skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lásky chlupaté
prohledat
4607 příspěvků (zobrazeno 2951 až 3000) od 08.06.2009 do 21.06.2025, založil/a Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: My máme každý svoje PC 

-> stika87: -> Monika (Štiková):
Tak ještě jednu, pár měsíců starou:

Tak ještě jednu, pár měsíců starou:
-> stika87: -> Monika (Štiková): se střídáte na jednom PC?

-> Jirik_Tuňák: já mám oblečky několikery - světřík, bundičku a pláštěnku - problém je, že je to trdlo s krátjkejma nohama a naopak vetším tělíčkem, takže nikdy nic nepasuje 100%
-> VeTeV: Jeee, jak je oblečeneček.
My máme taky dva oblečky. Jeden nepromokavej s fleecem uvnitř a jeden klasickej jako je fleecová mikina. Jenom mi u obou vadí ta kapuca kvůli kšírům, na druhou stranu, aspoň jí netáhne za krk.
Ťuky ťuk, co jsme jí začali včas oblíkat, tak nemáme problémy s nastydlejma močovejma cestama apod., co jsme měli jednou. Není to nic příjemného ani pro psíka, ani majitele. To byly antibiotika, nějaká ta injekce...a docela dost peněz.

Ťuky ťuk, co jsme jí začali včas oblíkat, tak nemáme problémy s nastydlejma močovejma cestama apod., co jsme měli jednou. Není to nic příjemného ani pro psíka, ani majitele. To byly antibiotika, nějaká ta injekce...a docela dost peněz.
-> 1560: Jééé, to je brouček.
-> 1560: to je lovec :)))
a novej větší záchod co dostal k ježíšku se mu taky páčí
kocour chtěl asi zkouknout nějaký dvdčko....ale nemohl si vybrat

-> Hurdis: vole 

-> Hurdis:

-> VeTeV 27.12.10 16:59:57: Celej páníček.
-> Pavel P..: to mám už nějakej ten měsíc, dva - jen s přestávkou,kdy jsem to učil živořit u známejch u baráku... ale neosvědčilo se to
-> Nwkt: kéž by ...

-> Nwkt: kéž by ...
-> Pavel P..: Na vánoce s zduněl jak motyka a dneska se probral s kocovinou a tohle měl vedle sebe 

-> VeTeV: kdes to našel?

tak k veterinarovi nakoniec netreba
havo mi smrdel pod postelou celu noc a dneska uz jak tak chodi
kedze sa mi vnutry nevysral tak dostal odmenu - riadnu porciu granuli ale to uz to potom nevydrzal
hlavne ze je uz v poriadku

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Darth Vader !
-> alpin: To bude jistější. Jinak nemáš vůbec zač. 

Cába 26.12.10 17:35:23 napsal:
→ alpin:
On tam chodi pit a co tam pije dobryho?
→ alpin:

On tam chodi pit a co tam pije dobryho?

-> Capricorn: ok :) dik , zajtra s nim asi radsej aj zajdem k tomu veterinarovi
-> alpin: To bude dobrý... Jestli to nebylo moc vážný tak se z toho vylíže bez problému. Hlavní je aby se ty rány vyčistily a aby se mu tam pak zase nezanesla infekce dokud se rány alespoň trochu neuzavřou. Takže obvázat a obvaz pak vyměnit po 24 hodinách.
-> Capricorn: uz som mu to nastriekal nejakim sprejom z lekarnicky , havko lezi v pracovni a vyzera byt na tom trochu lepsie 

-> alpin: Pak to jen vyčisti nejlíp 3% roztokem peroxidu vodíku pokud nemáš tak může být i klasický septonex nebo jodisol a jemně obvázat ne přiliš těsně ať se na to obvaz nepřilepí.
-> Capricorn: vazne to moc neni ma to len poskriabane asi na troch miestach a predtym mu trochu tiekla krv teraz to ma opuchnute
-> alpin: Jestli to příliš nekrvácí tak vyčistit dezinfekcí a obvázat tak aby si to neškrábal apod. Držet ho v klidu a teple a dávat mu dostatečně pít. Pokud to není opravdu vážné tak je to tohle asi to nejlepší řešení.
-> Cába: ?
-> alpin: No nevim, aby se mu to tam neprilepilo...
-> alpin:
On tam chodi pit

On tam chodi pit
-> Matthes, záškodník z TechWebu: keby svedske bilinky na vatu a obviazem mu to ?
Nevim no, driv se to resilo tak, ze se doslo za myslivcem a ten psa zastrelil. To mi prijde dementni. No drz mu to v cistote a at do teho nehrabe...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: prave na to rodicia pindaju ze cez sviatky sa bude vela platit... a je az 20 km od domu... potrebujem radu co mam spravit doma aby sa vyliecil

-> alpin: co tak ist za veterinarom ?
-> alpin: Dojit k veterinari jesi tam mate?
co mam spravit ? vlciak sa pobil s dobermanom a chudak dobik ma akokeby dohryzenu alebo oskriabanu labku (boli zapleteny obojkami do seba tak neviem ) a najprv mu z toho siel taky biely vytok a teraz to ma opchnute... a kryva , co s tim ?
-> alpin:

-> jok3r: ved tam hovno vidi... 

-> alpin: cau kde mame kocku aale zase cumi do hajzlu

-> Cába: kopni ho do prdele !!

-> Cába:
fuj
fuj