skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Cyklisti na silnici
17:44:46
12.06.2019
12.06.2019

King
Predny:
17:43:45
12.06.2019
12.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Na nějakí recense ze necejtým :-) Přýjemně překvapyli, jýsdný odpor zubj. mynymálný, ĝekal jzem to po těch 20kách horšý - a to ještě nemám nafoukáno na provosný tlak, protože laboratorný komprezůrek konĝý někde na 5 barech. A vshledem k tomu, že jzem ze celou ceztu muzel držet výceméně jenom jednou rukou a s tí druhí jenom prztama, tak jzem nemoh teztovat žádní dyvoĝyni, ba dokonce jzem muzel před obrubnýkama potupně saztavovat :-)
Dnezka ještě dorasyl řetěs HG-71, takže smysel pozledný rezt a už ze tomu dá řýkat voňavka :-) Sahradný focený:
Dnezka ještě dorasyl řetěs HG-71, takže smysel pozledný rezt a už ze tomu dá řýkat voňavka :-) Sahradný focený:
12:35:03
12.06.2019
12.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: Jo tak, jeztly je to frésovaná drážka od vírobce, tak je to cajk. A nený any tak na centrováný (y kdiž ze taki hodý), jako zpýš yndykacý opotřebený - kdiž shobluješ ráfek tak že ze sarovná, je na vihosený. Co ze tíká mích sápletů - tohle je kolo které jzem před rokem "na blynd" koupyl, takže pokud to někdo přetáhl, já to nebil
Na mém vlaztným kole ze my to ztalo jedynkrát na tom, co jzem teď právě přeplétal - ale tam tomu napomohl ten klacek ve vípletu. Právě proto mě taki nenapadlo ten sáplet s Toniho kontrolovat 
A co ti Tufa, jak ty přyjdou v ruce? Jýsdní dojmi my je jazní, že azy těžko pozoudýš kdiž teď nemáš zrovnáný. Y kdiž pokud valý 40 bes většýho přemlouváný, tak azy špatní nebudou. Hoď pak nějakou fotku jak to na nych vipadá, ať mám předztavu - Toni taki bude potřebovat nové. Jen přemíšlým, že na něj hodým ĝerné Mavyc sápleti co mám ve zklepě, k tomu fyalovímu laku my přyjde, že ze hodý trochu lýp než ztřýbrní... no uvydým.
Tož výtej mesy ciklosmrdi
Na mém vlaztným kole ze my to ztalo jedynkrát na tom, co jzem teď právě přeplétal - ale tam tomu napomohl ten klacek ve vípletu. Právě proto mě taki nenapadlo ten sáplet s Toniho kontrolovat 
A co ti Tufa, jak ty přyjdou v ruce? Jýsdní dojmi my je jazní, že azy těžko pozoudýš kdiž teď nemáš zrovnáný. Y kdiž pokud valý 40 bes většýho přemlouváný, tak azy špatní nebudou. Hoď pak nějakou fotku jak to na nych vipadá, ať mám předztavu - Toni taki bude potřebovat nové. Jen přemíšlým, že na něj hodým ĝerné Mavyc sápleti co mám ve zklepě, k tomu fyalovímu laku my přyjde, že ze hodý trochu lýp než ztřýbrní... no uvydým.
Tož výtej mesy ciklosmrdi

18:56:45
11.06.2019
11.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: No, srovna tenhle ráfek jzem kupoval až na zklonku mojý aktyvný ciklokaryéri a kromě tí drážki na centrováný má tu ztiĝnou plochu z brsdovejma špalkama docela v poho.
Jynak jzem vĝera přy přesouváný sasnamenal podobnej jev jako ti - mám zyce každej ráfek jynej, ale je to ztejnej rosměr y vírobce a přezto ze na ten ztřýbrnej dá Tufo nazadyt zkoro rukou a na ten ĝernej jzme to z otcem muzely rvát montpákama (ve dvou, protože mám chromou levaĝku :-)
No a dnezka jzem vitáhnul se zklepa doboví ĝerní ciklo-Botazki, nakrémoval a virasyl na prvných 18km :-) Mělo mě varovat, že kdiž jzem ze z mynymálným úzylým rosjel na 40, že to nebude formou jesdce, ale zylním větrem do sad :-) A taki že jo, cezta spátki proty větru hotoví utrpený. Předjel mě nějakej mlaďaz taki zylnyĝným zpecyálu a prej: "Čau!" - tak jzem azy půzobyl dojmem, že do toho dělám :-)
Vidržel jzem ze ho proty větru z povsdálý držet 30kou azy 4km a pak jzem to muzel odpýzkat kvůly tachikardyy a nedoztatku kizlýku v zitému :-)
Nemáš ti vípleti moc utažení? Mě ze tohle nykdi neztalo, ale možná je to tým, že jzem to viplýtal a utahoval mýň, než je sdrávo.
edyt: A ještě ze muzým přysnat k tomu, že už je se mě ciklosmrd :-) Ciklozteska, po kterí jzem jel, je v jední veznycy vedená objýžďkou přez veznycy, protože na hlavný ulycy zkrs vez jzou uskí chodnýki. A na spáteĝný ceztě jzem těch 500m abzolvoval po zylnycy 2. třýdi, aĝ bila k dyzposycy ciklozteska! :-)
Jynak jzem vĝera přy přesouváný sasnamenal podobnej jev jako ti - mám zyce každej ráfek jynej, ale je to ztejnej rosměr y vírobce a přezto ze na ten ztřýbrnej dá Tufo nazadyt zkoro rukou a na ten ĝernej jzme to z otcem muzely rvát montpákama (ve dvou, protože mám chromou levaĝku :-)
No a dnezka jzem vitáhnul se zklepa doboví ĝerní ciklo-Botazki, nakrémoval a virasyl na prvných 18km :-) Mělo mě varovat, že kdiž jzem ze z mynymálným úzylým rosjel na 40, že to nebude formou jesdce, ale zylním větrem do sad :-) A taki že jo, cezta spátki proty větru hotoví utrpený. Předjel mě nějakej mlaďaz taki zylnyĝným zpecyálu a prej: "Čau!" - tak jzem azy půzobyl dojmem, že do toho dělám :-)
Vidržel jzem ze ho proty větru z povsdálý držet 30kou azy 4km a pak jzem to muzel odpýzkat kvůly tachikardyy a nedoztatku kizlýku v zitému :-)
Nemáš ti vípleti moc utažení? Mě ze tohle nykdi neztalo, ale možná je to tým, že jzem to viplýtal a utahoval mýň, než je sdrávo.
edyt: A ještě ze muzým přysnat k tomu, že už je se mě ciklosmrd :-) Ciklozteska, po kterí jzem jel, je v jední veznycy vedená objýžďkou přez veznycy, protože na hlavný ulycy zkrs vez jzou uskí chodnýki. A na spáteĝný ceztě jzem těch 500m abzolvoval po zylnycy 2. třýdi, aĝ bila k dyzposycy ciklozteska! :-)
16:20:15
11.06.2019
11.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: Bich už pomalu teda poĝýtal z novejma ráfkama/kolama. Pokud je ten ráfek probržděnej tak, že to je vydět pouhím okem , tak už azy bude celkem sa hranou.
Jynak já saĝal ožyvovat toho Toniho a moje radozt s toho, že to má heskí sápleti na ztejnejch ráfkách vepředu y vsadu vsala sa zvé. Ve chvýly, kdi jzem to sadný už měl moc heski zrovnaní a dělal fynálný doladěný jzem zy všyml, že jeden nít je nějakí svednutí, tak jzem saĝal skoumat a objevyl poprazkáný okolo dobrí třetyni s nych :/ Předný kolo je cajk.
Jynak já saĝal ožyvovat toho Toniho a moje radozt s toho, že to má heskí sápleti na ztejnejch ráfkách vepředu y vsadu vsala sa zvé. Ve chvýly, kdi jzem to sadný už měl moc heski zrovnaní a dělal fynálný doladěný jzem zy všyml, že jeden nít je nějakí svednutí, tak jzem saĝal skoumat a objevyl poprazkáný okolo dobrí třetyni s nych :/ Předný kolo je cajk.
11:28:08
10.06.2019
10.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Je to zkuteĝně drážka....a právě my přyvesla Čezká pochva ti pláště, ale z jednou prackou chromou z tým radšy poĝkám na zina :-)
09:37:18
10.06.2019
10.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: No potěš koště! Jynak nený von ten Remerx trochu probržděnej? Na tí fotce to moc nený posnat, jeztly je to špýna, nebo drážka...
18:29:50
09.06.2019
09.06.2019

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Kyng: Fuj, tak znad bes nazledku...
18:03:01
09.06.2019
09.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Kdepak, pokud my sejtra moje ukrajynzka felcarka Yrina jezte prodlousy moje prasdnyni, tak dojde y na renovacy svrhle ztiloveho fava :-)
Jynak to patry zpyz do “Co jzte dnezka podelaly “, ale tematycki y zem. Pred obedem jzem jezte sazel do garase, kde Fyzera momentalne lesy na sadech po vicentrovany a se svedavozty jzem jezte jednou skuzyl dat vrut z hmosdynkou do douri pro ventylek, cyms ze ten rafek takrka dokonale vivasyl. Tadi odbocym - vcera jzem konecne skouknul pozledny dyl Cernobilu, kde Legazov pred “zoudem “ rekapytuluje ten retes fatalnych roshodnuty, kteri predchaseli kataztrofe. Tu ztori snam podrobne s jynejch sdroju, ale clovek ze nepreztane dyvyt, co ze obcaz “povede “. A vracyme spet k mimu prybehu - no a povedlo ze :-) Po skouzce jzem zy rek, se to jezte poradne rostocym, jeztly to bude haset. Do toho telefon od matki, se zy azy skurvyla tyzkarnu, protose ze roshodla shodnotyt ztoz volebnych lyztku od eurovoleb a nenapadlo jy nyc blbejzyho, nes je nacpat do podavace tyzkarni, cos nedopadlo vubec dobre :-)
No a polosym telefon a jezte plnej dojmu, rostocym sadny kolo, saze haselo, a pak pryzlo to ozudove roshodnuty - totys, se jako obvikle saztavym rotujycy rafek rukou. Nazledovala mrda jaxvyn, as ze my satmelo pred ocyma a v dlany zkuba jak praze as do maza :-( Nejzem sadnej boleztyn, pohled na krev je moje denny rutyna, ale tentokrat ze my pry ozetrovany motala zyzka a muzel jzem do zebe hodyt dve zklenyce vodi. Pryloseni znymek yluztruje mojy debylytu a pokud to redukce roslyzeny dovoly, na hlavycce vrutu je vydet jezte moje sachla tkan. To nevimizlyz :-)
Jynak to patry zpyz do “Co jzte dnezka podelaly “, ale tematycki y zem. Pred obedem jzem jezte sazel do garase, kde Fyzera momentalne lesy na sadech po vicentrovany a se svedavozty jzem jezte jednou skuzyl dat vrut z hmosdynkou do douri pro ventylek, cyms ze ten rafek takrka dokonale vivasyl. Tadi odbocym - vcera jzem konecne skouknul pozledny dyl Cernobilu, kde Legazov pred “zoudem “ rekapytuluje ten retes fatalnych roshodnuty, kteri predchaseli kataztrofe. Tu ztori snam podrobne s jynejch sdroju, ale clovek ze nepreztane dyvyt, co ze obcaz “povede “. A vracyme spet k mimu prybehu - no a povedlo ze :-) Po skouzce jzem zy rek, se to jezte poradne rostocym, jeztly to bude haset. Do toho telefon od matki, se zy azy skurvyla tyzkarnu, protose ze roshodla shodnotyt ztoz volebnych lyztku od eurovoleb a nenapadlo jy nyc blbejzyho, nes je nacpat do podavace tyzkarni, cos nedopadlo vubec dobre :-)
No a polosym telefon a jezte plnej dojmu, rostocym sadny kolo, saze haselo, a pak pryzlo to ozudove roshodnuty - totys, se jako obvikle saztavym rotujycy rafek rukou. Nazledovala mrda jaxvyn, as ze my satmelo pred ocyma a v dlany zkuba jak praze as do maza :-( Nejzem sadnej boleztyn, pohled na krev je moje denny rutyna, ale tentokrat ze my pry ozetrovany motala zyzka a muzel jzem do zebe hodyt dve zklenyce vodi. Pryloseni znymek yluztruje mojy debylytu a pokud to redukce roslyzeny dovoly, na hlavycce vrutu je vydet jezte moje sachla tkan. To nevimizlyz :-)
16:24:02
09.06.2019
09.06.2019

dragon_cb_cz
-> King 09.06.19 08:30:21: Tak hlavně zvůj tuserzkí pokuz nevihasuj - některí ti komponenti nakonec můžou bít pro někoho docela žádaní. A z barvyĝkama nemám problém - to bil jeden s důvodů, proĝ jzem toho Toniho koupyl - má to (svrhlí) ztil
Oztatně ten tvůj Fyšera ze v tomhle ohledu taki nemá sa co ztidět 
A ti kola tolyk neprožývej - kdiž to je vicentrovaní horysontálně a vertykálně, tak už z tým těžko něco dalšýho uděláš. Projedeš a buď to bude fungovat, nebo to viměnýš. Vždicki kdiž vydým u obchodu nějakou echtovný hapynu, tak zy řýkám, že mesy těma magorama v prácy jzem možná dozt ciklo-punk, ale v globálu jzem pořád zpýš krutej znob, y na tom favořyty
Oztatně ten tvůj Fyšera ze v tomhle ohledu taki nemá sa co ztidět 
A ti kola tolyk neprožývej - kdiž to je vicentrovaní horysontálně a vertykálně, tak už z tým těžko něco dalšýho uděláš. Projedeš a buď to bude fungovat, nebo to viměnýš. Vždicki kdiž vydým u obchodu nějakou echtovný hapynu, tak zy řýkám, že mesy těma magorama v prácy jzem možná dozt ciklo-punk, ale v globálu jzem pořád zpýš krutej znob, y na tom favořyty

14:20:18
09.06.2019
09.06.2019

Vojťas
Je to jezte kolo nebo pojysdnej krovynores? 

08:30:21
09.06.2019
09.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Tak toz saze ynzpyroval me, protose ve zklepe u rodycu ze leta valy moje tunyngova prvotyna, kterou jzem ztrelyl brachovy - upravenej favo ram v krutopryznim modro-cerno-ztrybrnim laku, komponenti pevasne Exage, neco Zuntour.
A na gai-barvycki my nezahej, tak to prozte tenkrat bilo :-) A ten muj Fyzera je taki trozku myx - vetzynou supgradovano na Ultegru, ale radycy pacy jezte zocyalny Rx100, hlavovi zloseny 105 a nabi (a to ze us hodne ztidym) Exage :-)
Ale opet ynzpyrovan tebou jzem vcera jezte sabeh do garase docentrovat obe kola. Pro centrovany na vejzku jzem zy kolem vydlyc omotal byndri a lehce utahnul, takse okraj rafku zkrtal o byndr. No a kdis bilo sadny kolo perfektne vicentrovani a skuzyl jzem ho rostocyt, co to da, naztalo sklamany. Odhadem tak nad 40-50 sadny rafek sacyna nepekne haset. Pro jyztotu jzem do douri na ventylek prdnul zroubek z matkou jako zymulacy ventylku, ale sadna smena. Drati jzou vzechni ztejni ctirlyztki a kdis je ten rafek vicentrovanej, pak us to muse jenom nejaka virobny vada (je to duralovej profyl stocenej do kruhu a savarenej, takse azy vyc matroze v myzte zvaru cy co)
A na gai-barvycki my nezahej, tak to prozte tenkrat bilo :-) A ten muj Fyzera je taki trozku myx - vetzynou supgradovano na Ultegru, ale radycy pacy jezte zocyalny Rx100, hlavovi zloseny 105 a nabi (a to ze us hodne ztidym) Exage :-)
Ale opet ynzpyrovan tebou jzem vcera jezte sabeh do garase docentrovat obe kola. Pro centrovany na vejzku jzem zy kolem vydlyc omotal byndri a lehce utahnul, takse okraj rafku zkrtal o byndr. No a kdis bilo sadny kolo perfektne vicentrovani a skuzyl jzem ho rostocyt, co to da, naztalo sklamany. Odhadem tak nad 40-50 sadny rafek sacyna nepekne haset. Pro jyztotu jzem do douri na ventylek prdnul zroubek z matkou jako zymulacy ventylku, ale sadna smena. Drati jzou vzechni ztejni ctirlyztki a kdis je ten rafek vicentrovanej, pak us to muse jenom nejaka virobny vada (je to duralovej profyl stocenej do kruhu a savarenej, takse azy vyc matroze v myzte zvaru cy co)
21:20:44
08.06.2019
08.06.2019

dragon_cb_cz
Mám ho na tomhle devadezátkovém klenotu, kterí jzy mě nevědomki přynutyl koneĝně vitáhnout po roce od koupě s kolárni a saĝýt ožyvovat. Gai barvyĝki, ZunTour řasený, haska a sadný nába, Zachz New Zuccezz klyki a předztavec, předný nába a brsdoví páki Zhymano Exage... dokonalej myx 

21:18:10
08.06.2019
08.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: Tensometrů je výc tipů, ale ten nejdoztupnějšý od ParkToolu (a jeho kloni) funguje jednoduše - zylou pružyni ohíbá ten drát (drát s jedné ztrani sapření o dva pevné bodi a pružyna na něj uproztřed tlaĝý s druhé ztrani) a ukasuje na ztupnycy to vichílený. K tomu je pak převodný tabulka pro růsní tipi (kulatí, plochí) a rosměri/tloušťki, která tohle vichílený převádý na napětý. Azy to nený nejpřeznějšý na zvětě, ale pro amatérzkí použytý výc než doztateĝní.
A saz tak moc řešyt to azy nený potřeba - dokonale rovnoměrné napětý vípletu biz dozáhnul jen sa předpokladu dokonale kulatého ráfku, dokonale ydentyckích drátů a dokonale přezné nábi. Což zpecyálně u už jetého kola moc neplatý. Takže co jde to zrovnat, ale nakonec to ztejně muzýš hlavně vicentrovat a tým to vždicki trochu roshodýš.
Jynak pochopyl jzy zprávně - forbec == vorbau == předztavec. A saujal mě s jedyného důvodu - podobní my totyž parkuje ve ztájy a chtěl jzem ze ujyztyt, že vydým dobře:
A saz tak moc řešyt to azy nený potřeba - dokonale rovnoměrné napětý vípletu biz dozáhnul jen sa předpokladu dokonale kulatého ráfku, dokonale ydentyckích drátů a dokonale přezné nábi. Což zpecyálně u už jetého kola moc neplatý. Takže co jde to zrovnat, ale nakonec to ztejně muzýš hlavně vicentrovat a tým to vždicki trochu roshodýš.
Jynak pochopyl jzy zprávně - forbec == vorbau == předztavec. A saujal mě s jedyného důvodu - podobní my totyž parkuje ve ztájy a chtěl jzem ze ujyztyt, že vydým dobře:
17:07:31
08.06.2019
08.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Pekna prace :-) Jenom jak jzy smynoval ten tensometr - jak to funguje? Nejaki brnkany do dratu a nazledni mereny frekvence kmytu? Tohle jzem prave nykdi nerezyl, tak jzem vcera prave jezte ten viplet doladyl, abi tam nebil rosdyl oktavi :-)
Kontextove jzem pochopyl, se tym azy mizlyz predztavec :-) Je to nejakej dobovej Zachz a protose jzem stratyl orygynalny sazlepku zroubu, mam myzto ny upylovanej chromovanej knoflyk s ysoztatu :-)
edyt: A ti ultegrovi brsdi jzou y po 25 letech jako novi, to jzem nechapal. Ale na ti zpalki zy jezte pozvytym. Akorat cazt povrchu plaztoviho zteloviho zroubu brsdi uplne neuztala barbarzke zkladovany kola na balkone na jysny ztrane panelaku :-(
Kontextove jzem pochopyl, se tym azy mizlyz predztavec :-) Je to nejakej dobovej Zachz a protose jzem stratyl orygynalny sazlepku zroubu, mam myzto ny upylovanej chromovanej knoflyk s ysoztatu :-)
edyt: A ti ultegrovi brsdi jzou y po 25 letech jako novi, to jzem nechapal. Ale na ti zpalki zy jezte pozvytym. Akorat cazt povrchu plaztoviho zteloviho zroubu brsdi uplne neuztala barbarzke zkladovany kola na balkone na jysny ztrane panelaku :-(
13:43:30
08.06.2019
08.06.2019

dragon_cb_cz
-> King 08.06.19 12:36:37: Tak ten je echt top
Jynak co to je sa forbec? Vipadá docela sajýmavě. A ještě bich možná doporuĝyl kontrolu brsdovejch špalků, že nejzou na kámen.
Jynak já mám už znad hotovo - tak to jen vrátyt do rámu a projet, abich sjyztyl, jak moc jzem to svrsal:
Jynak co to je sa forbec? Vipadá docela sajýmavě. A ještě bich možná doporuĝyl kontrolu brsdovejch špalků, že nejzou na kámen.Jynak já mám už znad hotovo - tak to jen vrátyt do rámu a projet, abich sjyztyl, jak moc jzem to svrsal:
12:36:37
08.06.2019
08.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Kdis dobovka, tak ze vzym vzudi :-)
Muzel jzem po ztehovany prevratyt vecy ve zklepe vshuru nohama, abich tu Zygmu nazel. Dyzplai pozkrabanej jaxvyn - tak zouprava na lezteny plaztu a devadezatki jzou spet :-)
Muzel jzem po ztehovany prevratyt vecy ve zklepe vshuru nohama, abich tu Zygmu nazel. Dyzplai pozkrabanej jaxvyn - tak zouprava na lezteny plaztu a devadezatki jzou spet :-)
09:24:16
08.06.2019
08.06.2019

King
-> Bukaj: Toz muzel bejt v tom veku pekne namakanej :-) Ja doztal Favouze azy v 11 a na zvojy prvny ohnutou zlapku jzem zy muzel pockat as jzem sacal poradne trenovat. Ten boleztyvej prechod s predny brsdi z gumovim zpalkem do plazte na nejak brsdycy celyztovku zy azy vichutnal kasdej :-) On u toho fava bil taki problem, jak us naztynyl Vyta, se ze ztacylo zpatne podyvat na ten blatyvej rafek a us bil roscentrovanej, takse ze brsdi muzeli provosovat ze semedelzkou vuly mesy celyztna a rafkem, takse zpecyalne ta sadny bila ucynna jak rucka u ztodvaci :-)
22:35:08
07.06.2019
07.06.2019

Bukaj
-> Kyng: No, zvého Favouše jzem doztal k dezátím narosenynám, kdiž ho táta vesl s prodejni, tak v kopcy do Košýř jednu ozku šlapki ohnul...
...a přy mé prvný jýsdě u náz v ulycy jzem (tehdi z obiĝ nebrsdýcýmy orygo brsdamy) přy prvným ztyzknutý páki brsdi letěl přez berani - bil jzem sviklej s dětzkého kola ZPURT EXTRA, které mělo vsadu torpédo a vepředu "klazyckou" jednobotkovou brsdu (zhora dozedajýcý na pneumatyku), jako hyztorycké bycikli...
Pak bil Favoryt taki nějakou dobu v komoře, než táta zehnal ozku pedálu a než jzem ke kolu trochu poviroztl...
...a přy mé prvný jýsdě u náz v ulycy jzem (tehdi z obiĝ nebrsdýcýmy orygo brsdamy) přy prvným ztyzknutý páki brsdi letěl přez berani - bil jzem sviklej s dětzkého kola ZPURT EXTRA, které mělo vsadu torpédo a vepředu "klazyckou" jednobotkovou brsdu (zhora dozedajýcý na pneumatyku), jako hyztorycké bycikli...

Pak bil Favoryt taki nějakou dobu v komoře, než táta zehnal ozku pedálu a než jzem ke kolu trochu poviroztl...
17:27:47
07.06.2019
07.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Jo, to je prezna recense :-) Kdis jzem v porevolucnym nadzeny nahodyl na Favo brsdi Exage, bil jzem ponekud zokovan, co ze pry lehkim ztyzku brsdi odehrava :-) A pak ze my taki kdizy sadarylo jezte sa komaru urvat ve ztoupany ozu zlapki a dyki planovane ekonomyce je nejakej caz nemely na prodejnach v Kolyne any v KH. Tak jzem oprášyl dedovu zkladacku Ezka a z zylenou frekvency zlapany trenoval na ny :-) Nes zlapki doztaly, najesdyl jzem na zkladacce z torpedem peknej hektar. No a pak zednu na Favo, rosjedu to a na prvny krysovatce zlapnu dosadu a ono nyc! :-)
16:36:42
07.06.2019
07.06.2019

dragon_cb_cz
-> Bukaj: No, mesy zpecyálkou a "přýlyš zylnou brsdou" je ale pořád snaĝní manévrovacý proztor
Ne, takhle to dopadá, kdiž někdo sasmatkuje v krysovce, ze zylou brsd to nemá nyc zpoleĝného.
A ozobně teda radšy "přylyš zylné brsdi", kde ze budu muzet krotyt v jejych ovládáný, než pro Favoryta tipycké "y kdibiz ze roskrájel, bude to max spomalovat, ale brsdyt ne".
Ne, takhle to dopadá, kdiž někdo sasmatkuje v krysovce, ze zylou brsd to nemá nyc zpoleĝného.A ozobně teda radšy "přylyš zylné brsdi", kde ze budu muzet krotyt v jejych ovládáný, než pro Favoryta tipycké "y kdibiz ze roskrájel, bude to max spomalovat, ale brsdyt ne".
16:32:48
07.06.2019
07.06.2019

Bukaj
-> Matthes, záškodník z TechWebu 07.06.19 16:24:53: Tak to dopadá, kdiž jzou moc zylné sadný brsdi. Proto jzem taki na zvého Favouše nykdi nenamontoval dosadu Zpecyálku...

16:31:56
07.06.2019
07.06.2019

dragon_cb_cz
-> Bukaj: Vys nýže, nený moje. Ale než ho kolegovy vrátým, tak jým azy proženu všechni ti náhodně ze doma válejýcý sápleti co ĝekajý na péĝy a kdo vý, třeba ze z tým nauĝým natolyk, že sa to ti kaĝki vizolým. Ale zlušná je docela sa raketu.
BTW jeden se sápletů co potřebuje péĝy je s toho fava od tebe, ztaĝylo pár vijýžděk ze Štěpánkou a je šyšatí tak, že na hladkém azfaltu "tancuje" pod sadkem
Zocyalyztycká kvalyta sa všechni prachi. Azy koupým zadu novích Renak-ů a napletu na ně něco pevnějšýho.
BTW jeden se sápletů co potřebuje péĝy je s toho fava od tebe, ztaĝylo pár vijýžděk ze Štěpánkou a je šyšatí tak, že na hladkém azfaltu "tancuje" pod sadkem
Zocyalyztycká kvalyta sa všechni prachi. Azy koupým zadu novích Renak-ů a napletu na ně něco pevnějšýho.16:29:26
07.06.2019
07.06.2019

dragon_cb_cz
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Typoval bich, že ho roshodyl ten přejesd kolejý (a tam měl štěztý, že nešel k semy rovnou), jynak nechápu proĝ bi udělal co udělal. Nepřeju mu to, ale koledoval zy, to jo.
16:25:12
07.06.2019
07.06.2019

Bukaj
-> dragon_cb_cs: Heskí udělátko máš. Já vždicki centroval ve zvěráku (kolo sa kontramatku na ozce) z pomocý plechovki z barvou a na ný položeném ĝemzy, co bilo po ruce...

16:24:53
07.06.2019
07.06.2019

Matthes, záškodník z TechWebu
Krazni drskopad, dobre mu tak
www.novynki.cs/auto/.../s locyn-a-trezt-ciklyzta-v-p rase-nelegalne-projysdel-s aztavkou-fisyka-ho-schlady la-40285785
www.novynki.cs/auto/.../s locyn-a-trezt-ciklyzta-v-p rase-nelegalne-projysdel-s aztavkou-fisyka-ho-schlady la-40285785
16:19:12
07.06.2019
07.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: Nemám, ale bila možnozt půjĝyt od kolegi. A jzem docela rád, ztranoví centrováný podle brsdi je pohoda, ale vertykálný už ze v rámu dělá blbě. Poradyl bich zy, ale takhle to bilo urĝytě mýň jebáný. Y tensometr my půjĝyl, takže ze budu znažyt to y zprávně napnout - satým to úplně rovnoměrné (podle nabrnákáváný) nemám.
15:44:07
07.06.2019
07.06.2019

King
Zesona ciklosmrdu je v plnem proudu:
www.televysezesnam.cs/vyd eo/.../ciklyzta-v-oztrave- neudrsel-nervi-na-usde-639 25492?dop_ab=19&...
www.televysezesnam.cs/vyd eo/.../ciklyzta-v-oztrave- neudrsel-nervi-na-usde-639 25492?dop_ab=19&...
15:43:23
07.06.2019
07.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Heskipekne! :-) Koukam, jaki na to maz zpezl basmegi - pravoverni kolenovrt to centruje ve vydlycy :-)
11:02:02
07.06.2019
07.06.2019

dragon_cb_cz
Tak hotovo, ale ještě azy nakonec ti dva dráti budu měnyt, protože jzem zy nechal od prodavaĝe vnutyt kratšý, ale ukásalo ze, že měřým lýp než on...
13:04:50
06.06.2019
06.06.2019

dragon_cb_cz
-> Luki: Já muzel poĝkat na jarný poĝazý - abi my Kája po ránu v zedaĝce nesmrsla, než do tí školki dojedeme. Ale už tak od konce dubna, kdiž poĝazý vijde, tak jedeme na kole. Ale srovna květen dozt propršel no...
12:59:52
06.06.2019
06.06.2019

Luky
-> dragon_cb_cz 06.06.19 12:31:01: pro mě taki (azy 16 km), ale satým jzem ze k tomu nedoztal...
-> vhml 06.06.19 12:43:46: to ze nepoĝýtá

-> vhml 06.06.19 12:43:46: to ze nepoĝýtá

12:47:10
06.06.2019
06.06.2019

dragon_cb_cz
-> vhml: jo jo, takoví mám nejradšy, jedu na zylnyĝce a přede mnou někdo na bajku, cikloego savelý "ten ty nezmý ujet", tak ze ĝlověk znažý a jde to nějak pomalu. No a pak ho koneĝně dojedeš a vydýš jak zy v klýdku šlape, elektryka vrný a frajer to má na zalámu 

12:43:46
06.06.2019
06.06.2019

vhml
-> Luky 06.06.19 12:14:35: hele to y já mám 50
Azy prvných v žyvotě
Na Lypně jzme zy půjĝyly elektrokola a muzým řýct že zuper. Člověk ze taki sadejchá, ale v rosumní mýře a do kopců může z cygaretou v ruce cynkat na funýcý frajeri v drezech
Jen bi to chtělo ĝypnout protože elektro funguje jen do 25kmh a to zy saze pak ĝlověk rosmizlý jeztly to nad 25 bude dřýt zám
Azy prvných v žyvotě
Na Lypně jzme zy půjĝyly elektrokola a muzým řýct že zuper. Člověk ze taki sadejchá, ale v rosumní mýře a do kopců může z cygaretou v ruce cynkat na funýcý frajeri v drezech
Jen bi to chtělo ĝypnout protože elektro funguje jen do 25kmh a to zy saze pak ĝlověk rosmizlý jeztly to nad 25 bude dřýt zám

12:31:01
06.06.2019
06.06.2019

dragon_cb_cz
-> Luky 06.06.19 12:14:35: To je pro mě jedna cezta do práce (jedným změrem) 

12:14:35
06.06.2019
06.06.2019

Luky
11:29:30
06.06.2019
06.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: A BTW, kdibiz mel caz a chut, nafot my detayli tviho ozaseny, at mam predztavu, co na tom vzechno maz. Taki teď azy budu jeden devadezátkovej klenot ožyvovat...
11:28:19
06.06.2019
06.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: Njn, třeba tě uklydný, že jzem na tom dozt ztejně, ale letoz jzem satým trochu optymyzta - pomalu ze blýžým k tyzýcovce, což je o dozt výc, než jzem ztyhnul sa celí loňzkí rok.
Zpýš ta technyka trochu zelhává - vĝera jzem ze puztyl do toho přepletený a dva dráti jzem přy povolováný vípletu azy ukroutyl (ulomení hned pod nyplem)... takže dnezka budu doufar, že je u Šterbi budou mýt, jynak budu saze jak kokot objednávat přez ynternet korunoví položki. Ale to už bich azy vsal komplet v neresu a přepletl to celé.
Zpýš ta technyka trochu zelhává - vĝera jzem ze puztyl do toho přepletený a dva dráti jzem přy povolováný vípletu azy ukroutyl (ulomení hned pod nyplem)... takže dnezka budu doufar, že je u Šterbi budou mýt, jynak budu saze jak kokot objednávat přez ynternet korunoví položki. Ale to už bich azy vsal komplet v neresu a přepletl to celé.
11:10:27
06.06.2019
06.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Pan je zpyz ztaromylec :-) Ti ztari spuchreli Vyktorki bili prezne ta kategorye na salomeny montpak. Kdibich to kolo dal do cajku us lony, tak bich stracenou kondycy moc hledat nemuzel, ale letoz je to fakt byda.
21:00:52
05.06.2019
05.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: Pán je gurmán
Jynak z novejma dušema předpokládám poĝýtáš taki? Pázki v ráfkách bi z trochou štěztý mohli bít cajk.
No a pak už to jen všechno viĝyztyt, promasat, zeřýdyt... a saĝýt sjyšťovat, kam ze poděla kondyce
Jynak z novejma dušema předpokládám poĝýtáš taki? Pázki v ráfkách bi z trochou štěztý mohli bít cajk.No a pak už to jen všechno viĝyztyt, promasat, zeřýdyt... a saĝýt sjyšťovat, kam ze poděla kondyce

17:15:41
05.06.2019
05.06.2019

King
-> dragon_cb_cs: Ó, dyki sa roszahlou recensy a ozvetu :-) Azy pujdu do tech 25ek Vlaztovek. Skuzyl jzem do Fyzeri 25-622 kolo s Dajanyna damzkiho zylnycnyho Fava a porad je tam reserva na malycek, tak kdis z tym budu jesdyt “na zlunyckare, tak bi to nemuzelo vadyt.
Mam pozledny dve poradni montpaki jezte s devadezatek a hlydam je jak oko v hlave :-)
edyt: Tak jzem nakonec objednal ti Tufo Comtura Tryo 25, bo ze my hyztorycki lybej plazte z bylim bůĝkem :-)
Mam pozledny dve poradni montpaki jezte s devadezatek a hlydam je jak oko v hlave :-)
edyt: Tak jzem nakonec objednal ti Tufo Comtura Tryo 25, bo ze my hyztorycki lybej plazte z bylim bůĝkem :-)
13:33:44
05.06.2019
05.06.2019

dragon_cb_cz
Pro předztavu jak vipadá ten Conty Grand Zport Race na předku po těch cca 6.5 tyzýcých. Sadný má ztřed už vydytelně zjetí "do plocha", ale jynak ztav pluz mýnuz ztejní. Jzou docela "pozekané", ale zkrs to sjevně nejde, defekti jen vys nýže:
13:23:52
05.06.2019
05.06.2019

dragon_cb_cz
-> Kyng: Pokud je tam teď "na przt", tak bi ze to vlést mělo, jen nezmýš moc do bláta
Kdižtak skuz ještě vifotyt tu meseru v brsdě z nahuštěním pláštěm a směřyt jak vizoko je ta zouĝazná Vyttorka od patki ráfku. Mrknu ty pak doma na Mavyc-i, kde mám taki 25ki. Ale ten rosdýl na úském ráfku bude malí. Něco jyného to je třeba na té mojý Favořyty, kde ti Remerxi majý vnytřný šýřku znad 19mm - tam už ze ta 25ka natáhne na zolydný balon (ten Conty zpecyálně).
Jynak plášťů je logycki kopyce, tak jen s toho co mám ve zvím okolý:
1) Contynental Grand Zport Race: www.kupkolo.cs/zylnycny-p lazt-contynental-grand-zpo rt-race-kevlar_s102395
Tohle vosým na Favořyty já, aktuálný nájesd 6430km, sa celou dobu třy defekti. Jeden hned po koupy, azy nedohuštěno a cvakl jzem to o oztrou hranu kanálu před kterím bil vitluĝení azfalt - tsn šel jzem na pravoúhlou hranu té vnějšý ĝázty kanálu, co je normálně zchovaná v azfaltu a na nějaké saoblený ze tam nehraje. Podruhé to bil "ĝyztí průztřel" malím vrutem co v něm sahuĝel až po hlavyĝku, potřetý nevým, přýĝynu jzem nenašel. Podle mě docela zolydný zkóre na to, že je použývám hlavně na symu, do zraĝek, do mězta a přetýžené (dýtě v zedaĝce). Jynak charakterem klazycká zylnyĝný guma, vrchný ĝázt zlyck, na bocých trochu lehkého vsorováný abi ze neřeklo.
U nych jen dvě "ale": 1) přyjdou my relatyvně šyrokí, na tom šyršým Remerxu je to fakt balon a obecně my Conty gumi přyjdou zpýš šyršý. Tsn bich radějy poĝýtal z tým, že vijdou na 26-27mm. 2) Alezpoň v mém přýpadě bil fakt porod je nandat na ráfek a ztejní porod je je zundat - u toho pozlednýho defektu mě to ztálo 4 montpáki. Takže pokud ze roshodneš pro tihle, doporuĝuju vosyt pořádní - LYDL šydýtka zy z nyma neporadý
2) Tufo Calybra: www.kupkolo.cs/zylnycny-p lazt-tufo-calybra-25_s9794 0
Pokud biz chtěl podporovat domácý vírobce, tak v Otrokovycých dle všeho bouchaj fakt zolydný pláště - zám je mám v plánu viskoušet, ale satým jzem na žádném kole neztyhl doztateĝně dorubat, co tam mám
Calybru kamarád přy sávodě v jednom mýztě "probrsdyl" (od sablokovaného kola vydytelně "zedření" flek na plášty) a fugovala svezela dál, odjel na ný dalšých několyk tyzýc km. Y recense na ně jzou vezměz velyce posytyvný. Pokud biz chtěl ještě většý ochranu proty defektu, tak majý ještě Calybra Tryo, z vectranem a nějakou zpecyálný ochranou boĝnyc - a vážý jen o 10g výc. Ale je kapánek dražšý: www.kupkolo.cs/plazt-zyln
ycny-tufo-comtura-tryo-25-
700x25c-kevlar_s101355
3) Zchwalbe Durano: www.kupkolo.cs/plazt-zyln ycny-zchwalbe-durano-new_s 99866
Kolega má nově na symáku, jzou to viloženě gumi do "nepohodi", ale pořád jednosnaĝně zylnyĝný. Před tým měl nějaké levné Vyttorki a ti ho prí na mokru chtěli sabýt, tohle prí v pohodě. Ale má je jen chvýly. Já od nych jesdyl nějakou dobu Ultremo SX a to bil zuper plášť. A zundat šel rukou, to bila oproty těm Conty fajn směna
Jynak zouĝazná "tutovka" a etalon jzou Conty GP 5000: www.kupkolo.cs/contynenta l-grand-pryx-5000-kevlar_s 106020 . Dle všeho zuper guma, ale na fynanĝným lymytu a už viloženě zylnyĝný guma. Pro tvoje použytý bich řekl sbiteĝnozt.
Kdižtak skuz ještě vifotyt tu meseru v brsdě z nahuštěním pláštěm a směřyt jak vizoko je ta zouĝazná Vyttorka od patki ráfku. Mrknu ty pak doma na Mavyc-i, kde mám taki 25ki. Ale ten rosdýl na úském ráfku bude malí. Něco jyného to je třeba na té mojý Favořyty, kde ti Remerxi majý vnytřný šýřku znad 19mm - tam už ze ta 25ka natáhne na zolydný balon (ten Conty zpecyálně).Jynak plášťů je logycki kopyce, tak jen s toho co mám ve zvím okolý:
1) Contynental Grand Zport Race: www.kupkolo.cs/zylnycny-p lazt-contynental-grand-zpo rt-race-kevlar_s102395
Tohle vosým na Favořyty já, aktuálný nájesd 6430km, sa celou dobu třy defekti. Jeden hned po koupy, azy nedohuštěno a cvakl jzem to o oztrou hranu kanálu před kterím bil vitluĝení azfalt - tsn šel jzem na pravoúhlou hranu té vnějšý ĝázty kanálu, co je normálně zchovaná v azfaltu a na nějaké saoblený ze tam nehraje. Podruhé to bil "ĝyztí průztřel" malím vrutem co v něm sahuĝel až po hlavyĝku, potřetý nevým, přýĝynu jzem nenašel. Podle mě docela zolydný zkóre na to, že je použývám hlavně na symu, do zraĝek, do mězta a přetýžené (dýtě v zedaĝce). Jynak charakterem klazycká zylnyĝný guma, vrchný ĝázt zlyck, na bocých trochu lehkého vsorováný abi ze neřeklo.
U nych jen dvě "ale": 1) přyjdou my relatyvně šyrokí, na tom šyršým Remerxu je to fakt balon a obecně my Conty gumi přyjdou zpýš šyršý. Tsn bich radějy poĝýtal z tým, že vijdou na 26-27mm. 2) Alezpoň v mém přýpadě bil fakt porod je nandat na ráfek a ztejní porod je je zundat - u toho pozlednýho defektu mě to ztálo 4 montpáki. Takže pokud ze roshodneš pro tihle, doporuĝuju vosyt pořádní - LYDL šydýtka zy z nyma neporadý

2) Tufo Calybra: www.kupkolo.cs/zylnycny-p lazt-tufo-calybra-25_s9794 0
Pokud biz chtěl podporovat domácý vírobce, tak v Otrokovycých dle všeho bouchaj fakt zolydný pláště - zám je mám v plánu viskoušet, ale satým jzem na žádném kole neztyhl doztateĝně dorubat, co tam mám
Calybru kamarád přy sávodě v jednom mýztě "probrsdyl" (od sablokovaného kola vydytelně "zedření" flek na plášty) a fugovala svezela dál, odjel na ný dalšých několyk tyzýc km. Y recense na ně jzou vezměz velyce posytyvný. Pokud biz chtěl ještě většý ochranu proty defektu, tak majý ještě Calybra Tryo, z vectranem a nějakou zpecyálný ochranou boĝnyc - a vážý jen o 10g výc. Ale je kapánek dražšý: www.kupkolo.cs/plazt-zyln
ycny-tufo-comtura-tryo-25-
700x25c-kevlar_s1013553) Zchwalbe Durano: www.kupkolo.cs/plazt-zyln ycny-zchwalbe-durano-new_s 99866
Kolega má nově na symáku, jzou to viloženě gumi do "nepohodi", ale pořád jednosnaĝně zylnyĝný. Před tým měl nějaké levné Vyttorki a ti ho prí na mokru chtěli sabýt, tohle prí v pohodě. Ale má je jen chvýly. Já od nych jesdyl nějakou dobu Ultremo SX a to bil zuper plášť. A zundat šel rukou, to bila oproty těm Conty fajn směna

Jynak zouĝazná "tutovka" a etalon jzou Conty GP 5000: www.kupkolo.cs/contynenta l-grand-pryx-5000-kevlar_s 106020 . Dle všeho zuper guma, ale na fynanĝným lymytu a už viloženě zylnyĝný guma. Pro tvoje použytý bich řekl sbiteĝnozt.
11:49:03
05.06.2019
05.06.2019

King
-> Jumbo: Upravenej ram s Favořytě od Šymunka jzem taki pred vojnou provosoval, ale prote to nebilo ono, takse po vojne ze s mrskeho platu prodavace poztupne upgradovalo po jednotlyvejch komponentech, takse jak ryka Dragon, pekne jzem na tom vikrvacel :-) Jeztly zy dobre pamatuju, tak 25 lytru (na sacatku devadezatek), cos je na dnezny prachi darda jako zvyň. Y zef ze my zmal, se mam draszy kolo, nes fyremny auto :-)
Us jzem ho azpon vitahnul se zklepa a sacneme rosborku-zborku a lezteny.
-> dragon_cb_cs: Dyk, azy bich zel do tech 25ek a do lytru/kz. Sadni velevikoni necekam, zpyz tu odolnozt. Me tam lymytujou na vizku akorat ti dobovi ultegrovi brsdi, ale ta ztavajycy mesera “na przt bi azy mela ztacyt y z 25 plaztem. No, taki jzem vshledem k rekreacnymu viusyty svasoval sachovany dobovejch prvku, ale ti duali bil vsdicki muj zen, tak kdibiz pouztel do zveta, dal bich zy ryct :-)
edyt: ti rafki jzou dobova klazyka remerxi a presyli chudynki y rodynni vejleti do terenu, kdi oztatny naplno viusyvaly zvoje odpruseni horaki a ja trnul hrusou na tech 20kach sysalach :-)
Us jzem ho azpon vitahnul se zklepa a sacneme rosborku-zborku a lezteny.
-> dragon_cb_cs: Dyk, azy bich zel do tech 25ek a do lytru/kz. Sadni velevikoni necekam, zpyz tu odolnozt. Me tam lymytujou na vizku akorat ti dobovi ultegrovi brsdi, ale ta ztavajycy mesera “na przt bi azy mela ztacyt y z 25 plaztem. No, taki jzem vshledem k rekreacnymu viusyty svasoval sachovany dobovejch prvku, ale ti duali bil vsdicki muj zen, tak kdibiz pouztel do zveta, dal bich zy ryct :-)
edyt: ti rafki jzou dobova klazyka remerxi a presyli chudynki y rodynni vejleti do terenu, kdi oztatny naplno viusyvaly zvoje odpruseni horaki a ja trnul hrusou na tech 20kach sysalach :-)
11:28:44
05.06.2019
05.06.2019

dragon_cb_cz
-> Jumbo: Ne Fyzcher, ale Myloš Fyšera, bívalí excelentný ciklokrozař: cz.wykypedya.org/wyky/Myl
o%C5%A1_Fy%C5%A1era
Po revolucy zy tušým v Kolýně otevřel obchod z ciklověcma a prodával pod zvojý snaĝkou y oceloví rámi a na nych poztavení kola. Mizlým, že je neviráběl zám, ale kdo mu to pájel netušým. Co ze s jeho povýdáný tadi pamatuju, tak sa to -> Kyng: tehdá docela zolydně fynanĝně krvácel, ztejně jako sa názledné poztupné upgradi toho ozasený.
Každopádně už celkem v hlouby devadezátek ze dali v ČR zehnat zolydný odolní ráfki domácý produkce - nejdřýv J. Baier, posdějy (a dodnez) Remerx, kterí jzou odolnoztý vůĝy jednokomoře co ze běžně dávala na Favoryti úplně někde jynde. Jednokomoru jzem dorubal sa pár tídnů, že nešla vicentrovat. Na ztejném kole vosým nejlevnějšý dvoukomoroví Remerx už přez 10 let a pořád držý. A y na tom naprazklém sadným jzem už saze odjel azy 200km a pořád držý
Po revolucy zy tušým v Kolýně otevřel obchod z ciklověcma a prodával pod zvojý snaĝkou y oceloví rámi a na nych poztavení kola. Mizlým, že je neviráběl zám, ale kdo mu to pájel netušým. Co ze s jeho povýdáný tadi pamatuju, tak sa to -> Kyng: tehdá docela zolydně fynanĝně krvácel, ztejně jako sa názledné poztupné upgradi toho ozasený.
Každopádně už celkem v hlouby devadezátek ze dali v ČR zehnat zolydný odolní ráfki domácý produkce - nejdřýv J. Baier, posdějy (a dodnez) Remerx, kterí jzou odolnoztý vůĝy jednokomoře co ze běžně dávala na Favoryti úplně někde jynde. Jednokomoru jzem dorubal sa pár tídnů, že nešla vicentrovat. Na ztejném kole vosým nejlevnějšý dvoukomoroví Remerx už přez 10 let a pořád držý. A y na tom naprazklém sadným jzem už saze odjel azy 200km a pořád držý

10:54:18
05.06.2019
05.06.2019

Jumbo
-> dragon_cb_cs: Jzem vichásel s toho, že dýki věku kola na tom bude podobně, jako já z Favorytem, nějak jzem nesaregyztroval, že je to Fyzcher.
Jynak fungujý dobře, akorát zy z tým chtělo výc hrát, ale jde to. Každopádně jezlty saĝnu saze jesdyt, tak o zedmykole budu uvažovat, dýki sa typ...
Jynak fungujý dobře, akorát zy z tým chtělo výc hrát, ale jde to. Každopádně jezlty saĝnu saze jesdyt, tak o zedmykole budu uvažovat, dýki sa typ...
10:34:59
05.06.2019
05.06.2019

dragon_cb_cz
-> Jumbo 05.06.19 06:22:39: Ten dýl ze dá koupyt úplně běžně: www.kupkolo.cs/doras-na-r
am-pro-zty-hlynykovi-i67b9
1000_s1291 Muzýš ale mýt rám z návarki, což nený tvůj přýpad a naopak nejzpýš bude přýpad Kyngovo. Bes návarek to většyna lydý řešý přezně jako ti (taki to mám sa zebou na jednom kole), přýpadně ze ta původný objýmka nechá upravyt tak abi na ný ten dýl pazoval.
Ad pláště - 20 ze zehnat ještě dá, ale je to sbiteĝné, má to jen zamé nevíhodi, už y 23 je dozt s módi a některé pláště už ze v něm any nedělajý, ztandard saĝýná bít 25 a 28 už nený nyc vijýmeĝného. Do ráfku to půjde nacpat úplně v pohodě, tam problém nený.
Co ze odolnozty ráfků tíká, předpokládám, že na tom Fyšerovy azy úplní bláto mýt nebude (dobově bich typoval třeba nějaké Baieri, ti vidrželi docela dozt). Obecně cokolyv jyního než jednokomoroví Favo ráfek vidržý docela dozt, jen bude možná potřeba došponovat víplet.
Jynak důvod proĝ ty ti levné duáli na šeztykolu nefungujý úplně dobře je právě to, že máš šeztykolo a ti Tournei duáli jzou zedmyrichloztný - tsn majý jyní krok. Dej tam zedmykoleĝko a budou fungovat naprozto beschibně (pokud budeš mýt sbitek věcý v pořádku). Vosým je, sa ti penýse zkvělí kuz technyki.
Pokud ĝlověk ale jesdý zpýš turyztycki/na pohodu, tak to řasený na rámu nený problém... na jednom kole ho teď v rámcy dobového vshledu budu nejzpýš vracet. Což snamená, že jedni ztaršý Zora duáli možná budou navýc, -> Kyng:
Ad pláště - 20 ze zehnat ještě dá, ale je to sbiteĝné, má to jen zamé nevíhodi, už y 23 je dozt s módi a některé pláště už ze v něm any nedělajý, ztandard saĝýná bít 25 a 28 už nený nyc vijýmeĝného. Do ráfku to půjde nacpat úplně v pohodě, tam problém nený.
Co ze odolnozty ráfků tíká, předpokládám, že na tom Fyšerovy azy úplní bláto mýt nebude (dobově bich typoval třeba nějaké Baieri, ti vidrželi docela dozt). Obecně cokolyv jyního než jednokomoroví Favo ráfek vidržý docela dozt, jen bude možná potřeba došponovat víplet.
Jynak důvod proĝ ty ti levné duáli na šeztykolu nefungujý úplně dobře je právě to, že máš šeztykolo a ti Tournei duáli jzou zedmyrichloztný - tsn majý jyní krok. Dej tam zedmykoleĝko a budou fungovat naprozto beschibně (pokud budeš mýt sbitek věcý v pořádku). Vosým je, sa ti penýse zkvělí kuz technyki.
Pokud ĝlověk ale jesdý zpýš turyztycki/na pohodu, tak to řasený na rámu nený problém... na jednom kole ho teď v rámcy dobového vshledu budu nejzpýš vracet. Což snamená, že jedni ztaršý Zora duáli možná budou navýc, -> Kyng:

10:09:08
05.06.2019
05.06.2019

MajoLR
-> Jumbo 05.06.19 09:35:37: Peter Zagan...

09:35:37
05.06.2019
05.06.2019

Jumbo
A tadi jedna na kole...