-> Pavel P..: A jakou tu cenu si představuje? Pro představu, klidně SZ. Pasuje na ně poklička z těch co maj 4x98 rozteč? Nebo je úplně jiná? Co tam je za matky, vypadá to jak podobný jak na kopry. Další otázka jak vypadají ty další kola.
OI 1,4MPI měla dokonce jen 44Kw,50 Kw verze se nedělala,kupodivu to auto nejelo tak příšerně jak by člověk čekal,ale samozřejmě v rámci možností motoru,za sebe bych do toho nešel,taky se to dělalo jen krátce,úspěch to mělo jako FI Junior 1.0,tzn. krok mimo.
-> Soptikmartin: A kurde , vím o favoriťáckejch, ale tyhle by nebyli špatný Leč, zas v nevhodnou dobu Těm závážím jsem se taky nejdřív divil, ale jak píše -> myschaak AZNP K.Hora: ,guma kolikrát vážně udělá hodně.
-> Hurdis: Můj příspěvek byl k inzerátu co vložil -> Bukaj: Tento tip nesnáším, pokud něco prodávám, vím i jakou to má cenu, tu cenu tam mohl taky napsat, jinak sem zvědavý kolik aut najde nového majitele, v tomto případě majiteli musí zvonit v uších od telefonátů případných zájemců.
Jen pro doplnění tento tip aut mě nikdy nezajímal ani jsem nikdy neuvažoval o pořízení.
Bukaj 25.12.12 10:46:02 napsal: → dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
To ne, ale je to jedno z kritérií – kdybych měl kupovat nový auto, tak docela důležité kritérium
když jsem kupoval MBGčko, tak mi bylo fuk, jakou má barvu, i kdyby bylo hnusně šedivý, jako je dneska většina aut (od stříbrné metalízy přes čedou až po černou), tak stejně by po renovaci mělo takovou barvu, s jakou vyjelo z AZNP
Ale oranžovou 120 model 84 bych jednou chtěl – a GLSka by bylo velké plus
Je sice pravda, že fotky hodně klamou, ale stále, když mrknu na rozdíl barev zadních světel vs barva kastle, tak bych tvrdil, že je oranžová…
Je možné, že majitel nemá tak vyvinutý barvocit, takže vše od fialové po hnědou vidí červeně…
…někteří mí kamarádi také tvrdí, že mám oranžové auto (červeň korálová) – s bleskem to tak občas vypadá:
-> OndraST: Co je na tom k třem směšným? Dával bys dumpingové ceny, výměnou nebo za odvoz? Nebo napsal cena dohodou? Pro kretény, kteří budou nabízet 15-20? Asi ne, viď. S ohledem na to, že MBX jsou v současné době nejvíce přeplácené typy a MBG dosud nedoceněné, majitel musí potřebovat větší obnos najednou, jinak by se vyplatilo rozpouštění po kusech s časovou prodlevou.
Koukám na i-veteran.cz a co nevidím za inzerát: "Prodám 3x Škoda MBX (dvoudvéřová) a 3x Škoda MBG (dvoukarburátorová), většina v originálním stavu včetně původního laku, ceny tržní. Pouze vážní zájemci, děkuji."