-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 02.11.10 19:43:17: tohle má cenu šrotu, né 8mi tisíc... zeptal bych se ho spíš na stroje co stojí v pozadí :-)
-> ondie: no podivej se poradne na ty fotky :) jsou to 13ky, takze snadno odhadnes i roztec - 4x100 (aspon doufam). Deleny nejsou, mela by to bejt jen imitace delenyho rafku.
Já bych se k tomu přiklonil stejně jako M8...to přední mi přijde jak ostrouhanej GB minator,na kterej někdo naflákal větší límce (14? předek)...ale zadní mi přijde hlubší nejen límcem,ale i tim středem,jak byly třeba variabilní Minilite...ale škoda rozteč bych dle fota př.kola s přihlídnutím na rozměr náboje a středového kloboučku taky tipoval.. ;-| (i teoreticky,další na řadě z velkých je 114,3 a 108 a to by bylo asi menší ne?)
-> castrol: já vůbec nevím, jak to funguje , stejně tak jak jsem nepochopil zimní ,,řetězy", co vypadají jak elastická látka natáhlá na gumu . Ale asi to změkčuje, když se to má nechat působit, ale zase když to po cca 10km zas tak nepůsobí...