-> Don_pepe: To chce klic a vyrejt na predni kapotu "Parkuju jak curak" Pri dostatku casu "Parkuju jak curak, protoze to od vas nechci mit odreny" Nebo aspon lihacem
Nejdřív jsem zaparkoval já, pak ten trouba s feldou a ten Transit zřejmě poslední. Dobře že odjel jako první, jinak jsem měl docela strach, aby mi to ten feliciátor nevobral...
-> Radek Retro eLeSo 29.09.11 22:27:26: No on to myslel asi spis tak, ze tim ze "bloknes" dvere spolujezdce "protivnika", tak tim ridice asi moc nevytrestas :)
-> Syny: stačilo dát citovat a neptal bych se-> King: prohlídni si někdy pořádně jakýkoliv parkoviště-né každej musí nutně stát jak ovce s ostatníma,třeba ohledně naložení nákupu nebo vyjetí z parkoviště
-> 1560: Třeba kolega vyprávěl, jak za nim MP suveréně přišel, nepozdravil prostě nic a jen prones - Támhle máte volný místo, tak to přeparkujte nebo to máte za 2000.
OK, ty. Ale dalších pět raději zaplatí, než se handrkovat s (podle nich) nejistým výsledkem. Vím, o čem mluvím, vidím to doma, ve škole, v práci... A na to bohužel cajti mnohdy spoléhají.
-> Mr_Kubas: Tady v Praze pěkný prd. Teda ne že by se to stalo mě, ale kolegové vyprávěj, jak šli za nima že stojej blbě místo toho, aby šli za tim co stojí na fleku pro zás.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na to se zas můžu vysrat. Spíš mám stochutí vorvat špatn zaparkovaný auto, Fakt mě nebaví v křižovatce blbnout několik minut abych odbočil
Bejt tohle v Ústí, tak stačí dle mě zavolat a jsou tam do pěti minut. Denně tam potkávám odtahovku a za pár minut jede zpět s plnou Tam se na to musí dávat fakt majzla. Zrovna v úterý jeli za sebou dvě odtahovky i s přívěsama, páč tam čistili ulici...
-> David29 29.09.11 10:56:05: Tak jsi ten lísteček měl přendat na to, který tě sere. A nebo zavolat městské slouhy, aby mu ho dali taky nebo si ho rovnou odvezli s sebou.
-> Syny: To se točilo asi před rokem a půl v Šumperku, před rokem to bylo i ve zprávávách na nově, kde v autorizovaným servisu VW, podle videa odhadli poškozený disk, pneu, lem, a opravu na cca 25 000Kč. Měšťákům se nepodařilo předvolat majitele vozidla protože se dlouhodobě nezdržuje v místě bydliště. Kromě ujetí a zničení botičky tam ani jeden nezastavili n stopce u té Komerčky.
-> 1560: A mě to přijde ten Peugeot, že vyjel sám z řady a obecní slouhové to takhle zabezpečili aby se to dalo objet a taky aby řidiče pohli pokutovat. Kdyby byli co k čemu, tak to dva mohli zatlačit zpět a pod kolo dát nějakej kameň.