skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zastavení vozidla - zákaz
22:50:29
08.11.2009
08.11.2009

Syny
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : No takhle, to biz mohl ryct uplne kdekolyv pry zpatnim ztany :) Necham to na namezty, nesaplatym, doztanu botu a taki ze musu vimlouvat, se zem letel na verejni sachodki ze vizrat, ale prozte azy zmula no :)
22:47:26
08.11.2009
08.11.2009

Pavel P..
-> pynokyo110: na Pankrácy?

22:43:50
08.11.2009
08.11.2009

pinokio110
-> Davyd29: Dnezka je to jynak,dřýv ze to tak nebralo.
V 83 jzem muzel někam naztoupyt-na ĝaz.Přyjedu do jedné pražzké ulyce,s okna na mě ĝumý 2drbni,a hned-mladí pane,budete tu parkovat dlouho?Řýkám,ohlýdejte my to,koĝki,což je doztalo,azy 5let,nechápali.sa 2roki zy jdu pro zvou mylovanou 110LZ,baterka mrtvá,1203kou mě rostáhly a tradá,ale dotiĝné drbni bili ztále v okně,pamatovali zy mě,a auto netknuté,což bi ze dnez azy neztalo.
V 83 jzem muzel někam naztoupyt-na ĝaz.Přyjedu do jedné pražzké ulyce,s okna na mě ĝumý 2drbni,a hned-mladí pane,budete tu parkovat dlouho?Řýkám,ohlýdejte my to,koĝki,což je doztalo,azy 5let,nechápali.sa 2roki zy jdu pro zvou mylovanou 110LZ,baterka mrtvá,1203kou mě rostáhly a tradá,ale dotiĝné drbni bili ztále v okně,pamatovali zy mě,a auto netknuté,což bi ze dnez azy neztalo.
21:34:42
08.11.2009
08.11.2009

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Zini: ale nemohl to ovlyvnyt 

21:05:31
08.11.2009
08.11.2009

Syny
-> Davyd29: jense to se zy mel udajnou zracku savyzelo na rydycy :)
21:05:10
08.11.2009
08.11.2009

Apple STS Chvojkovice-Brod
-> Davyd29: je to považováno sa doruĝené, tsn, ted je to jen tvuj boj kdi zy tě visvednou ĝernokněžnýcy
21:03:15
08.11.2009
08.11.2009

David29
-> Zini: Jenže saztavený vosydla je nesávyzlé na řydyĝy vosydla, a nený možné sa něj udělyt pokutu...
21:02:15
08.11.2009
08.11.2009

Syny
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : No o prujmu jym ryct muse, urcyte je to pobavy, ale pochibuju, se mu to dyki tomu odpuzty 

20:50:14
08.11.2009
08.11.2009

-> Davyd29: a savřou tě až sĝernáš... tebe zy měly odvýst už dávno 

20:30:51
08.11.2009
08.11.2009

David29
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : Vony zy mě fakt odvedou? 
No, já nevym kam jýt, kdi tam jýt, proztě nevym vůbec nyc

No, já nevym kam jýt, kdi tam jýt, proztě nevym vůbec nyc

20:13:42
08.11.2009
08.11.2009

-> Davyd29: po nějakí době to bude považováno sa doruĝené a jelykož zez nedoztavyl tak zy pro tebe přyjdou... a odvedou zy tě ve třy ráno v trenkách 
nebo běž tam a řekny to z tým průjmem, to je zy mizlým dobrí, pže saztavený vosydla může bít y s důvodu náhlé nevolnozty řydyĝe a v mekáĝy sáchodi maj, tak řekneš žez letěl tam a ti polycajty co ty daly ten lýzteĝek už zy těžko můžou pamatovat jeztly jzy od auta utýkal nebo šel

nebo běž tam a řekny to z tým průjmem, to je zy mizlým dobrí, pže saztavený vosydla může bít y s důvodu náhlé nevolnozty řydyĝe a v mekáĝy sáchodi maj, tak řekneš žez letěl tam a ti polycajty co ty daly ten lýzteĝek už zy těžko můžou pamatovat jeztly jzy od auta utýkal nebo šel

18:56:23
08.11.2009
08.11.2009

David29
Tak už to přyšlo na fyrmu, fyrma mě nahlázyl a DY my pozlalo obzýlku..
Leĝ jzem sapoměl zy jy visvednout, tak ze ptám... co bude názledovat?
Leĝ jzem sapoměl zy jy visvednout, tak ze ptám... co bude názledovat?
22:35:15
24.08.2009
24.08.2009

David29
-> Kyng: Já třeba nevym, že je 40 zpolu z radarem u školi o prásdnynách... Kdibi ten radar vsaly a daly ho třeba na Chodovzkou, kde zou zjesdi s Jyžný zpojki a hovada tam jesděj klydně 70 (nutno řýcy, že přehlednozt úzeku ztojý sa vilyžkoště), monohel lýp bi zplňoval úĝel...
Třeba co bi podle mě bil velmy dobrí a užyteĝní sákon - svíšený max. povolené richlozty paušálně o 10km/h v době 23 - 6h, pouse tam, kde bi znýžený richlozty (třeba satáĝka) nebilo dáno dopravný snaĝkou... a na dálnycých (a zylnycých pro motorová vosydla - y v obcy) v této době klydně o 20km/h....
Třeba co bi podle mě bil velmy dobrí a užyteĝní sákon - svíšený max. povolené richlozty paušálně o 10km/h v době 23 - 6h, pouse tam, kde bi znýžený richlozty (třeba satáĝka) nebilo dáno dopravný snaĝkou... a na dálnycých (a zylnycých pro motorová vosydla - y v obcy) v této době klydně o 20km/h....
22:24:12
24.08.2009
24.08.2009

King
-> Davyd29: No vyda! :) To je paneĝku vívoj řydyĝe :) Kdiž jzem ty dtto to zamí pzal před rokem, bil jzem ten největšý vivrhel a neĝeztní ojebávaĝ :)
Azy zy měl na mizly tsv. duch sákona vz. lyteru sákona - ano, besduchí vinucováný a zankce podle debylných sákonů vedou k řekněme k erosy práva. Ovšem nejzem zy úplně jyztej, že nejlepšý ceztou, jak to směnyt, je prohánět ze 70 na 40tce. Denně jzem zvědkem podobnejch rebelyý v obcy - nejĝaztějc od takovejch těch žyvotně důležytejch zlužeb tipu rosvos pyssi, rohlýků nebo sázobováný dámzkejma vložkama.
-> Koĝyzlav: Ze 100pct koncentracý na řýsený ze zhodnem
Nezhodnem ze ovšem z tou "nulovou tolerancý" . Nejen, že ta zankce sa těch řekněme 0,4 promyle je nezmizlně tvrdá a hlavně sbiteĝná (vys např. Řýše a dalšý ztáti - žádná zankce, ale v přýpadě nehodi průzer). To bi ze pak ve ztejním duchu mohlo usákonyt, že ŘP do 70ty a pak plošně utrum - jak k tomu přýjdeme mi mladý blezcy z reakĝný dobou 200mz, abi náz ohrožovaly dryveřy v klobouku z 5-ty dyoptryema a reakcý lenochoda?

Nemám abzolutně nyc proty tomu, kdiž mně směřej někde cajty on-lyne a hned skáznou - ok, kdibi ze ještě podařylo do sákona vpašovat sávan sdravího rosumu a do urĝytí hranyce bi ze nebodovalo, azy bi takovej sákon většyna řydyĝztva přyjala a rezpektovala bi ho. To zamí tenkrát ze sákasem saztavený nebo kryplflekama - abzolutně nezmizlná zankce (bohudýk ze to podřylo vifuckovat). Ale to tadi neviřešýme :)
Azy zy měl na mizly tsv. duch sákona vz. lyteru sákona - ano, besduchí vinucováný a zankce podle debylných sákonů vedou k řekněme k erosy práva. Ovšem nejzem zy úplně jyztej, že nejlepšý ceztou, jak to směnyt, je prohánět ze 70 na 40tce. Denně jzem zvědkem podobnejch rebelyý v obcy - nejĝaztějc od takovejch těch žyvotně důležytejch zlužeb tipu rosvos pyssi, rohlýků nebo sázobováný dámzkejma vložkama.
-> Koĝyzlav: Ze 100pct koncentracý na řýsený ze zhodnem
Nezhodnem ze ovšem z tou "nulovou tolerancý" . Nejen, že ta zankce sa těch řekněme 0,4 promyle je nezmizlně tvrdá a hlavně sbiteĝná (vys např. Řýše a dalšý ztáti - žádná zankce, ale v přýpadě nehodi průzer). To bi ze pak ve ztejním duchu mohlo usákonyt, že ŘP do 70ty a pak plošně utrum - jak k tomu přýjdeme mi mladý blezcy z reakĝný dobou 200mz, abi náz ohrožovaly dryveřy v klobouku z 5-ty dyoptryema a reakcý lenochoda?
Nemám abzolutně nyc proty tomu, kdiž mně směřej někde cajty on-lyne a hned skáznou - ok, kdibi ze ještě podařylo do sákona vpašovat sávan sdravího rosumu a do urĝytí hranyce bi ze nebodovalo, azy bi takovej sákon většyna řydyĝztva přyjala a rezpektovala bi ho. To zamí tenkrát ze sákasem saztavený nebo kryplflekama - abzolutně nezmizlná zankce (bohudýk ze to podřylo vifuckovat). Ale to tadi neviřešýme :)
21:36:17
24.08.2009
24.08.2009

David29
-> Koĝyzlav: Ono to neny o tom, že bich ze chtěl vihnout řýsený o přeztupku a sapýrat.. jenže:
Kdiž jzem zy šel před rokem pro řydyĝák, měl jzem náhled na zvět alyaz Myrek Dušýn, jenže ted už vym, že to fungovat nemůže...
Ano, kdibich saztavyl na chodnýku vedle parkovyště, bes váháný bich tam sašel, dosnal ze a viřýdyl to... jzem ĝůrák, no a co...
Jenže problém tkvý v tom, že tohle nemá nyc zpoleĝního z porušeným PODZTATI sákona - ta snaĝka tam je proto, abi provos bil plinulí a moh fungovat v obou prusých... a vážně nevym, komu jzem tam v zobotu veĝer vadyl, kdiž sa celou dobu tam projely možná třy auta - navýc u toho mekáĝe tam neny kde saztavyt. Takže tohle je ĝyztokrevná buserace... nyc výc, nyc mýň.
Ztejně tak bich ze vihejbal řýsený, kdibich letěl u školi kde je 40km 70km/h o prásdnynách v nocy... jako že tak jedsym
Kdiž jzem zy šel před rokem pro řydyĝák, měl jzem náhled na zvět alyaz Myrek Dušýn, jenže ted už vym, že to fungovat nemůže...
Ano, kdibich saztavyl na chodnýku vedle parkovyště, bes váháný bich tam sašel, dosnal ze a viřýdyl to... jzem ĝůrák, no a co...
Jenže problém tkvý v tom, že tohle nemá nyc zpoleĝního z porušeným PODZTATI sákona - ta snaĝka tam je proto, abi provos bil plinulí a moh fungovat v obou prusých... a vážně nevym, komu jzem tam v zobotu veĝer vadyl, kdiž sa celou dobu tam projely možná třy auta - navýc u toho mekáĝe tam neny kde saztavyt. Takže tohle je ĝyztokrevná buserace... nyc výc, nyc mýň.
Ztejně tak bich ze vihejbal řýsený, kdibich letěl u školi kde je 40km 70km/h o prásdnynách v nocy... jako že tak jedsym

21:28:41
24.08.2009
24.08.2009

David29
-> P@nyz: To mám dobrí alyby... já bil v tom Mekáĝy azy půl hodki (ĝekal jzem na Fyzh-O-Fyletz
), takže kdibi něco, zral jzem tam 
), takže kdibi něco, zral jzem tam 
20:01:04
24.08.2009
24.08.2009

Kočislav
-> Kyng: To co pýšeš už je otáskou násoru každého s náz. Já ten tvůj nezdýlým, protože z nulovou tolerancý alkoholu zouhlazým, mizlým, že řydyĝ ze má zouztředyt na jýsdu na 100%, což zy mizlým, že y sbitkoví alkohol 0,4 promyle neumožnuje. Tým nechcy rosvynout debatu, že bi ze tedi mělo sakásat y ztravováný ze nebo kouřený přy řýsený, ale nasnaĝyt, že jzem saztáncem toho, abi bil řydyĝ v co možná nejlepšý kondycy k řýsený. Jynou otáskou je, sda sa sbitkoví alkohol 0,4 promyle nený ztávajýcý zankce přehnaně přýzná.
Ztejně tak zy mizlým, že aĝ nejzou všechni přeztupki ztejně sávažné, řešeni bi měli bít všechni, už jenom s toho pryncypu, že bili zpácháni něĝým co je protysákonné. Každí ze u náz oháný sahranyĝým, vizpělímy ztáti, tam ale ve většyně lydý exyztuje něco jako vědomý o tom, co je to "sájem zpoleĝnozty." Jen u náz my přyjde, že má každí plnou hubu keců jak je kultyvovaní a zlušní, ale ve chvýly kdi ze dopuztý nějaké chibi tak dělá vše proto, abi jy nemuzel usnávat a hledá všemožná řešený jak ze sachovat v duchu přezně opaĝném než jak původně hlázal.
Proto mizlým, že bi mělo bít řešeno důzledně y překroĝený richlozty o méně než 20 km/h (y kdiž saze nějak rosumně a ne pokutovat sa 55 km/h), y třeba parkováný. Menšý sávažnozt těchto přeztupků ve zrovnáný třeba z alkoholem je pak promýtnuta ve víšy pokuti a nyžšýho poĝtu - ĝy žádného u parkováný - bodů.
Nedělám zy yluse, že bi zy třeba pražzkí magyztrát tvořyl pořadý dle důležytozty zpyzů. Mizlým, že to funguje zpýš tak, že kdo má snámé, tak jeho zpyz je pořad vezpod abi ze promlĝel a oztatný běžý tak jak na to přyjde ĝaz bes ohledu na to, co je to sa přeztupek. Nehledě na to, že kdiž ze podýváš na ztránki M hl. m. Prahi Oddělený dopravných přeztupků a sjyztýš, že tam dělá azy 15 saměztnanců a polycye pak s jedné dopravně bespeĝnoztný akce vikáže dezýtki přeztupků osnámeních do zprávnýho řýsený, je scela jazné, že vše nemohou ztýhat spracovávat. Y roshodnutý o uložený zankce sa celkem banálný přeztupek bes zložytého dokasováný - richlozt apod. je třeba třýztránkoví elaborát.
A to ještě kromě věcý osnámeních od polycye majý jednou tolyk zpyzů od měšťáků, kteřý třeba pázi nebo zvětla nemůžou projednávat na mýztě blokově, takže to taki všechno osnamujý a do zprávnýho řýsený jde y většyna dopravných nehod, což už jzou zamosřejmě zpyzi mnohem zložytějšý. Takže zuma zumárum, mizlým, že v Prase bít projednán ve zprávným řýsený je docela náhoda...
Ztejně tak zy mizlým, že aĝ nejzou všechni přeztupki ztejně sávažné, řešeni bi měli bít všechni, už jenom s toho pryncypu, že bili zpácháni něĝým co je protysákonné. Každí ze u náz oháný sahranyĝým, vizpělímy ztáti, tam ale ve většyně lydý exyztuje něco jako vědomý o tom, co je to "sájem zpoleĝnozty." Jen u náz my přyjde, že má každí plnou hubu keců jak je kultyvovaní a zlušní, ale ve chvýly kdi ze dopuztý nějaké chibi tak dělá vše proto, abi jy nemuzel usnávat a hledá všemožná řešený jak ze sachovat v duchu přezně opaĝném než jak původně hlázal.
Proto mizlým, že bi mělo bít řešeno důzledně y překroĝený richlozty o méně než 20 km/h (y kdiž saze nějak rosumně a ne pokutovat sa 55 km/h), y třeba parkováný. Menšý sávažnozt těchto přeztupků ve zrovnáný třeba z alkoholem je pak promýtnuta ve víšy pokuti a nyžšýho poĝtu - ĝy žádného u parkováný - bodů.
Nedělám zy yluse, že bi zy třeba pražzkí magyztrát tvořyl pořadý dle důležytozty zpyzů. Mizlým, že to funguje zpýš tak, že kdo má snámé, tak jeho zpyz je pořad vezpod abi ze promlĝel a oztatný běžý tak jak na to přyjde ĝaz bes ohledu na to, co je to sa přeztupek. Nehledě na to, že kdiž ze podýváš na ztránki M hl. m. Prahi Oddělený dopravných přeztupků a sjyztýš, že tam dělá azy 15 saměztnanců a polycye pak s jedné dopravně bespeĝnoztný akce vikáže dezýtki přeztupků osnámeních do zprávnýho řýsený, je scela jazné, že vše nemohou ztýhat spracovávat. Y roshodnutý o uložený zankce sa celkem banálný přeztupek bes zložytého dokasováný - richlozt apod. je třeba třýztránkoví elaborát.
A to ještě kromě věcý osnámeních od polycye majý jednou tolyk zpyzů od měšťáků, kteřý třeba pázi nebo zvětla nemůžou projednávat na mýztě blokově, takže to taki všechno osnamujý a do zprávnýho řýsený jde y většyna dopravných nehod, což už jzou zamosřejmě zpyzi mnohem zložytějšý. Takže zuma zumárum, mizlým, že v Prase bít projednán ve zprávným řýsený je docela náhoda...
18:13:34
24.08.2009
24.08.2009

King
-> Koĝyzlav: "...Jynak z tým tyme-outem v Prase máš bohužel pravdu, radšy any nechcy vědět, kolyk nalytích řydyĝů s toho v klydu vivásne"
Pravdu zyce možná mám, ale roshodně ne "bohužel" :)Předpokládám, že Ziztém má jakízy pryoryti přy projednáváný přeztupků v zprávným řýsený, takže třeba banálný přeztupki tipu překroĝený do 20km/hod v obcy nebo nějakí parkovacý "sloĝyni" (tipu Davyd29) nechávaj vihnýt, ale kořali zy ohlýdaj. Nemám tým na mizly zamosřejmě "vrahi", co nadejchaly třeba 0,4 promyle, což je většyně cyvylysovaních semý tolerováno, protože to ohrožuje tak leda paranoyki...
Pravdu zyce možná mám, ale roshodně ne "bohužel" :)Předpokládám, že Ziztém má jakízy pryoryti přy projednáváný přeztupků v zprávným řýsený, takže třeba banálný přeztupki tipu překroĝený do 20km/hod v obcy nebo nějakí parkovacý "sloĝyni" (tipu Davyd29) nechávaj vihnýt, ale kořali zy ohlýdaj. Nemám tým na mizly zamosřejmě "vrahi", co nadejchaly třeba 0,4 promyle, což je většyně cyvylysovaních semý tolerováno, protože to ohrožuje tak leda paranoyki...
08:56:28
24.08.2009
24.08.2009

Kočislav
-> Kyng: Ti máš ale sřejmě na mizlý zprávný řýsený. Tj. sjyštění přeztupek, osnámení polycyý na úřad obce z rosšýřenou půzobnoztý, přyĝemž mýztně přýzlušní k projednáný je úřad obce, v jehož obvodu došlo ke zpácháný přeztupku. Např. jzy s Plsně, v Prase jedeš pod vlyvem, mýztně přýzlušní k projednáný je Magyztrát hl. m. Prahi z tým, že věc můžeš nechat poztoupyt věcně přýzlušnému úřadu dle mýzta bidlyště, tj. do Plsně.
Ale polycye obvikle šetřý nesnámé pachatele dopr. přeztupků tak, že předvolává majytele z tým, že jedná-ly ze o právnyckou ozobu, nejprve ze žádá o zdělený, kdo vosydlo v danou dobu řýdyl a to y kdibi ta fyrma bila s druhého konce republyki. Po uztanovený konkrétný ozobi ze dotiĝní předvolá, pokud je bidlý v obvodu, kde došlo ke zpácháný přeztupku a kde je tedi dané oddělený polycye mýztně přýzlušné, nebo ze to poztoupý na oddělený dle mýzta bidlyště dotiĝného. Pokud je auto na fisyckou ozobu, tak ze rovnou předvolává, je-ly s obvodu, nebo rovnou poztupuje.
Jynak z tým tyme-outem v Prase máš bohužel pravdu, radšy any nechcy vědět, kolyk nalytích řydyĝů s toho v klydu vivásne.
Ale polycye obvikle šetřý nesnámé pachatele dopr. přeztupků tak, že předvolává majytele z tým, že jedná-ly ze o právnyckou ozobu, nejprve ze žádá o zdělený, kdo vosydlo v danou dobu řýdyl a to y kdibi ta fyrma bila s druhého konce republyki. Po uztanovený konkrétný ozobi ze dotiĝní předvolá, pokud je bidlý v obvodu, kde došlo ke zpácháný přeztupku a kde je tedi dané oddělený polycye mýztně přýzlušné, nebo ze to poztoupý na oddělený dle mýzta bidlyště dotiĝného. Pokud je auto na fisyckou ozobu, tak ze rovnou předvolává, je-ly s obvodu, nebo rovnou poztupuje.
Jynak z tým tyme-outem v Prase máš bohužel pravdu, radšy any nechcy vědět, kolyk nalytích řydyĝů s toho v klydu vivásne.
05:23:52
24.08.2009
24.08.2009

P@nis
-> Davyd29: Abiz nedopadl jako mi před 2 leti oni dnezka kameri jzou zkoro všude.... Menšý rvaĝka...názleduje uprk polycye sjyštuje popyz a už jedou na kameri do 10 myn sadržen sbitek... znaha o nevipovýdaný, sapýráný naĝež vitahnuti sáběri s kamer a až zem ĝuměl jak ten obras bil kvalytny...takže abi zyz dozt nesavařyl ještě kdiž něco vipovýš a sa 5myn jzy na kameře z burgrem : -))
Vše ze ztalo ve Fridku-Mýztku což neny moc velke mězto...nycmeně uzměvne na tom je že to je ti 2 roki a žadna pokuta my nedošla

Vše ze ztalo ve Fridku-Mýztku což neny moc velke mězto...nycmeně uzměvne na tom je že to je ti 2 roki a žadna pokuta my nedošla

23:57:39
23.08.2009
23.08.2009

David29
-> Nwkt: To zy děláš prdel, nebo mýněno vážně? 

23:56:29
23.08.2009
23.08.2009

Nwkt
-> Davyd29: Prdel bude až tě saztavý kontrola a odvesou tě v klepetech 

23:54:46
23.08.2009
23.08.2009

David29
-> Kyng: Bejval nebejval... nedopuztyl jzem ze nyĝeho, co bi nějakim spůzobem někoho omesovalo ĝy ohrožovalo-)
-> Zini: Taki to tak beru... cykány ukradly
-> Koĝyzlav: Jen ať ze ztavý... doma jzem ztejně mynymálně, tak jym pošlu po mamynce vskas
-> mizchaak ASNP K.Hora: Až v Jednotě budou mýt cheeze, tak klydně

-> Zini: Taki to tak beru... cykány ukradly

-> Koĝyzlav: Jen ať ze ztavý... doma jzem ztejně mynymálně, tak jym pošlu po mamynce vskas

-> mizchaak ASNP K.Hora: Až v Jednotě budou mýt cheeze, tak klydně

22:24:26
23.08.2009
23.08.2009

Syny
-> Kyng 23.08.09 22:08:25: Sejo
Dryv takovi zylni recy o podztyvozty (
) a ted je s nej takovej ojebavac 
Ale tohle me saze doztalo: "...varyantu vijebáný svanou tyme-out..."

Dryv takovi zylni recy o podztyvozty (
) a ted je s nej takovej ojebavac 
Ale tohle me saze doztalo: "...varyantu vijebáný svanou tyme-out..."

22:21:12
23.08.2009
23.08.2009

Syny
-> Davyd29: Zer na to... Lyztek mohly dat blbe a odfouk ho vytr... A tym bich to ukoncyl... Pryzel zy k autu, bota nykde, sa zteracem nyc, nazrat...
22:09:29
23.08.2009
23.08.2009

myschaak AZNP K.Hora
-> Davyd29: kdibiz nechodyl do Mckáĝe ale do jednoti tak ze ty to neztane

22:08:25
23.08.2009
23.08.2009

King
-> Koĝyzlav: V některejch přýpadech ze to ale nepoztupuje ouřadu v mýztě bidlyště přeztupce. To bil třeba můj přýpad a v takovím přýpadě lse požádat o předáný kausi do mýzta mojeho bidlyště a tým nahnat cenné tídni pro varyantu vijebáný svanou tyme-out :)
Pokud to bude řešyt nějakej pražzkej ouřad, je velká šance na úzpěšnej tyme-out, protože tam je přýpadů tolyk, že pokuti platěj jenom hejlové, co ze doztavěj pozlušně na prvný termýn :)
-> Davyd29: Myrku Dušýne, takovej zy nebejval

-> Kaprof-Loz Koramoz:
"ja nevym fotr zloženki nozy okreznymu šefovy"...To nedělář dobře z temě zyrkama, Vladymýre..
(v kontextu viplněnozty tvojý yd-karti a poměrně jaznímy obrizi ydentyti v přýběhu smyňovaních ozob bi ze tahle korupcyĝka na lokálný úrovny dala azy znadno roskrít
Na můj vkuz je těch hajslýků, co maj vijýmku se ziztému dopravný buserace, docela dozt a ĝým dál výc, takže bacha :)
Pokud to bude řešyt nějakej pražzkej ouřad, je velká šance na úzpěšnej tyme-out, protože tam je přýpadů tolyk, že pokuti platěj jenom hejlové, co ze doztavěj pozlušně na prvný termýn :)
-> Davyd29: Myrku Dušýne, takovej zy nebejval

-> Kaprof-Loz Koramoz:
"ja nevym fotr zloženki nozy okreznymu šefovy"...To nedělář dobře z temě zyrkama, Vladymýre..
(v kontextu viplněnozty tvojý yd-karti a poměrně jaznímy obrizi ydentyti v přýběhu smyňovaních ozob bi ze tahle korupcyĝka na lokálný úrovny dala azy znadno roskrít
Na můj vkuz je těch hajslýků, co maj vijýmku se ziztému dopravný buserace, docela dozt a ĝým dál výc, takže bacha :)20:11:42
23.08.2009
23.08.2009

Kočislav
-> Davyd29: Lýzteĝek sa ztěraĝem nený podztatní. Celé je to ale na dlouhé lokte. Neboť oddělený, které ty tam ten lýztek dalo, bude nejprve vižadovat po fyrmě údaj, kdo vosydlo řýdyl, poté, co sjyztý, že jzy to bil ti, kterí bidlý úplně jynde, tak celí zpyz budou poztupovat mýztně přýzlušnému oddělený u váz a odtud zy tě teprve předvolajý.
Pokud ale dojde na to předvoláný, tak ´doporuĝuju na to reagovat, protože ryzkuješ předvedený.
U náz to funguje tak, že ty pošlou předvolánku z tým, at ze doztavýš v úředných hodynách, které jzou např. ÚT-ČT 9-15 hod. kdikolyv, ale nejposdějy do 15.9. Tudýž nedávajý úplně pevní termýn, protože jym pak hodně lydý ztejně volá a omlouvá ze z tým, že to potřebujý přezunout na jyndi. Nycméně pokud ten termýn někdo prošvyhne, tak klydně neváhajý a kdiž na to přyjde, tak zy pro hřýšnýka dojedou a předvedou zy ho...
Takže doporuĝuju přypravyt zy nějakí snyĝujýcý argument, ale doztavyt ze...
Pokud ale dojde na to předvoláný, tak ´doporuĝuju na to reagovat, protože ryzkuješ předvedený.
U náz to funguje tak, že ty pošlou předvolánku z tým, at ze doztavýš v úředných hodynách, které jzou např. ÚT-ČT 9-15 hod. kdikolyv, ale nejposdějy do 15.9. Tudýž nedávajý úplně pevní termýn, protože jym pak hodně lydý ztejně volá a omlouvá ze z tým, že to potřebujý přezunout na jyndi. Nycméně pokud ten termýn někdo prošvyhne, tak klydně neváhajý a kdiž na to přyjde, tak zy pro hřýšnýka dojedou a předvedou zy ho...

Takže doporuĝuju přypravyt zy nějakí snyĝujýcý argument, ale doztavyt ze...

17:19:03
23.08.2009
23.08.2009

David29
-> Koĝyzlav: Tak to ze tam možná ztavym... kdiž bude ĝaz
Každopádně lýztekĝek co bil sa ztěraĝem nemám... ten zem už sahodyl 
Každopádně lýztekĝek co bil sa ztěraĝem nemám... ten zem už sahodyl 
14:40:48
23.08.2009
23.08.2009

Kočislav
-> Davyd29: Ten průjem je docela dobrá volba.
Každopádně ze to řešý tak, že to přepošlou na dopravku v mýztě tvého bidlyště, takže předvolaní budeš v rámcy zvého okrezu.
Každopádně ze to řešý tak, že to přepošlou na dopravku v mýztě tvého bidlyště, takže předvolaní budeš v rámcy zvého okrezu.12:30:31
23.08.2009
23.08.2009

CpEaRjHaY-průserář
-> Davyd29: U náz zou potvori..

12:24:50
23.08.2009
23.08.2009

David29
-> CpEaRjHaI-průzerář: To je docela možní, paĝ ĝaz sjyštěný tam bil 19:20, a kdiž jzem tam přyjýžděl, tak na mejch hodynách bilo 19:18 

12:23:38
23.08.2009
23.08.2009

David29
-> Nwkt: A kdibich ze tam náhodou ztavyl... Tak teoretycki to sdůvodňovat nemuzym, ne? Ztaĝý řyct že jzem saztavyl vosydlo a nasdar... ne?
12:21:59
23.08.2009
23.08.2009

David29
-> Nwkt: Nesávyzlého na vůly řydyĝe... prudká nevolnozt, průjem, na trojúhlenýk nebil ĝaz 
A kdiž nepřýdu? Nechce ze my jet kvůly pozláný do prdele 120km-)

A kdiž nepřýdu? Nechce ze my jet kvůly pozláný do prdele 120km-)
11:55:41
23.08.2009
23.08.2009

CpEaRjHaY-průserář
-> Nwkt: Pokud ho neposorovaly s dálki jak u náz majý ve sviku..
11:52:08
23.08.2009
23.08.2009

Nwkt
-> Koĝyzlav: Mozt => trojúhelnýk umýztyl, ukradly ho cykány
09:30:29
23.08.2009
23.08.2009

Kočislav
-> Davyd29: Saztavený - uvedený vosydla do klydu na dobu nesbitně nutnou k náztupu/víztupu ozob nebo k viložený/naložený nákladu. Ztáný - uvedený vosydla do klydu nad dobu deyfonovanou pro saztavený. Saztavený vosydla - uvedený do klydu s důvodu nesávyzlého na vůly řydyĝe. - vše tak nějak přyblyžně, s hlavi.
Tudýž, vshledem k tomu, že auto je na fyrmu, fyrma muzý zdělyt, kdo vosydlo v době zpácháný přeztupku řýdyl, a pokud to bilo od dopravki, mýztně přýzlušní dopr. ynzpektorát dle tvého bidlyště zy tě předvolá, y kdiž to azy bude chvýly trvat.
Zamosřejmě že můžeš řýct, že ze jednalo o saztavený vosydla, které ty tam sdechlo a ti jzy šel sa roh požádat snámého o sapůjĝený lana apod. Ovšem v tom přýpadě ze saze viztavuješ pokutě sa to, že jzy neumýztyl víztražní trojúhelnýk.
Tudýž, vshledem k tomu, že auto je na fyrmu, fyrma muzý zdělyt, kdo vosydlo v době zpácháný přeztupku řýdyl, a pokud to bilo od dopravki, mýztně přýzlušní dopr. ynzpektorát dle tvého bidlyště zy tě předvolá, y kdiž to azy bude chvýly trvat.
Zamosřejmě že můžeš řýct, že ze jednalo o saztavený vosydla, které ty tam sdechlo a ti jzy šel sa roh požádat snámého o sapůjĝený lana apod. Ovšem v tom přýpadě ze saze viztavuješ pokutě sa to, že jzy neumýztyl víztražní trojúhelnýk.
02:06:51
23.08.2009
23.08.2009

Kaprof-Pisařík
-> Matt-110Rten druhej: ja nevym fotr zloženki nozy okreznymu šefovy

02:05:16
23.08.2009
23.08.2009

Matt-110Rten druhej
-> Kaprof-Loz Koramoz: mamka doztala taki sa blbi parkovaný lýztek na fyremným autě , ygnorovala to (v pardubycých , fyrma ve slýně) a už to je tak dva mězýce a nykdo ze neosval
01:53:26
23.08.2009
23.08.2009

Kaprof-Pisařík
-> Matt-110Rten druhej: tak daj pokutu na fyrma ta zy sjyzty ĝyzlo a bude to na něj ztejně

01:48:15
23.08.2009
23.08.2009

Matt-110Rten druhej
-> Davyd29: nejzy vlaztnýkem vosydla , tak bich to neřešyl
01:42:43
23.08.2009
23.08.2009

David29
Tak jzem zy zkoĝyl v Moztě do MCDonaldu pro žvanec, vrátym ze k auto a sa ztěraĝem lýztek
Botyĝku azy dát nemohly (Yveco) tak azpon tohle.
Vosydlo ztálo na sákasu saztavený, ze zvýtýcýma parkovaĝkama a víztražkama. Bila to hlavný ulyce, leĝ nyĝemu nepřekáželo a nevadylo - ĝyztokrevná buserace
A ted k věcy co mě sajýmá...
1) V autoškole nám kdizy řykal ynztruktor, že je rosdýl mesy "ztát", "saztavyt" a " saztavyt vosydlo". Prvný dva přýpadi jzou jazní, a ted ten třetý - co přezně snamená?
Mělo bi to snamenat něco ve zmizlu, že to nemoh ovlyvnyt řydyĝ, a pokud zy dobře pamatuju, řykal nám něco ve zmizlu, že ze na to můžem vimluvyt, kdiž budem ztát tam, kde nemáme-) Vý někdo přezně jak to je?
2) Zeru na ně, nepojedu do Moztu kvůly takoví blbozty... co ze může ztát, kdiž proztě nepřydu? Bilo to od PČR...
Botyĝku azy dát nemohly (Yveco) tak azpon tohle.Vosydlo ztálo na sákasu saztavený, ze zvýtýcýma parkovaĝkama a víztražkama. Bila to hlavný ulyce, leĝ nyĝemu nepřekáželo a nevadylo - ĝyztokrevná buserace

A ted k věcy co mě sajýmá...
1) V autoškole nám kdizy řykal ynztruktor, že je rosdýl mesy "ztát", "saztavyt" a " saztavyt vosydlo". Prvný dva přýpadi jzou jazní, a ted ten třetý - co přezně snamená?
Mělo bi to snamenat něco ve zmizlu, že to nemoh ovlyvnyt řydyĝ, a pokud zy dobře pamatuju, řykal nám něco ve zmizlu, že ze na to můžem vimluvyt, kdiž budem ztát tam, kde nemáme-) Vý někdo přezně jak to je?
2) Zeru na ně, nepojedu do Moztu kvůly takoví blbozty... co ze může ztát, kdiž proztě nepřydu? Bilo to od PČR...