skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6493 příspěvků (zobrazeno 3601 až 3650) od 17.12.2009 do 25.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> j_j: nojo hrozně mu závidim že si může takhle zaparkovat.. to já s posranou felckou nemůžu, to je hrozný tohle

-> Pavel P..: jak se říká :" závist je nejupřímnější forma uznání"...
-> Luky.: No jisteee! :-)
Dneska jsem 2x parkoval na placenym parkovisti predkladenskou nemocnici - parkovaci stafly siroky jak krava, ale pokazdy se nasel nejakej genius, kterej musel zabrat mista 2. A zase samy luxusni auta - fabie, thalie, favo :-)
Dneska jsem 2x parkoval na placenym parkovisti predkladenskou nemocnici - parkovaci stafly siroky jak krava, ale pokazdy se nasel nejakej genius, kterej musel zabrat mista 2. A zase samy luxusni auta - fabie, thalie, favo :-)
-> Lukyn742: co bys chtěl, to je uplně jasný, když má to drahý auto. Jejich řidici si pak myslí, že jsou nadlidi, či co...

U nás v kolmým stání tak akorát na škodovku opakovaně parkujou přerostlý existence. Třeba minulej týden extradlouhej Mercedes dodávka, ještě s koulí na přívěs, musel jsem zastavit před protijedoucím, nevešli bychom se, taky obrovskej traktor i s nějakým závěsným nářadím - to měl ztopořený vzadu přes celej chodník = past na noční chodce. A není to nějaká ulička, ale hlavní průjezní komunikace obytný zóny..
Dnešní VOCAS do sbírky, u nás před barákem. 
Nejužší místo a to prase se tam postaví metr od obrubníku.

Nejužší místo a to prase se tam postaví metr od obrubníku.
-> Pavel P..: Ja jenom, ze vetsina debilu vyfocenych v tomhle tematu tak ucinili s autama, u kterych o nejakym luxusu nemuze bejt rec ;-)
-> Pavel P..: nj, takovy najdes napric skoro vsema znackama :)
-> U-Geen: no jasně když je tam tak všude těsno a plno
majitel přijel akorát když jsem tam byl a žádný auta tam nestáli... ještě si tam pohonil ego průjezdem kolem vchodu s nezbytným protůrováním motoru....takovej vyfešákovanej nagelovanej metroš v růžový košilce

-> Pavel P..: treba to dela taky proto aby mu to nevodreli :)
-> Luky.: jenže tohle je zcela pravidlem.... mám drahý auto, budu si parkovat jak a kde chci.... majiteli se tim luxusnim autem asi zvyšuje ego a současně dávka arogance.
-> Pavel P..: to auto za to nemůže... Nebo myslíš, že až (hypoteticky
) stejný řidič přijede Fabií 1,2 HTP, že ji zaparkuje do chlívečku?

včera v Jihlavě.... typický, drahý auto=můžu si dělat co chci.
-> Vilda: takhle parkuju taky bežně,někde v povzdálí 

s nadměrným nákladem to jinak prostě nešlo no

-> Don_pepe: Vlastně teda pečený holubi. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To musí fest bolet... husou přes hubu

-> Stevie: Když je někdo blbej, tak je prostě blbej i kdyby pečený husy do huby lítaly...
-> Luky.: demenciu
-> Stevie:
To už musí vyžadovat echt náturu (nebo slepotu)

To už musí vyžadovat echt náturu (nebo slepotu)
dnes na zastřešeném parkovišti v Praze na Skalce - foceno za jízdy z auta
-> j_j: ten se stím parkovaním nesere

Největšího čuráka jsem si vyfotil a to obvykle fotím jen dámská přirození :-D
Parkování mě moc nenasírá, ale to co jsem viděl před Intersparem v Hostivaři mě fakt namíchlo. Parkoviště relativně prázdné, ale 4 kreténi se rozhodli neakceptovat zákony ani dobré mravy a zabrat rovnou 5 míst ze 6 vyhrazených pro invalidy. Upozorňuji, že jsem se na místě pohyboval půl hodiny. 3 auta nebyla označena cedulkou invalida. Ve 4. přijela nějaká pipina, z kastlíku vytáhla okopírovanou cedulku a hodila jí za okno. Na podpatkách s úsměvem odcupitávala utíkajíc před mým nadáváním.
-> Jarda: Že by s tím Merglem nemohl vyjet? No tak si nemá kupovat tak velký auto! 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no dal jsem to sem, protoze tam nejakej sasik nadaval, jak stojim

-> Jarda: A momentálně už ten blbec parkuje doma? :) To bílý auto by stačilo odbrzdil a šťouchnout. 

-> Mr._Nosferatu: Ono v tomhle počasí není uplně špatný mít auto ve stínu.
Dopoledne bych ho nevyfotil, jelikož nejspíš přijel večer a nebylo kam zaparkovat, běžně se musí parkovat přes ulici u supermaktetu. Ale odpoledne přijel a zase tady zaparkoval, a to bylo přitom aspoň 3 Místa v řadě podél chodníku a půl parkoviště prázdná.
A opravu má 3x logo VW ty dvě navíc jsou přidělaný stahovací páskou.....
A opravu má 3x logo VW ty dvě navíc jsou přidělaný stahovací páskou.....
-> castrol: jojo přesně tak a na přeparkovaní se vykašlal aby naštval sousdy.
-> Ceskejparan10: vecer bolo plno tak zaparkoval takto 

jedna z jeho supermegahustých samolepek.
frajer

proč nezaparkovat takhle když je místo. podlě mě parkoval v noci a parkoviště plní ráno auta odjela a on se na přeparkovaní vykašlal. pán v fobi se mě ptal jestli neví čí to je boužel fakt nevím ale hlavně že má samolepky tuning.

-> Vojtisek: no fuj prasata 

Tady máte zase něco z Lídlu...
FTL Prostějov 

-> Jirka781.13: S jakym povolanim? :-D
Hej kde to je.
Hej kde to je.
-> castrol: Ne, myslel jsem, ze ho SU 100 prejede, ale minul ho. Tak sem jel taky...