skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6474 příspěvků (zobrazeno 4251 až 4300) od 17.12.2009 do 07.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> David29: jj, nějaká taková podmínka tam asi je
-> Luky.: Já mám snad dojem, že 15min. Ale myslim si, že při příjezdu zásobovače prostě musí zmizet.
Je asi kravina, že bych tam 15min kroužil okolo
Je asi kravina, že bych tam 15min kroužil okolo
-> David29: po omezenou dobu tam smí stát, ne? (tuším 3 nebo 5 minut)
Pochopitelně, kdybych stál s dodávkou na přechodu úplně, MP pude po mě
..domácí vědí, že je to zásobovací přístup pro tamní krámo-nálevnu.. ne všichni.
Tohle mě pobavilo v pátek.. Řada aut kolmo k chodníku u nádraží až k rohu budovy, na jejím konci ještě jakoby jedno místo...
Růžovoučkej mercedesek na parkovišti v prostředku cesty...
-> Nwkt: To až příští tejden 

-> Nwkt: Vole
Jen sme se viděli... navíc... V pátek byla zima a ted má indispozici

-> David29: Tos to zvlád 4x ne? 

-> pitrs-84@: Ale prd
Tam bychom si nelajsli jet
Ted sme se viděli cca 30minut ve středu (naposled v pátek v noci) a jsme za to rádi... Nejde to, jako to bylo dřív...

-> pitrs-84@: Pekny odhaleni 

-> David29: a ty tam sedis s buchtou (zasnobenou/vdanou)u pepsi koly misto aby si frajerovi zavrel kufr

Blbec číslo 1 je hned dole
Blbec číslo 2 má otevřenej kufr (nechtěně dálkou)
Blbec číslo 2 má otevřenej kufr (nechtěně dálkou)
-> Jarda/felda: ale urcite sa nepoucil
-> castrol: takhle ve škole jednou stála bílá okta, no hned už měl liháčem pár vzkazů na kapotě
-> Viliam: ma baworak tak moze parkovat ako chce
-> Jirik_Tuňák: Nepoužívá se spíš "mentos"? :) Pamatuju si jak tahle značka agresivně vtrhla na trh a ve škvorecký sámošce byl pak k vidění za kasou nepříliš bystrý potomek majitelů v reklamním tričku "MENTOS" a všichni jsme si tam šli něco malýho koupit, aby jsme si to mohli vychutnat :)
-> Jirik_Tuňák: Tak tohle bylo na centrálnim skladu, šel jsem na oběd - a kus za tím "nárazníkem" je vidět, že nejsem zdaleka jedinej 

-> David29: Ty seš fakt normálně mentol. V životě jsem neviděl někoho, kdo si fotí svoje blbě zaparkované / postavené auto v takovém množství jako ty.
Když máš čas na píčoviny, určitě bys stihl místo focení dva tři závozy navíc.
PS: já bych tě honil jak nadmutou kozu....
Když máš čas na píčoviny, určitě bys stihl místo focení dva tři závozy navíc.
PS: já bych tě honil jak nadmutou kozu....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj, nějakej žebrák
Ale mihnul sem tam zadek Lanceru EVO X - tim bych taky chtěl jezdit do práce 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To bude spíš nějaké uklízečky 

-> Luky. 29.11.11 08:41:54: Koukám, že tam na to mají i lidi. Patrně tam odevzdáš klíče vrátnému, který v případě potřeby vysvobodí tvoje auto vyjetím s několika blokujícími. To není špatný systém.
Nějaký chudý čínský businessman...
Nějaký chudý čínský businessman...

Tady byste se asi ucvakali: www.novinky.cz/koktejl/25
1848-z-nejsilenejsiho-park
oviste-na-svete-zvladnou-v
yjet-jen-ti-nejlepsi-ridic
i.html
Obávám se, že u nás by těch odřenin bylo výrazně víc. Lidi parkujou jako blbci často proto, že to prostě líp neumí
Obecně lidi sice mají řidičák, ale řídit neumí - to je špatně, ne?

Obávám se, že u nás by těch odřenin bylo výrazně víc. Lidi parkujou jako blbci často proto, že to prostě líp neumí

-> PodFuck3r 24.11.11 20:28:07: si měl to báwo cvaknout do zajímavejch aut z ulice

-> john simple 23.11.11 07:09:26: To je v pořádku, to je polák...
-> Hurdis: Jj, do některých otvíráků bys to na první pohled ani neřekl. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Svět je plný bagrů.
A otvíráků.
A otvíráků.
-> Hurdis: Tak to byl rychlej bagr, že tam stihnul tak rychle dojet. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tohle? Ne. Jen stejné datum a spěch přes kilo v kolejích.
Zaklíčování ve vysílačce, a za cca 7 min. :
Zaklíčování ve vysílačce, a za cca 7 min. :
-> Hurdis 15.11.11 15:40:50: To je ten tvůj výstup hurdisova lopata vs. řidič kamionu, co jsi tu někde popisoval, nebo jak se ti to podařilo? Asi taky už připravím lopatu do kufru, řetězy za 2Kč už mi dorazily.
jednoho inteligenta ze třídy,kritizoval jak ostatní parkujou vepředu na parkovišti.pak si dal auto na dílnu machroval tam s tim a pak si to dá takhle 

-> Hurdis 15.11.11 15:40:50: lopatu mas uz nachystanu keby nieco
-> Hurdis: ha, tuhle fotku si tady pamatuju, neb v ten čas jsem se téměř stejně zarýpnul taky takhle těsně ke stromu
Uklidit občas disk není na škodu.
Jedna archivní pro blížící se týdny.

Jedna archivní pro blížící se týdny.

-> Luky.: máš recht
ale co už

-> Radek Retro eLeSo: a no tak to netvrdím, jen říkám, že tyhle bulvární srágory zrovna tentokrát asi lehce šláply vedle. A je potřeba co? Je potřeba se jim vysmát.
-> Luky. 09.11.11 08:53:56: tak mě je celej mareš víš kde,já to jen zahlíd v hlavnim infu na netu tak sem to jen překopíroval,ale zrovna jemu je to buřt kam by to dal