-> King: Tak konkrétně tohle parkoviště vypadá hodně krátké a bez menšího přesahu by to tady určitě nešlo.
Asi ne tak jako -> squalo 19.02.11 14:57:34: . To není asi moc demence, spíš neohleduplnost. Při parkování pozadu by byl díky volnému převisu vzadu v řadě s osobáky. Ale jestli vykládal náklad tak bez připomínek.
-> Hurdis: Nevím, ptám se. Třeba na mě ta forka působí dojmem, že kdyby s tou dodávkou zastavil způsobně jako osobák, tak by jeho zadek dost výrazně zasahoval do uličky.
-> FORM: Ja ji nenechavam v aute zapnutou kdyz nekde parkuje... To ji radsi sundam, aby ji nikdo nevidel. No a kdyz jedu tak si nahravam kapotu jak se vlni
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No jasně, záběry jsou fajn, on-board kamera je dobrá věc. Viditelné SPZ by snad ani nevadily, ale jakožto soukromá osoba nesmíš monitorovat veřejné prostranství.
Prijede jinej koktaviator a poenta na kterou sem chtel poukazat je ta. Ze kdyz ted prijde ridic susuky - docela vpravo. Tak si rekne ten kokot s audinou neumi parkovat A pritom za to on nemohl... A kdyz to bude zmrd tak mu objede auto klicem a zbytecne...
-> U-Geen: A nebo. Tuhle něco řešili u nás před barákem. Stáli tam, pak jeden nasednul do auta, popojel 3m dopředu a zanul blikátka (mají LEDkovou VxL rampu). A šli řešit dál... to jsem fakt nepobral.
To mi pripomina jak jsem vyjizdel s autem jednej zenskej bezradnej :D Zaparkovala sikmo k ulici a za ni se castecne postavil nakej mamrd... No a ona potrebovala vyjet a jak stala sikmo (je tam sikme ne kolme stani), tak nemohla vyjet jinak nez ve smeru toho pruhu pac kolem mela auta (jedno to co bylo vedle ni bylo moje)... Tak jsem udelal akci, ze jsem s mym autem vyjel a myslel, ze tim ze ji tam udelam misto se vyvrti ven, ale ono prd. Tak jsem jeste drepnul do toho jejiho a vyjel s nim ven :) Dekovala mi asi 10x, protoze prej chvata a musela by tam stat nez ten kokosak prijde... Vono jako vubec v Plzni v tej Puskince se parkuje zajmave...
→ David29: pamatuju si doby,kdy v tomhle koutě auta skoro
nebyly. Máš zkušensti s tou Kotelnou co je blízko? je to dobrá
restauračka?
Jen mě překvapuje, že ty lidi co tam bydlí, tak tam parkujou. Musej vědět, že tam jsou problémy.
A o těch idiotech, co tam parkujou jen proto, aby odvedli kindera do školky, místo toho aby to nechali stát někde normálně a šli kus pěšky, ani nemluvim-)
-> Radek Retro eLeSo: Tyhle potraviny jezdim taky , ale tak v 5h. Taky místo napíču. Je tam zákaz zastavení (mimo zásobování), ale každej tam stojí jak kokot
Ale víte co je zajímavý? Když tam přijedou popeláři, všichni drží hubu - ono to bude asi tim, že by ho rovnou poslali do prdele, a vůbec by se s nim nebavili...
Ten s tim Focusem mi to tam zazdil úplně (byť nestál na žlutém šafrování). Chtěl už odjet, ale už měl smůlu. Já nebudu riskovat průser kvůli tomu, aby mohl odjet - když stojí tam kde logicky to nejde