-> Matthes, záškodník z TechWebu: no tam kde to mame by se pohodlne vese lale bohuzel jsem slysem bzdy a uz bylo jasno no a ten podle predpisu urco nejel
-> Arnold: Jo to je v nejake riti? Tak to je debil no. Samozrejme ze kdyz pojedu po siroky silnici a bude tam stat kocka tak ji neprejedu z prdele... To se mi uz stalo, tak sem zastavil dva metry od ni a ta krava na me cumela... Sem zatroubil a cumela furt, pak se milostive odebrala pryc...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a kdyz tam nic nejede vubec zadny provoz ono se to stalo vlastbe u nasi zahrady a to je vedlejsi a jezdi tam za den par aut tak se mohl vyhnout ale to by nesmel jet jako blazen no jako jsou situace kdy uz nejde nic delat ale tak kdyz je moznost se vyhnout tak proc ne
Na jednu stranu chápu pocity, že jde o domácího mazlíčka, ale na druhou stranu... Z pohledu řidiče... Jak kdy. Když jsem sejmul toho psa, tak jsem nebrzdil (auta za mnou a ne zrovna daleko), neuhýbal (kamion v protisměru), prostě jsem jel. Sice byl potřeba nový nárazník a chladič, ale pořád lepší než skončit v protisměru pod kamionem. Záleží prostě vždy na konkrétní situaci - než se nechat zabít nebo neuváženě něco podělat, raději to zvíře, byť ho někdo má doma, přejedu. Takže asi tak. Ale samozřejmě, pokud situace dovolí, uhnu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no toz teda dufam ze si to tomu psovi vratil ;) jak mu to hned nezarazis tak z neho vyrastie maly zakrsly nervovy mrzak ktory bude na kazdeho stekat ako pominuty,... (a v horsom pripade kusat)