skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6459 příspěvků (zobrazeno 5001 až 5050) od 17.12.2009 do 10.06.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> havlik: V Plzni taky 

-> Gryzly: dokonce i v Praze to umí

-> mafes: V německu takhle smarti normálně ve městě parkujou.
-> David29: Zelenej už máme, tak ještě modrej a žlutej a pak přijedou popeláři vysypat. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Pokud nepřijedou další dva Smarti 

mafes 04.04.11 17:39:22 napsal:
…šetří místem :)V tomhle případě teda moc ne, stejně zabral celý jedno místo.
…šetří místem :)V tomhle případě teda moc ne, stejně zabral celý jedno místo.
-> mafes: Horší je, když se na něj někdo nalepí nejlépe z obou stran 

-> mafes: Já bych si tohle netrouf.... Když takhle parkuju v ulici, sklopim na vypíčený straně zrcátko, a on tam nechá celej čumák
-> Nepér 15.03.11 08:25:16: Tvoje fotka už je prej vytištěná na A4ce a dotyčnej jí má přilepenou na skříňce 

-> jok3r:
Nemám žádný auto
Tedy ne vlastní.
-> Hurdis 25.03.11 20:05:14:
Poteší...
Nemám žádný auto

-> Hurdis 25.03.11 20:05:14:
Poteší...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ani moc ne, po tomhle týdnu mi to bylo a je celkem jedno.
vysavač z OMW toho za 10,- pobere většinu, prach opadá a stejně už čtvrtý rok mluvím o zakázkovém čištění interiéru. Stejně jako o nákupu potahů.
Celkově to není tak hrozné, pouze o 10 cm větší vrstva hlíny než obvykle.
S ohledem na vnější vzhled vozidla a dnes nasazenými koly lehký kontrast.
vysavač z OMW toho za 10,- pobere většinu, prach opadá a stejně už čtvrtý rok mluvím o zakázkovém čištění interiéru. Stejně jako o nákupu potahů.
Celkově to není tak hrozné, pouze o 10 cm větší vrstva hlíny než obvykle.
S ohledem na vnější vzhled vozidla a dnes nasazenými koly lehký kontrast.
-> Hurdis: Tý jo, to potěší... rozbil jsi mu alespoň úsměv nebo zbaběle utekl?
-> jok3r: Automatem to prý moc nejde.
-> jok3r: Automatem to prý moc nejde.
-> 1560: Nj. taky mi odpoledne padl v zadu náklad, díky dodávce, jejíž vůdce nezná přednost zprava. Žel jsem na krátký převoz naložil několik pytlů zahradního odpadu.
Momentálně mám v Cee'du v kufru, zadních sedadlech až pod předními cca 10-15 cm vrstvu hlíny s drobným odpadem z vyklízení dílny. Pod tím drobné vybavení, oblečení, nářadí, klíče apod.
Možná i díru ve dvěřích, jak jsem je zavřel po vyházení pytlů větším kopnutím, než obvyklou placírkou.
Úklid zítra. Asi, nebo beru další vůz.
Momentálně mám v Cee'du v kufru, zadních sedadlech až pod předními cca 10-15 cm vrstvu hlíny s drobným odpadem z vyklízení dílny. Pod tím drobné vybavení, oblečení, nářadí, klíče apod.
Možná i díru ve dvěřích, jak jsem je zavřel po vyházení pytlů větším kopnutím, než obvyklou placírkou.
Úklid zítra. Asi, nebo beru další vůz.
-> 1560: jak mas velky auto? bych asi mel pripraveny lano a vzdycky si ho posunul od garaze, by asi dobre cumel:D
-> Tommyk 25.03.11 19:48:01: www.spravneparkovani.cz/o
sveta pekny stranky a peknej papir vhodnej za sterac :-D
Jinak teda většinou v křižovatkách neparkuju.
Není nad to sám si zastavit jako ten kokot
Žel nešlo jinak, vzadu už padal náklad...

Žel nešlo jinak, vzadu už padal náklad...
-> Tommyk: Přitom za všechno může U-geen s Jiříkem. Nenechali pro pizduchu dost místa.
BTW. Povšimněte si prosím věku blondýny a typu vozidla. Být žena o 15-20 let mladší, prováděla by toto s německým SUV.
BTW. Povšimněte si prosím věku blondýny a typu vozidla. Být žena o 15-20 let mladší, prováděla by toto s německým SUV.
-> Tommyk: no jo blondina 

-> 1560: Kup si monster truck a auta před garáží už ti překážet nebudou

-> 1560: hajlz je on, že ti bezohleně blokuje vjezd na tvůj pozemek. V tom bych morální problém neviděl 

Dneska jsou asi erupce či co... Vyjíždím z hokny a přímo před bránou a vjezdem stojí auto. Když se mi povede sehnat majitele, který se ještě rozčiloval, co chci, tak jsem dojel na křižovatku, kde uprostřed stála bába s jakousi plečkou a vykecávala se s někým. Dobře, už jsem trochu zvyšoval hlas, ale byl jsem ještě relativně slušný. Dojedu dom a před garáží tradičně cizí auto - to už jsem se tedy nasral definitivně a opět zavolal odtahovku. A jako obvykle, sotva majitel viděl, že to nakládají, začal je ukecávat, ať to zase sundají, a že jsem hajzl a já nevím, co ještě. Jo, v tomto opravdu jsem.
-> Nepér: zjistim podle čísla kdo to je,ale myslím že stojí uplně normálně 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nemám. Nebudu fotit upadlý zrcátko
-> David29: Nás zajímá foto (tvojí další nehody). 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Holt jsem se nevešel, ale nemá stát jak idiot
-> David29: Takže máš další čárku? 

Dneska jeden blb, co furt parkuje jako imbecilní hovado, to odsral.... V souboji jeho zrcátka s moji boudou, zrcátko prohrálo...
-> Nepér: Nechápu, udělal bych to samý...
Teda fakt je, že bych to možná dal tam, kde stojíš ty - takže bys nezaparkoval vůbec
Teda fakt je, že bych to možná dal tam, kde stojíš ty - takže bys nezaparkoval vůbec
-> Syny: myslis toho v levo :))
-> Syny: Jj Brouk ma poradnou karu
Stribrny auto proste :-D

-> Nepér: Ten Focus (bo co to je) je tvuj? Pekny :)
Chtěl jsem to tomu slepičákovi nechat zadkem u dveří, když už se mi tam podařilo zakličkovat, ale nakonec jsem se na to vyprd, ještě by mi to odřel.
Flasch1994 12.03.11 17:48:13 napsal:
→ Tomáššš: Já bych blbové neřikal, když by bylo
takhle prázdno, tak bych to tam postavil klidně napříč, abych pak jenom
nased a tradá bez vycouvávání
Až dosud jsem si myslel, že pravidla silnčního provozu platí pro všechny a ve všech případech.
→ Tomáššš: Já bych blbové neřikal, když by bylo
takhle prázdno, tak bych to tam postavil klidně napříč, abych pak jenom
nased a tradá bez vycouvávání
Až dosud jsem si myslel, že pravidla silnčního provozu platí pro všechny a ve všech případech.
-> Tomáššš: Já bych blbové neřikal, když by bylo takhle prázdno, tak bych to tam postavil klidně napříč, abych pak jenom nased a tradá bez vycouvávání
-> Tomáššš: 

-> Tomáššš: ono ich je vsade plna prdel
keby som mal zacat fotit tychto blbov co tu mame tak mi je jeden den malo ,to by chcelo aspon dovolenku na fotenie si vziat 

-> 1560: no co ked je tam sam tak parkuje ako pan 

-> Vovk:
pekny

dneska tych blbov bolo na každom kroku :/ napr.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Není, ta je o 2ns starší...

-> Flasch1994 11.03.11 15:21:03: A není to náhodou ta samá fotka jako 10.03.11 11:09:28 ??
Ještě sem našel fotku zepředu. Podle toho co řikal známej už je tam takhle asi tejden.
Matthes, záškodník z TechWebu 10.03.11 19:06:47 napsal:
→ fana: Nj ale tohle mi neprijde uplne dementni jak zbytek
prispevku. asi tak ...... myslím si že to je výnimka
→ fana: Nj ale tohle mi neprijde uplne dementni jak zbytek
prispevku. asi tak ...... myslím si že to je výnimka