skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10201 až 10250) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> myschaak AZNP K.Hora: To bych bral.. ouža s přípravou pro 5Q a hřeben bez práce.

mno a pokud je to v základu tak že by to nekdo nastrojoval a jezdil s nenalakovanou kastlí ? kdo by jste to tak udelal?
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: asi to bude náhradní bouda a třeba tam neměli už komplet věci na oužu jako bočnice,dno kufru....tak to nakombinovali s emkem
ak neni pred cislom kasne TMB... ale zacina iba K ckom tak je to nahrada karoseria z roku 89,sam mam nahrdnu kasnu z roku 90 avin zacina iba L
ale je to 100% M ko prestavane na uzovku ( vymenene predne blatniky a okuliare) , sikorke lemy vzadu, tunel na 5Q, plytký kaslik na baterku, male diery v torpedach vzadu, M kovy spodok kufra , M kovy vrch chladicovky ( vyrez pre drziak masky v strede), panty dveri boli M kove, zaslepka po diere na hreben - vyrezana diera na maticu
ale je to 100% M ko prestavane na uzovku ( vymenene predne blatniky a okuliare) , sikorke lemy vzadu, tunel na 5Q, plytký kaslik na baterku, male diery v torpedach vzadu, M kovy spodok kufra , M kovy vrch chladicovky ( vyrez pre drziak masky v strede), panty dveri boli M kove, zaslepka po diere na hreben - vyrezana diera na maticu
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: mě to přijde jak ten šedej základ co se dával na origo plechařinu,ikdyž jsou fotky kde se to zdá tmavší...z fotek těžko říct ale nalakovaná kastle to nebude asi
a co tedy odbornící říkají na barvu ? je to lak anebo nejaká základovka? dle odření blatníku a povrchové koroze bych řekl nejaký základ .. poškrábanej lak by myslím vypadal jinak a bylo by to jinak rezaté .. zítra do toho škrábnu a uvidíme
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 31.01.14 21:37:01: už si někdy viděl rozumnýho škodovkáře ?

-> myschaak AZNP K.Hora: jo, mam tady papiry z rapida 89 a má K-čko
Tahle kastle má jenom K-čko a pořadové číslo.
Kdyby to bylo odstrojené z bežného málo jetého auta tak v roce 89 už bude dlouhé vin začínající TMBxxxxx
Takže je to opravdu náhradní kastle z roku 89.
Tahle kastle má jenom K-čko a pořadové číslo.
Kdyby to bylo odstrojené z bežného málo jetého auta tak v roce 89 už bude dlouhé vin začínající TMBxxxxx
Takže je to opravdu náhradní kastle z roku 89.
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: nevim přesně,jen jsem měl jednu z posledních 125l a ta měla Kčko nebo Lko,už nevim a byla to 89ka
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: I je nepoužitý, K je 89, už sem se opravil.
auta5p.eu/informace/.../r ok_vin.php
auta5p.eu/informace/.../r ok_vin.php
-> stepan: nene,Kčko je 89 nebo dokonce 90 mám dojem
-> Jarda/felda: jojo, a pak se vyvařujou hujdy, to je rozumný

-> Jarda/felda: Jako pěkná kastle to každopádně je, třeba na závoďáka určitě super, ale na originál vetarána ne.
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 31.01.14 21:28:32: tady tyhle pěkný kastle nikdo nechce tak se hážou do šrotu 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: K ve vin je pokud vim 85, takže eMko. Ale nejspíš teda náhradní díl slepenej z toho co bylo.
Edit: Kecám, K je 1989.
Edit: Kecám, K je 1989.
jinak ta povrchová úprava mě nepřijde jako vrchni normal lak, spíš jako nějaká základovka.. nevím, nebo je to tak za ty roky zvetralý
jéé tady to žije
podle prodejce to byla náhradní kastle ze servisu - nikdy neprihlášená.
Má vyražené číslo kastle jako užovka - začíná *Kxxxxxxx*
kastlík na baterku je melky jako M-ko, myslím že je tam i priprava na 5Q - nedival jsem se.
Chladičovka je užovka blatníky taky. Díry v podlaze na řízení oba typy.
Zítra mohu pořádně nafotit, dnes jsem měl čas to akorád naložit a odvézt tak jsem to nezkoumal.
Řekl bych že nebyla nastrojená, treba vzadu v "zavazadlovem prostoru" za sedadlama pokud si dobre pamatuju tak jsou ty čalounene polstrovani na nadkolich lepené - mohlo by tam byt videt nejaké stopy.
Nemám potřebu nikoho tahat za nos, já jsem to takhle koupil a naložil a osobne je me u prdele jestli je "nová" (protože je stejne cca 25let stará) nebo s ni nekdo najel 2000km.
Ale chápu že tady se svým provokativním nickem vzbuzuju vlnu pohoršení, když tyto kastle v tomhle stavu se vlastne prodávají tak dvakrát do týdne.

podle prodejce to byla náhradní kastle ze servisu - nikdy neprihlášená.
Má vyražené číslo kastle jako užovka - začíná *Kxxxxxxx*
kastlík na baterku je melky jako M-ko, myslím že je tam i priprava na 5Q - nedival jsem se.
Chladičovka je užovka blatníky taky. Díry v podlaze na řízení oba typy.
Zítra mohu pořádně nafotit, dnes jsem měl čas to akorád naložit a odvézt tak jsem to nezkoumal.
Řekl bych že nebyla nastrojená, treba vzadu v "zavazadlovem prostoru" za sedadlama pokud si dobre pamatuju tak jsou ty čalounene polstrovani na nadkolich lepené - mohlo by tam byt videt nejaké stopy.
Nemám potřebu nikoho tahat za nos, já jsem to takhle koupil a naložil a osobne je me u prdele jestli je "nová" (protože je stejne cca 25let stará) nebo s ni nekdo najel 2000km.
Ale chápu že tady se svým provokativním nickem vzbuzuju vlnu pohoršení, když tyto kastle v tomhle stavu se vlastne prodávají tak dvakrát do týdne.
-> Syny: ale píše nová nejetá.... to fakt neni ani náhodou. jinak náhradní z 90.let to bude
-> Pavel P..: Pak ale tedy Tom.t pise v inzeratu pravdu, ze to je nahradni kastle na uzovku. Jen by to asi chtelo zduraznit, ze z doby eMek a tudiz pro nejakeho zaprisahleho originalistu nepouzitelny. A to jestli to jezdilo nebo ne, to uz je vec druha... Nastrojeny to kazdopadne urcite bylo.
Hehe tak to asi přívlastek u nicku docela sedí....
-> Syny: Pokud to bylo v době 87-88 tak už byli Mkový v plnym proudu a myslim že si asi lidi nemohli moc vybírat v tý době... tak se prostě vyměnil předek za ouzkej a jezdilo se.
i ten odstín je podle mě z roku 87 - achátová,měl jsem ho jako původní na mym rapidu..
i ten odstín je podle mě z roku 87 - achátová,měl jsem ho jako původní na mym rapidu..
-> havlik: Tak pak se Pavlova verze jevi jako nejvic pravdepodobna. To jsem netusil, ze to takhle bastlili origo :)
-> Syny: skoda-virt.cz/cz/.../425-
mantrabeach-136 asi jo mantra měl taky takovou
-> Pavel P..: A to tenkrat nemeli uzovkovy kastle a prekopavali kvuli tomu chladicovku atd? Protoze chladicovka je uzka, ale dno kufru eMkovy. Lemy nevim, ale pripadaj mi jako eMko a pripravu na 5q to taky ma. V podlaze u ridice diry na oba typy rizeni atd...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jj, je tam, přesně na svym místě:
-> stepan: Na "nový nejetý" kastli dodělávaný díry? :-O Každopádně to vypadá na velmi zachovalej "paskvil". Část užovka, část Mko... Případně nějaká náhradní kastle složená ve fabrice z dílů "co dům dal". Všechno je možný.
nová neni ani náhodou... tipuju to na výměnu kastle u užovky v době emek a malej nájezd po tý výměně.
vidim odreninu od kola v plnym rejdu správně? img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../8_579_176174__20
14-01-31_16-45-46_61.jpg chladičovka je oužová... takže bud Tom někomu naletěl, nebo dělá jitrnice z nás
-> Syny: Seš nějak rychlej.
Podle předních (dobře, ty můžou být měněný) i zadních blatníků (vybrání pod nárazníkem) mi to přijde jako ouža.
-> Stepan FUN: Ty můžou bejt dodělaný, ale má přípravu na 5q, široký lemy a eMkovýn dno kufru.
-> stepan: To je taky dobrej postreh :) Dno kufru neni uzovkovy a ty zadni lemy taky asi ne. Navic se mi zda ze to ma pripravu na 5q (coz je teda plus).
Podle děr na řízení to vypadá na M1...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A taky bych řek, že to není užovka ale emko.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Taky mi prijde, ze to je odstrojeny z normalniho relativne zachovalyho auta. I ta spona na nadobku brzdovky kapaliny tam je docela viditelna.
ona ta kastle dle fot neni uplně nejetá, že? viz nanosy bláta v podběhách, vypraný pruhy od vody odstrikující od kol, otlačené stěrače atd, ....
-> Cumper: farba pre sqala 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: a cena?
možná drzost ale dovolím si říct že je to zajímací zboží
skoda-virt.cz/cz/.../1761 74-nova-karoserie-s105-120 -uzovka
skoda-virt.cz/cz/.../1761 74-nova-karoserie-s105-120 -uzovka
-> krtik: jakože veteránista si do auta dá repráky ze starý televize?

-> dragon_cb_cz: to je moc pěkná cena :)
-> kraska98: vzhledem k tomu, kdo to prodava, tak verim, ze je opravdu dle popisu.
-> kraska98: Za 20 tisíc mi až tak krásná nepřijde, ale špatná není...
Nádherný mezityp auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-120GLS-mezityp.php
Tak to oranžový erko je asi už pryč... odpověď žádná a inzerát fuč 

-> Kocvin: 

-> j_j: Ani né stovka má pomačkané blatníky a beran vyvázl bez újmy.. Teda dostal kartáč, ale ode mě..