→ jourin: Přesně z toho se můžu vždycky posrat :))).
Když jsem kupoval ten bílej šrot, tak jsem byl reálně na místě
v dohodnutej čas s prachama v ruce, ale potencionální a možná
i imaginární zájemci zvládli cenu zvýšit…
Nj, přesně ti rozumím. Je to jak píšeš. Horší je, že někdy člověk získá pocit, že vlastní něco nadstandartně výječného a není možné mu vysvětlit že to tak není. A pak zjistíš, že to co jsi nakonec odmítl koupit za určitý obnos se po dvou měsících nakonec prodalo za míň než jsi nabízel...
-> m8rinek: Hodnota dilu je podle meho nazoru tak 60tis. Za cele auto bych dal tak 80. Kdyz se treba podivas za kolik prodal Krejca tu svoji kompletne vyvonenou nebo za kolik nabizel Jezek tu svou, tak jsou ty jeho ceny uplne mimo.
-> m8rinek: Jo to mas pravdu, jen jen to pak bude jako jedna z mnoha prestrikanych stovek do zelena, akorat to bude mit zavodni motor :) no uvidime jak to dopadne.. me se to libi takhle jak to je :-)
-> jourin: to je jedno co si s tim udělá ten kdo to zaplatí, je to jeho majetek... Vypadalo by to skvěle, ale do tohohle stavu se to auto nedostalo na závodech, ale stánim pod ořešákem, což mu moc patinu závoďáku nedává...
-> m8rinek: Dalsi pruser je v tom, ze to nekdo vezme a posklada do novy karoserie... to to muze psotavit rovnou :-( Ja bych to zakonzervoval a nechal to tak jak to je, az to bude stat vedle lestenek v muzeu tak tohle bude vypadat ze vsech nejlip :-)
-> jourin: Přesně z toho se můžu vždycky posrat :))). Když jsem kupoval ten bílej šrot, tak jsem byl reálně na místě v dohodnutej čas s prachama v ruce, ale potencionální a možná i imaginární zájemci zvládli cenu zvýšit...
Kdyby přišlo tvrdý na tvrdý tak by těch nabízenejch 200 za hromádku šrotu nedal nikdo... Teda možná Ty :D.
-> TTomas: Auto hezký, ale ta hodnota nevim no. Sám bych teda asi nevěděl co si za to říct. Reálná hodnota je dle mě cena tripmasterů, zbytku motoru, trochu lešení a sedačka s pásem. Takže díky tripmasterům do 100tkč, při ceně 200tkč, bych majiteli pogratuloval k supr kšeftu...
-> exwrcteam: Cenovou představu nemám.Mám pouze nabídku pod 200.Vůz byl v křovinách 25 let,ale je naprosto kompletní co se týče závodních origo doplnků.A ty se dnes těžko shání.Pokud je někdo prodá nechá si je krvavě zaplatit.Vůz jezdil v Rakousku a mám pouze starý techn.a homologační protokol,Majitel je po smrti.
Prodám levně větší množství jetých (cca 30-50%) pneu slick Avon - rozměry 175/530-13, 195/530-13 a Bridgestone - rozměry 180/510-13 a 210/570-13. Vše střední a měkká směs, staří 2 a 3 roky.