www.novinky.cz/krimi/2256 48-straznici-sundavali-bez mocnou-civavu-ze-strechy.h tml?ref=boxE
P.S.: Moje to není, sice jsem v Brně byl, ale bez čivavy.

Nojo, ale to delal nam taky... 

Aspon tu nohu sme mu ocistili...

Když byl ještě štěně, tak jsem přišel jen o jedny boty a to o ty formální k obleku, škoda jich 

. Buď spinká, nebo pobíhá po bytě a něco hryže. Jo no, mazel je to dobrý, i ty rozcupované ponožky jsem mu celkem rychle odpustil. Udělal na mě ty své psí oči a bylo po hněvu. Jak říkáš, na něj se člověk nemůže dlouho zlobit.
. Ale za to každou chvíli je znovu proč
.

, nebo spíš hryzal. Hryže vše, a nejradši prsty
. Jenže má zuby jak jehličky. Má skoro 3měsíce. A strašně neposlušný
, ale jinak je to takový můj mazloš 

Taky když jsi se k němu ohnul, tak vyskočil a zakousnul se ti do nosu.
Mno a hlavně byl cejtit psem, až nezvykle na svoji velikost.

Ne vazne - VS ukoncim za 4 mesice. Pak zacnu makat zejo... A hned jak to pujde zacnu shanet zatim najem 1+1 a dal se uvidi... Hypoteku na barak si samozrejme hend brat nebudu, ale casem kdo vi. Taky nevim jakej budu mit plat a jaky budu mit moznosti, takze je myslim zbytecny to resit. Ale obecne bych kolem ty 30tky nejpozdeji uz potomka chtel... Ivane je stejne jako me bez 6ti dnu, takze i z tohohle duvodu treba...

Co ty na to. Nebo nastoupíš do práce, po půl roce v zaměstnání si vezmeš hypotéku na byt či dům a obratem otěhotníš a zplodíš drobotinu? Tedy když pominu, že tu hypošku možná takhle rychle a na tak vysokou částku ani nedostaneš?

-> darklord: Vidis, az budes mit dite ve stari tak budes akorat starej a nerudnej
Ale zajimavy, ze u vnoucat to neplati... Tam je to spis naopak.