skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> m8rinek 21.02.14 23:58:28: farba už nie je pôvodná, to je vidno. Ja som mal na mysli skôr to že bola modrá aj od výroby, takých je málo. No tiež to vidím na celkovú renováciu, radšej tú 1971
-> pepa110r 21.02.14 20:59:39: ten skelet erka mi nějakou dobu stál v garáži:).dělal sem tomu tunel na 5q a nějaký dodělávky na zadních podběhách
-> castrol 21.02.14 21:21:46: chciet može aj 6000e
chcieť je sice pekné, ale reálne predat je vec druhá

-> castrol: Hele to auto je po nějaký starší rychlo renovaci v době kdy hodnota byla pár korun, tj. to bude povařený autogenem a to ještě bůh ví jak (aby už to bylo a rychle jezdilo), takže to bude stejně na renovaci.
Za sebe bych raděj volil něco jako tohle auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-110R-vcetne-TP.php
Za sebe bych raděj volil něco jako tohle auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-110R-vcetne-TP.php
-> macko KE: to ja som cakal menej ale ako vieme era uz maju svoju hodnotu v akomkolvek stave
-> macko KE: Tak ono to je defakto jedno jakou to má barvu, když není původní...
-> castrol 21.02.14 21:21:46: popravde čakal som viac
. Každopádne chcelo by to vidieť naživo, výraz " pod farbou auta sem-tam bublinky korózie" znamená že hrdza lezie zospodu a bude tam diera. Ale inak zaujímavá farba, modrých veľa nie je.

-> 4dams: hej bolo
-> vitek123: ou
Tak to je paráda

-> 4dams: No nevím,taky by mě zajímalo jak to má fungovat.

-> 4dams: Nemělo by to jít do vtipů???
-> macko KE: tak chce za to ero 3600e
-> P@wlos: tak prachy a mi nebudem,já mam i lidi v brně ale jen ten čas jim nemůžu organizovat......poštu neřešim,vzalo by mi to auto co jezdí po pobočkách v noci......
-> P@wlos 21.02.14 17:15:46: pekna zbierka
-> Radek Retro eLeSo: mi to říkej, já jsem ted financne mimo...
Tak alespon takhle...

-> P@wlos 21.02.14 17:15:46: sakra hodně zajímací věci,jen škoda že většina už bude v čudu než někoho seženu kdo to vyzobne...... 

Něco na favo:
auto.bazos.cz/inzerat/... /Podbehy-Favorit.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Benzinova-pumpa.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /NOVY-ROZDELOVAC-FAVORIT-O RIGINAL-.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Forman.php
dalsi nesehnatelná věc: auto.bazos.cz/inzerat/... /Nove-PP-dvere-Skoda-Favor itForman.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Podbehy-Favorit.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Benzinova-pumpa.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /NOVY-ROZDELOVAC-FAVORIT-O RIGINAL-.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Forman.php
dalsi nesehnatelná věc: auto.bazos.cz/inzerat/... /Nove-PP-dvere-Skoda-Favor itForman.php
Mě dneska zaujalo tohle:
www.sbazar.cz/zourek.mich ael/.../4450613-tatra-t138 -4x4-veteran-tatra-t-138
www.sbazar.cz/zourek.mich ael/.../4450613-tatra-t138 -4x4-veteran-tatra-t-138
-> P@wlos: Hey! To je přsně to co potřebuju!

-> Koblet:
Tady můžeš, jseš "mezi svými" 

-> Jozka: No ja si toho naraznicku vsiml take, ale radeji jsem to ani nepsal aby nekdo nerekl ze uz take blaznim.
-> Bukaj: Mas naprostou pravdu. Mam take na aute plno nepresnosti o kterych vim, smiril se s nimi a jiny by je treba nedal. Jako napr. deluxove sedacky ve standard provedeni, cervene slepice a misty spatne spasovane plechy. Ale to by take lak neprezil, tak s tim ziji dal.

-> Bukaj: Mas naprostou pravdu. Mam take na aute plno nepresnosti o kterych vim, smiril se s nimi a jiny by je treba nedal. Jako napr. deluxove sedacky ve standard provedeni, cervene slepice a misty spatne spasovane plechy. Ale to by take lak neprezil, tak s tim ziji dal.

-> Bukaj:
jo.
-> ochoda: uprostřed zadního čela je v originále gumovej bazmek cca obdélníkovýho tvaru, na něm zas obdélníková podložka a v ní šroubek, co drží v pozici lampičku osvětlení SPZ..

-> ochoda: uprostřed zadního čela je v originále gumovej bazmek cca obdélníkovýho tvaru, na něm zas obdélníková podložka a v ní šroubek, co drží v pozici lampičku osvětlení SPZ..

-> castrol: poslednou dobou sa ceny podobných eriek pohybovali cca 5000 - 8000€ tak myslím že bude niekde tam
-> Bukaj: Můžů se zeptat jakej nárazníček? 

-> Jozka:
...a ta divná věc, co nahrazuje "pryžový nárazníček kapoty" na Z čele
Tebe taky, jo?
...a ta divná věc, co nahrazuje "pryžový nárazníček kapoty" na Z čele
Tebe taky, jo?

-> macko KE: sak uvidime co napise ak vobec nieco napise
-> Bukaj: To není kino pro náročného diváka tvého kalibru..
Ten deluxovej interiér mě osobně vůbec nevadí, zrcátko je dobově přijatelný, ale kdyby chtěl být člověk hnidopich, najde lištu rozjetou s blinkrama, rozlícovaný zadní blatníky s dveřma (to má ale 8 z 10 embéček).. mě osobně dráždí (i když jen malinko) naleštěnej chladič a ta divná věc, co nahrazuje "pryžový nárazníček kapoty" na Z čele..

Ten deluxovej interiér mě osobně vůbec nevadí, zrcátko je dobově přijatelný, ale kdyby chtěl být člověk hnidopich, najde lištu rozjetou s blinkrama, rozlícovaný zadní blatníky s dveřma (to má ale 8 z 10 embéček).. mě osobně dráždí (i když jen malinko) naleštěnej chladič a ta divná věc, co nahrazuje "pryžový nárazníček kapoty" na Z čele..
-> castrol: podľa štýlu písania by som povedal že cenu bude ťahať do nebies. Už len to že "po prvom majitelovi", znamená že je druhý a najskôr priekupník.
-> Koblet: No, "zásadnějšího" nevim, ale celkově je to rozebrat a poskládat znovu, abych s tím byl spokojen. A při tom bych určitě našel něco, co by bylo tak zásadní a nepřekousnutelné, že by ani lak nepřežil. Renovovat si musí každý k obrazu svému, auto po něčí renovaci je tak pro někoho, komu se líbí MBčko, ale neudělá si na něm skoro nic sám. A taky neřeší tisíc ptákovin, jako někteří zde...
A právě těch 1000 Malých Bolestí by men odradilo od koupě takovéhoto vozu. neříkám, že je to odfláklé, nebo zfušované, to z těch pár fotek nepoznám, ale nebyl bych s tím spokojen.
Ale Koblete - Ty máš dozajista dost osobních zkušeností s touto tématikou...

A právě těch 1000 Malých Bolestí by men odradilo od koupě takovéhoto vozu. neříkám, že je to odfláklé, nebo zfušované, to z těch pár fotek nepoznám, ale nebyl bych s tím spokojen.
Ale Koblete - Ty máš dozajista dost osobních zkušeností s touto tématikou...

-> j_j: Na motoru pár věcí bude a zrcátko také jak píšeš. Sedačky se mi zdají být deluxové, tak bych čekal i štítek na zadní kapotě a palubku v čeřínku. Ještě si nejsem jistý s barvou kol u širokosloupku z roku 68. Ale Bukaj určitě našel něco zásadnějšího co nám uniklo, co?

-> Radek Retro eLeSo: Stav pěknej, cena horší...
-> macko KE: pisal som mu o cenu ,ved mejaku predstavu mat susi 

-> castrol: si ma predbehol
nechceš?

nechceš?
-> Bukaj: a zelený lahváče ho ještě měly :) skoda-virt.cz/cz/.../8645
-1100mb-de-luxe hele tak akorát na motoru no, ale to je pro vás zručný otázka 3 víkendů ne? :) nebo se ještě není cajk kromě lišty a zrcátka?
-> Tabi 20.02.14 19:14:08: Ale ta v tom inzerátu má také interiér z Deluxa
Tenhle žlutohnědej delux interiér měly určitě červené a tyrkysové vozy
No, lak vypadá pěkně, ale když si všímám detailů, tak renovace nebyla dle mého gusta

Tenhle žlutohnědej delux interiér měly určitě červené a tyrkysové vozy

No, lak vypadá pěkně, ale když si všímám detailů, tak renovace nebyla dle mého gusta
-> Tabi: mou taky dělali ve 2 interiérech (model 1967 modrozelená na začátku béžovo bílý int a na konci 1967 černo bílý)
(oba u standartu)
-> castrol: jsi necitlivý člověk :)

-> castrol: jsi necitlivý člověk :)
-> j_j: To mám,ale předchozí majitel mi tvrdil,že je to originál.Já mám teda oproti té v inzerátu výbavu deluxe,takže dělali asi i jiné kombinace interiéru.Já jsem potom nijak nepátral,tak nevím.

-> j_j: asi to prezivam inak 

-> castrol: je no...designově čisté křivky embéčka nenechají jedno oko suché