šak tam by sa zmestil aj kamión 

šak tam by sa zmestil aj kamión 

to me dostalo toto
ale ma pravdu ten chlapec na tri by si netoufl

, ale tak v 5h. Taky místo napíču. Je tam zákaz zastavení (mimo zásobování), ale každej tam stojí jak kokot

,já normálně v řadě aut-stačilo říct a popojel bych

Co se řidičce nelíbilo, nemohla projet kolem Iveca? To tam zbylo tak málo místa nemo neuměla projet? Pokud je ulice pořád stejně široká, tak po celé délce tvého příjezdu se tam vedle sebe vešla dvě osobní auta a jedno Iveco, takže logicky v místě tvého stání se tam vedle sebe (i když v jiném pořadí) musí vejít taky. Takže jenom blondýna co se tam prostě nevejde a nebo měla taky náklaďák?
Mimochodem, už jsi někdy zkoušel na takového mamrda s modrým autem zavolat bílé auto s modrým pruhem? Jak dlouho to trvá, jek je to efektivní? Mě se na pindy odnaproti z kanceláří, které blokovaly výjezd z parkoviště, osvědčilo to, vytáhnout telefon, chvíli telefonovat a pak začít jejich dementně zaparkovaný auta fotit. Do 5ti minut byly obě u auta a nadávaly mi, co si to dovoluju fotit jejich auta a volat policii! Monocajti přijeli až za dalších minimálně 5min.

a Taky v tom fakt jazdia, to vsetci vieme..

? To co jsem psal mám taky z profesního školení řidičů, ovšem přesný odkaz na zákon už si samozřejmě nepamatuju. Je možné, že to je s vyjímkou míst
, v tom případě jsem to špatně reprodukoval. Když se mi bude chtít, tak to zkusím najít, kde je to přesně napsané.