skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6479 příspěvků (zobrazeno 3851 až 3900) od 17.12.2009 do 15.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Pavel P.. 29.05.12 13:19:57: papucu a moze sa posrat ako chce 

-> Luky.: takto mne donutily okolnosti večer přijedu a ráno zase zmizim a jinak se tam zrovna nedalo a nikomu jsem nevadil jak projíždějícím tak chodcům protože vedle mne byla 2metrová díra.
litomyšl dnes, cervene cary pro predstavu, na fotce nesli videt, foto telefonem
-> Pavel P..: Tak já parkuju jen tak, co netahaj - maximálně botičkujou :-)
Stejnak si chci sehnat
na modrý zóny
Stejnak si chci sehnat

-> David29: a když ti to odtáhnou tak taky ne?

-> Pavel P..: Mě pokuta od měštků taky netrápí, pač je prostě neplatim 

-> Pavel P..: ale to není o značce auta přeci. To je o povaze řidiče. Mrkni třeba sem-> Bucin 21.05.12 19:42:57:
-> darklord: 

-> haso: v cechach nesmies stat na chodniku pokial to nieje povolene dopravnou znackou. Na ziadneho 1.5 metra sa tu nehraju ako na slovensku.
sak 1,5 metra tam nechal, tak kde je problem?
-> darklord: můžu... ale proč bych parkoval jak prase na chodníku a riskoval pokutu nebo odtah? hned vedle jsou garáže pro obchoďák....
-> Pavel P..: a ty tam tak zaparkovat nemozes? 

-> Luky.: podle mě to je tim že když má někdo takovýhle auto nebo podobně velký a drahý tak si myslí že může všechno a zastavit a zaparkovat kde chce... pozoruju to v Praze dost často a většinou to jsou takovýhle papalášský kočáry nebo drahý SUVčka.
a je to zřejmě i tim že majitele podobnejch drahejch aut jsou většinou už trochu za vodou a tak nějaká pokutka od mešťáků je vůbec netrápí, místo toho aby hledali nějaký volný dostatečně velký místo kam by tenhle rozměrnej vehikl zaparknuli.
a je to zřejmě i tim že majitele podobnejch drahejch aut jsou většinou už trochu za vodou a tak nějaká pokutka od mešťáků je vůbec netrápí, místo toho aby hledali nějaký volný dostatečně velký místo kam by tenhle rozměrnej vehikl zaparknuli.
-> Pavel P..: jedna hypotetická: myslíš, že kdyby ten řidič přijel třeba Octavií, že by ji postavil jinam? Stejně si pořád myslim, že to auto za to nemůže...
-> Bucin:

-> Bucin: takže shánět ronal... třeba se dělaly i ve 4x98 a 13ky.. dik:)
-> myschaak AZNP K.Hora: přijedu navečír a když o pul 6 valim do práce tak tam ještě nejsou
-> Tomaso435: Ronal 6Jx14H2ET45 rozteč 4x107 mede in Germany
-> Tomaso435: Ronal 6Jx14H2ET45 rozteč 4x107 mede in Germany
-> Bucin: papucu na kazde kolo 

-> Bucin: copak to máš za kola mistře? nějaký parametry by byly?:)
-> Bucin: bejt to můj výkop tak tě přendám na kurtách mezi ty stromy sbys nemohl bez kauce odjet

-> rockboy: ano, taky nekdy takhle stojim a sice z duvodu, ze nekdo, kdo odjel, stal az na care, tak zastavim aby mi tento kokot neprorazil dvere... prijdu zpet k autu a vedle me je narvany auto nadoraz a kein stress od nej, ze mi odrel, nebo prorazil dvere...
Proc ne rovnou na chodniku a cyklostezce najednou...
-> Flasch1994: a toto potom pustaju na cestu,no zbohom -> Vojtisek: asi tak
ale ta zenska evidentne nepozna strany 

-> castrol: mít auto bez posilovače (například Favorita
) tak si takhle volantem kroutit nebude a nebude dělat takový pičoviny

-> castrol: to tak je no. Před měsícem sem dělal závěr, a vim jak to chodí. Když byl velkej výstřih tak prej na chybách moc nezáleželo, a kluk měl v tom samim případě smůlu. Všechny nány od nás papíry udělaly, a když občas koukáme jak před školou parkujou... Nedávno sem s jednou jel, a musim říct, že sem měl docela strach, přes přechod na červenou, při přejíždění do pruhu žádný kouknutí dozadu, prej oni zastaví, atd...
Takže věřim, že tohle fake neni.

-> Luky.: ta musela vyfajcit instruktora aj policajta v autoskole, inac to nieje mozne aby dostala papiere
-> Luky.: taková hovada mají řidičák. To musí být fake to jinak není možné
www.stream.cz/chybamasecl
ovekuci/682298-zena-neni-s
chopna-vyjet-z-garaze
Nevěřím, to musí být fake
Nevěřím, to musí být fake

-> 4dams 05.05.12 23:02:00: Standartní situace... viděl jsem naživo v Budweisu před Makrem.. Paní hupla do audiny, vyjela a nevytočila se.. pak couvnutím poposadila a pokřivila altánek na košíky.. a následně v klidu odjela.
-> Vojtisek: 

-> castrol: mít feldu, tak místo jedničky zařadí jedničku vždy!

-> Tomaso435: nieco podobne som videl aj unas ,babenka namiesto 1 hodila spatecku a mrd ho do verejneho osvetlenia
-> Tomaso435: takové píííp bych nepomohl ta by měla vrátit sama řidičák.
-> Tomaso435: toto vyzerala byť taká slušná pani. Však kto iný by sa vozil v slušnej starej Corole? 

-> Tomaso435: 3krát a dost neznáš?

-> Vojtisek: vzhledem k tomu že první co pronesla bylo už zase, tak myslim že to je beznadějný :-D
-> Tomaso435: měls jí dát do držky, třeba by se v hlavě rozsvítilo

-> 4dams: uplně stejně jako jednej paní v ustí, tkaová pětatřicátka v koženejch kozačkách na 15cm podpatku, hubená, blondyna, vlasy v utaženym culiku, koženou minibundičku nasedla co hustodemonské C4 nastartovala a jen to chytlo slyšim ránu.. stála o 2metry vedle na 25cm vysokým ostruvku s kytkama a mulčovací kůrou... narazník nasračky prah prohnutej poklice uražená... vylezla a prej, no to snad ne, už zase? pánové nemužete mi nějak... tak sme šli zvedli auto a za doprovodu motoru při 9000ot sme ji pomohli ze zahrabanej hlíny zase zpátky na silnici.. to jsou prostě ženy