máti taky nechala v týdnu jejího psa uspat injekcí... veterinář jí zjistil cukrovku, tak jí dávala injekce, a při kontrole ještě zjistily že je už skoro slepá tak to pro ní bylo asi nejlepší... škoda jí, byl to dobrej hlídač.
-> Nwkt: Určitě budou, jsou to tři holky a tři kluci. Zbarvení budou mít jako jejich mamka Je to s PP
-> myschaak AZNP K.Hora: Původně dle ultrazvuku jich mělo být osm, ale nakonec jich vylezlo jen šest, ale žádné v ní nezůstalo, tudíž je musela "vstřebat" ještě než stačily vyrůst..
Resili jsme toto kdysi u psa, nakonec jsme mu je nechali. Nicmene u feny, pokud nemate v planu stenata, bych byl pro. Ta hrozba onemocneni tu je a ztrata nekterych vlastnosti v chovani bych se tolik nebal.. Je to hodne individualni a co jsme tak zjistovali mezi majiteli, tak to nebyva nic markantniho, kdyz uz teda nejakou tu zmenu registruji..
12:55:08 10.05.2013
havlik
No hlavně se řiká že se mají nechat vykastrovat v cca 6 letech jinak hrozí rakovina dělohy
12:54:10 10.05.2013
Syny
-> J3STER: Babi taky nechala pred par lety vykastrovat fenu, kterou ma a ani jedno z toho co pises jsem nepozorovoal. Cila je porad a porad dela kraviny :)
12:42:23 10.05.2013
J3STER
Ahoj, mám takový dotaz. Kastrovat či nekastrovat psa? Máme skoro čtyřletou fenečku labradora, a veterinář doporučuje ji nechat vykastrovat. Slyšel jsem že taková vykastrovaná fena ztratí temperament, je apatická, zhorší se jí srst, a zkrátí jí to život. Důvodem ke kastraci, podle veterináře, je možnost vzniku rakoviny dělohy a mléčných žláz. Jaké s tím máte zkušennosti vy? Díky za názory a rady.