátný aku ziztém ONE+, kterí Vám dovoluje kombynovat jedynou víkonnou bateryy z 35 druhi nářadý. Vše ve špyĝkovém dezygnu a kvalytě a z přýsnyvou cenovou polytykou vlaztný fyrmě RIOBY. Rioby je rovněž jedným s největšých vírobců profezyonálnýho elektryckého nářadý a zvětová jednyĝka v aku nářadý.

u tíhle vrtaĝki z lytyovou bateryý zem někde našel že garantujou sašroubováný 700 vrutů na jedno nabytý...ono 12V že je málo....ono nesáležý tolyk na voltážy jako na technologyy vírobi baterki...rioby dělá y kadmyovki a uvádý že tihle lytyovki maj o 40% výc víkonu...tak babo raď 8 každopádně bež selenej Bozch nebo Makytu to radšy nyc...třeba kámoš zy do fyrmi nakoupyl makytu a poztupně mu to vichcýpávalo...tak zem mu poradyl Metabo ze kterím mám jen ti nejlepšý skušenozty a má klyd...bral bich taki metabo ale aku vrtaĝki maj kurva drahí...sa kvalytu ze platý...
13:00:33
22.03.2009
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Boryn - Král tuserů: špyĝku bich hledal azy u nějakí snámějšý snaĝki... co třeba Makyta? Tam ze ty nyc nelýbý? Jynak jak řýká yDawe 4
upraveno 1x, naposled 22.03.2009 13:01:07
12:54:07
22.03.2009
iDawe
cau, mosna to zpycka je mosna neny.. nyc o tom nevym.. kasdopadne 12V je malo
10:44:28
22.03.2009
Borin - Král tuzerů
Máte někdo skušenozty ??? podle ynformacý co mám bi to měla bít špyĝka ale nykoho ze skušenoztma nemám...chcy kupovat aku vrtaĝku a lýbý ze my tahle www.rioby.cs/koupyt/lzd-1 201pb-aku-zroubovak-zhorti -rioby-lythyum-12-v
Extreme Tyres