-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 22.12.12 21:08:21: JAk bych to projel??? No když jsem viděl to místo na těch fotkách co jsi dal (osobně si ho vůbec nevybavuju) , tak bych normálně pokráčoval po směru, a na prvním možným bych se otočil přes koleje. Já se svým bych se tam ani takhle nezlomil. Je vidět že musel jet hranou nárazníku nad tím ostrůvkem, jenže já mám nárazník o dost nižší. Jedině, to zalomit na ten ostrůvek rovnou, a pak po něm chvílku jet, ale to by na zastávce lidi asi čuměli

Nechtěl bych bejt v jeho kůži, ale jak píšeš, něco jinýho je sedět tam za volantem, a muset se rozhodnout v okamžiku, nebo v klidu takhle u PC. Ale tohle mu muselo bejt jasný, že se tam jen tak nezalomí. Ještě navíc ho lámat na pravou ruku, kdy nevidíš vůbec nic.
-> David29: A ty se divíš, vždyť to tam vypadá podobně, jen ten ostrůvak není tolik vyvýšenej. A když tam takhle odbočuješ, tak si ještě musíš hlídat ostatní, co stojej v pravým pruhu a chtěj jet rovně, nebo doleva abys je návěsem neorval. (ikdyž tam s návěsem v podstatě ani nemáš co dělat

)