Přesunuto z tématu Škoda 130l (1986) Plzeň 3.000kč...
Škoda 130L, rok výroby 1986, najeto necelých 110.000km, bílé barvy, 3.majitel, výkon 43kW, platnost STK + ME do 9.2013. Vše originál - 5kvalt, vlečná zadní náprava, vpředu čtyřpístové brzdiče, motor Š130. Doplňky - sportovní volant, ipury dveří, sportovní maska, přední podnárazník, křídlo tzv. vana, černé dobové poklice. Mnoho drobných kosmetických vad hlavně na pravém boku - stříkance sprejem, startující koroze, zašlé lampy a blinkry, loupající kit, vyštípnutá LP lampa, výrazná koroze v zadní části levého prahu 30cm - vhodné vyvařit. Mechanicky bez vůlí - extrémě plave (nakopané plecháče), ztrácí výkon, fouká těsnění pod karburátorem, na zadní nápravě extrémní Áčka, unavené zadní pružiny a tlumiče. Nová autobaterie. Jinak super auto, na důležitých místech zcela zdravá kastle! EKO poplatek nevyřešen! Cena 4.000kč, byla mi nabídnuta se slevou na 3.000kč.
Neprodávám já!!! Býval bych si jí sám koupil, ale jsem o operaci a neměl bych to přes zimu, kde opravovat... Tak se ji někdo kupte, je to zajímavej kousek!
Autobazar CARWEST s.r.o., Línská 1, 31800 Plzeň
(pro lepší orientaci: Plzeň-Zátiší, Domažlická ul., u čerpací stanice ONO)
Provozní doba:
Po - Pá 8:00 - 17:00 h
So 9:00 - 12:00 h
Petr Navrátil, prodej a servis
+420 739 404 173
navratil@carwest.cz