skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10351 až 10400) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> Luky: Pokud jsi se spletl a mysliš za kolo, tak se dohodneme ;).
-> m8rinek 26.01.14 21:44:24: teda cena zatím docela nízká. Hele dám ti za tu sadu hned 2500 kč mimo aukro, abys jim nemusel odvádět desátek, myslím že je to pro tebe dost výhodný 

-> m8rinek: Téměř zcela jistě..

-> Jozka: Včera jsem to vystavil, tak počítám, že zájem bude až na konci aukce...
-> m8rinek 26.01.14 21:44:24: Se ti tam nějak nic neděje.. bude mela v poslední minutě?
E: Compomotive ?
E: Compomotive ?
-> Bucin: takovy hnusy nikdo nechce
-> Nwkt: No jo no, tak uz to dotahneme do konce :) Diky za info
-> jourin: Už je má jeden zdejší člen, ale prej to je replika
-> jourin: Pozdě, ale až je dorobíte, tak dej vědět :))).
-> Nwkt: Sakra ted kdyz jsme to vyrabime... co ze to chce?
Kerej překupníček z vás se se mnou klepe o kola ?
aukro.cz/alu-kola-aluett- 4x100-14-6jx14h2-et37-s-pn eu-i3918607223.html
aukro.cz/alu-kola-aluett- 4x100-14-6jx14h2-et37-s-pn eu-i3918607223.html
-> myschaak AZNP K.Hora: ten kto stavia tomu sa budu hodit 

-> m8rinek: jen aby neposílal cihly v krabici

-> myschaak AZNP K.Hora: Povědomej chceš říct :D.
-> m8rinek: ten prodejce je mi nějakej podezřelej...

-> m8rinek: tvoje foto 

-> jirka3: No vim ze tenhle se prodava min 2 mesice uz.
Kdyby někdo měl zájem předám kontakt
Na fb prodává někdo 4oko na fáčko
Za 12 000 je to hezký na zimní radovánky
www.sportovnivozy.cz/4807 7-peugeot-306-19-mi-16-chl umec-nad-cidlinou
www.sportovnivozy.cz/4807 7-peugeot-306-19-mi-16-chl umec-nad-cidlinou
-> macko KE: No já myslel že se na pravý a levý nerozlišovaly. To že jdou namontovat je jasný, ale že je rozdíl v nápisech... No nic, tak jsem tady za blbce já

-> j_j 21.01.14 16:20:28: Zajímalo by mě, jak třeba tomuhle překupníkovi ty kšefty jdou, protože když se podívám na jeho ostatní inzeráty, tak má všechny ceny opravdu libový 

-> Syny: -> LuMi: -> j_j: Myslím si, že zadní blatníky byly dole už 

-> macko KE: Maš pravdu,tento problém se zadním světlama nemusim řešit já na litru,kdo má užovku nebo další,kde jsou svislé lampy,samozřejmě to není pravidlo.-> m8rinek: Máš pravdu,je to prodejce který ví co prodává.Všichni takoví nejsou,sám jsem se o tom přesvědčil.

-> Cumper: Místo, aby jsi byl rád, že jsi narazil na solidního prodejce...
-> Cumper: predajca má pravdu, obidva sú ľavé. Samozrejme že sa dá namontovať aj na pravú stranu ale všetky znaky budú dole hlavou
detail pre detailistov

detail pre detailistov

-> Koblet: Já na ní krom ceny vždycky obdivuju sedadla.. pokud mě zrak neklame, a nejsou to kusy z deLuxe, tak v takovým stavu se fakt tyhle žlutý nevidí..
-> j_j: jo ta se prodava uz minimalne rok co ji sleduji ja. Ale je teda paradni.
-> j_j: na prodej již několik let :-) a bude ještě 5 nebo 10. :-D
-> Syny: v pohodě, -> Syny: hele proč ne :) rád se na takéto auto podívám a lepší překupník se super stavem za hodně peněz než ty překupníčci co stříknou něco hnilýho a pak prodávaj :)
tohle je taky prima si myslím...64 je fakt málo, protože jako obvykle jich moc šlo na export.
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda1000MB-rv1964.php
tohle je taky prima si myslím...64 je fakt málo, protože jako obvykle jich moc šlo na export.
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda1000MB-rv1964.php
-> j_j: Tak ta je luxusní

-> j_j: Nejakej mensi prekupnicek ne? Dle toho arzenalu aut co prodava (a u vsech najeto jen... :) )... Ale MBcko luxusni teda...
za 39 000,- proč ne :D
www.sbazar.cz/pavel.marek 01/.../4635913-unikatni-sk oda-1000-mb-zabrovka-v-65
jde samo o překlep....chce za ní 390 000,-
www.sbazar.cz/pavel.marek 01/.../4635913-unikatni-sk oda-1000-mb-zabrovka-v-65
jde samo o překlep....chce za ní 390 000,-

-> spartra: To nebylo nic proti tobě - spíš že mám v okolí lidi kterým jsem to vysvětloval opakovaně a pořád to nechápou....
-> Eidy 20.01.14 21:30:27:
Taky mi přišli fotky, a navíc odpověď že má dvě nabídky za 5 tis. Tak buhví jak to dopadne, aby to neprodal mimo aukro.
Taky mi přišli fotky, a navíc odpověď že má dvě nabídky za 5 tis. Tak buhví jak to dopadne, aby to neprodal mimo aukro.
-> m8rinek: milionář
-> Nwkt: Tak jako ta střecha budiž no. Hliník nebo karbon by to spravil
, ale jak je to nařezaný a už kdysi flikovaný, nevím no.

-> Nwkt: Tak jako ta střecha budiž no. Hliník nebo karbon by to spravil

-> Eidy: njn, jednou až si vyzvednu svou vyvařenou karoserii novými díly tak budu bohatý mladý muž :D.
-> Eidy: Ta díra vadí? Stejnak bys určitě nenechával origo plech ne 

-> m8rinek: Nechal jsem si poslat fotky toho eRka z aukra. Chycený je to slušně a kdysi to už někdo opravoval. A taky je ve střeše díra na okno.

-> j_j: Tak ta je 

..čert vem auto, ale ten stan se moc nedá sehnat.. goo.gl/6s2WtS