skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10701 až 10750) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> Pavel P..: No jistě. Co je ti na tom tak směšnýho?

-> J3STER: a nanejtovat tvrdý silenbloky... to zmákneš doma na koleně žejo

-> myschaak AZNP K.Hora: To je takový problém dobastlit takovou patku na jiné ramena?
-> Pavel P..: tuším že ju kúpi niekto odtiaľto
-> myschaak AZNP K.Hora: se vole poperte.....
jinak pěkná 130ka... limitovaná edice
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-130-L-Limitovana-ed ice-stk-32015.php

jinak pěkná 130ka... limitovaná edice

auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-130-L-Limitovana-ed ice-stk-32015.php
-> Pavel P..: jo,tohle mi posílej do sz a ne sem!!!!!!
-> Enggik:

-> Enggik: Rázem stoupla sledovanost o 65 lidí 

-> Pavel P..: A musít to hned fláknout sem, aby to všichni viděli
Zrušte někdo tohle vlákno 

-> Pavel P..: hezkyy 

origo garďácký ramena... dneska už docela vzácnost.
aukro.cz/skoda-100-110-12 0-nova-zadni-ramena-se-sil entbloky-i3799354357.html
aukro.cz/skoda-100-110-12 0-nova-zadni-ramena-se-sil entbloky-i3799354357.html
-> auta.petr: origa u něho počítám tak 4-5 tisic/ kus. Ceny má až nereálné. Dobře ho znám. Ale zase jednu dobu měl hoooodne špatně sehnatelnych věci.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 18.12.13 23:30:36: "odborná veřejnost", kdyby to byly jen děcka, ale když rapidu říká eRko i 60ti letí chlapi... Zamnou kdysi přišel soused ať si to eRko přeparkuju, že nemůže vyjet s feldou z garáže (stál sem přes cestu naproti vratům, vyjel by odtama snad i s autobusem - je to autobusák :D) tak sem mu řek že je mi líto, že eRko nemám a nikdy sem neměl, nashledanou 

-> jourin: To víš, já si od odborné veřejnosti v mém okolí musím zvykat na to, že mám eRko, Garde a občas někdo ještě řekne tu dvoudvéřovou stodvacítku. S tátou tomu říkáme motorka a skoro nikdo až snad na mámu neřekne Rapid. Takže si taky zvykej. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Jenze pak by to nebylo eRko :)
-> m8rinek: Ano, ano... naše myšlenky se ubírají stejným technickým řešením. Mě se strašně vzhledově eRko líbí, ale aby jezdilo jak bych si představoval tak to bych musel jít vykrást jourina 

-> m8rinek: To neni pravda, 110L Rallye mely plastovou vrtuli
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Není problém vyřešit... skoda110r.eu/1150rr/rijen
130007.jpg
-> m8rinek: Hehe nejtižší vrtule je žádná vrtule - kde není vrtule není hluk.
Trochu blbej půlnoční humor, ale co naděláš. 

-> jourin: Na závoďáka je to na hovno a na prd :))).
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Ta co běží co nejpomaleji :D.
Navíc někdo má a někdo nemá, tahle byla dokonce fungl nová :D. Liháčem byla na listu napsaná cena 5Kč. :D
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Ta co běží co nejpomaleji :D.
Navíc někdo má a někdo nemá, tahle byla dokonce fungl nová :D. Liháčem byla na listu napsaná cena 5Kč. :D
-> m8rinek: A jestlipak víš, která vrtule je doopravdy nejtižší? 

Ta vy slusela nejaky origo 1150... skoda ze jsem to nevidel driv :-D
-> dragon_cb_cz: -> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Ale prd, zprofanoval jsem vyřezanej 10list a mam pocit, že vim kdo je výherce...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Tipuju že je první přihazující...
EDIT: Ale to on je na aukru na všem co začíná na zajímavej ceně :)
EDIT: Ale to on je na aukru na všem co začíná na zajímavej ceně :)
-> m8rinek: Osobně nechápu v čem boom? To je tvoje nebo jsi tak zásadně začal přihazovat?
No ty píííčo, to jsem ale spustil slušnej boom :D aukro.cz/show_item.php?it
em=37832...
-> Petr98: -> Matsoft: Jj, už jsem si to vyzkoušel, psal jsem si o cenu blikačů, prý za 1400 kus, když jsem mu napsal, že pokud jsou to originály, tak je beru, jen mi odepsal...originály mám taky...takže kdybych se nezeptal, poslal by mi nějaký sračky replikový.
-> Matsoft: Jsi me predbehl 

-> auta.petr: zname
prekupnik s cenama
vsak zkus mu napsat o ceny 

-> auta.petr 18.12.13 10:27:47: ano.. Jisty LJ od Chlumce N.C
-> j_j: Opakuju, mě to je úplně jedno.. zejména u stovek.. ale prostě novej model na další rok byl v AZNP představovanej v půlce roku předchozího, ať už se změny povedly zapracovat, nebo nikoliv.. PF 2014.. 

-> Jozka: Co? jasně, tak představenej byl dřív, ale pak se evidentně vyráběly ještě s klikama ven....jako počítal bych náběh modelu od zavedení do sériový výroby a ne že se v MB vyráběly kliky ven, někde vedle udělali 1 ks pro výstavu model 1973 a rovnou to počítat za náběh modelu... už mě to unavuje
končím, PS: pro mě je model 1973 od 1.1. 1973 - tzn. náběh s klikami BOMORO. Pro Engika je model 1973 kilo s klikami ven a novým xichtem a pro Tebe je model 1973 počítán od 1 kusu vystaveného v září 1972. Pěkné svátky 

-> j_j: No hlavně to není od 1.1....
Ale změny nabíhaly postupně, některý prvky modelu 73 nasadili předčasně (volantová tyč tuším), naopak zrovna ty kliky byly díky relativně zásadním změnám na skeletu ven ještě na pár autech s ksichtem 1973, vyrobených po dovolený v roce 1972.. Ale místopřísežně prohlašuju, že mi je to tak nějak šumák..

-> Jozka: takže model 1973 je prostě jen s klikami BOMORO, což jsem psal i níž 

-> j_j: Vystavovaly se pochopitelně v exportní variantě, takže zapuštěný Bomoro..

-> Jozka: a jaké měl kliky? 

-> Lock007: dobrej střelec.... ani nový nárazníky to nemá za tu cenu.
auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-110l-rallye.php ta cena mě dostala 

-> j_j: .. inu, co k tomu říct.. model 1973 byl představen na XIV.MSVB v Brně.. a to v září 1972..

-> Enggik: no vidíš, a já zase tvrdím, že tohle v inzerátu je model 72 a až kliky dveří BOMORO (+alternátor - tedy od 1.1.1973) určily model 1973
takže dle mě model 73 od 1.1.1973 a ne už od čela s lištou a nápisem a nejnovějším blatníkem se čtvercovým víčkem nahoře.

-> Enggik: Nezpochybňuju to, originalita kila není můj obor.
-> dragon_cb_cz: Odněkud mám utkvělý a v PC uložený tyhle údaje. Jak říkám, bohužel nemám katalog dílů na kilo od 73" a výš, takže si to teď nemůžu ověřit na 100% ale na 99% za to dám ruku do ohně, že to tak je 

-> Enggik: Takže nejdřív šlo víčko nahoru a až potom kliky? Já měl za to že to bylo naopak (ale na tenhle fetišismus moc netrpím). V tom případě teda to auto je možná i původní stav? To je pak docela hezké...
-> j_j:
Odborník, pozor na něj
kliky se změnily z venkovních na Bomoro v září 1972 = komplet model 1973 jak ho máme my. Kdy se posunulo otevírací čtvercové víčko ze spodní pozice do horní nevím, ale to kilo v inzerátu je stále model 1972 (byť s novějšími blatníky a čelem)
-1. = jak můžeš tvrdit, že je to model 72" Podívej se na ten techničák, kdy je vyexpedováno. Pokud vidím dobře, tak je tam 1?. IX. 1972 Takže to asi model 72" nebude, že
-2. = 34. série od 1.8.72 změna polohy nalévacího hrdla, změny na přední masce (lišta+nápis), 35.série od 1.1.73 kliky dveří BOMORO
Určitě máš doma katalog dílů (já ne), tak se mrkni a ověř si to, nerad bych tu šířil nějaký blud.
Takže ať chceš nebo ne, máš tu před sebou jedno z prvních aut modelu 73" v plné kráse

-1. = jak můžeš tvrdit, že je to model 72" Podívej se na ten techničák, kdy je vyexpedováno. Pokud vidím dobře, tak je tam 1?. IX. 1972 Takže to asi model 72" nebude, že

-2. = 34. série od 1.8.72 změna polohy nalévacího hrdla, změny na přední masce (lišta+nápis), 35.série od 1.1.73 kliky dveří BOMORO

Určitě máš doma katalog dílů (já ne), tak se mrkni a ověř si to, nerad bych tu šířil nějaký blud.
Takže ať chceš nebo ne, máš tu před sebou jedno z prvních aut modelu 73" v plné kráse

-> castrol: a podla toho vyzerá aj tá nádržka 

-> Martin NM: ako sra*ka 

-> castrol: tak píše tam že posledných 13 rokov nejazdený... asi si vieš predstaviť ako vyzerá 13 ročná destilka