-> havlik: Ty se taky poslední dobou chytáš i ho*na... já to právě myslel po stránce vzhledu ala Gemini. Stačí? Techniku tady nikdo nesrovnával a nesrovnává.
-> havlik 27.10.10 16:48:44: Woe na západě mají všechno lepší ne? ale vypadá to brutálně, zajímavě. Neříkám, že to je vrchol designu, ale zaujalo mě to.
Bobesh 24.10.10 04:33:14 napsal: A pak třeba chudinka tahle tříkolka,kterou proslavil jeden známý komik,sám ovšem jezdivše v zeleném Mini Cooperu. ta je krásná v čera u mekáče bila taky 3kolka
-> Bobesh: Tak tam to bohužel není. Mělo to vzadu boudu ve tvaru kostky, něco jako tohle www.auta5p.eu/katalog/...
/ape_08.jpg , ale kabinu něco jako to tvoje.
-> Bobesh: Něco takovýho, ale červený v provedení pickup s boudou, se mi tu včera kolem půlnoci prohánělo několikrát kolem baráku a lítal po sídlišti. Nevíš, kde najít fotky těhle tříkolek, abych poznal co to bylo zač?
→ Pivodak: joj to nekupuj, to hnije uz od pohladu…to teda,dneska sem byl na autoshow na výstavišti,a měli tam jednu fungl novou jako výstavní a už měla mírně ohnilý okolo nádrže
Když jsem ho viděl poprvý ve filmu Red Rock West s N.Cagem a Dennisem Hopperem,který si tu zahrál nádhernou postavu nájemného uklizeče,ihned jsem si ho zamiloval. Po shlédnutí naživo jsem se v tom jen utvrdil. Tohle bych chtěl hned po Caddym Eldoradu 59,znalci poznají jitě nezaměnitelný tvar zadních partií.