skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> Petr98: No je pravda ze 100tis neni vubec problem do eMBecka nacpat a porad to nemusi byt dost. 

-> Jozka: Jsem zvědavý, na jakou cifru se dostanu abych mohl porovnávat renovace a renovace....
-> Petr98 27.02.14 09:26:41: Je to hamoun, chce zpátky to, co vrazil do renovace..
Ale v tom případě se neměl pouštět do embéčka.. Ale pokud to je uděláno slušně, tak za 100 litrů by byla v pohodě, vždyť to je tak zhruba cena solidního nalakování a exteriérový bižuterie..

-> stepan: Na tom hodlám jezdit :D,
-> m8rinek: Sysle.
-> stepan: Napsal, ať mu dám vědět, kdy si je vyzvednu ;).
-> Tomaso435: -> Pavel P..: nie ze by som ho potreboval ale taka ponuka sa neodmieta 

-> stepan 27.02.14 16:37:00: a bohužel s tim kupující nic nezmůže taky už se mi stalo s tim že prodejce napsal že věc vyhodil ( vydražil sem za 1kč) a nezmoh sem nic
RARE

-> pepa110r 26.02.14 18:06:37: Tak skončili jen za 6600, skoro bych se vsadil, že výhercovi napíše že je prodal jinde.
já ho nechám za 3999,- a taky nový... možno si i vybrat barvu

To se někdo opravdu zbláznil, že tam přihazuje, podle mého je to uměle šponovaná cena. Ten znak takovou cenu rozhodně nemá ... jeden jsem prodal fandovi fáček za 400 babek a druhý mi leží na stole a styděl bych si za něj říct víc než tisícovku, kdybych se ho chtěl zbavit...
-> Tomaso435 27.02.14 12:46:16: Celkem běžně od zavedení novýho vzhledu aukra.
a ted aukro.cz/skoda-favorit-be
rtone-znak-na-chladic-rare
-i4003151072.html další střelec.
kdyby někdo chtěl nový tak za 4999 je jeho. a nemusíte se vo něj rvát v aukci :D
kdyby někdo chtěl nový tak za 4999 je jeho. a nemusíte se vo něj rvát v aukci :D
-> Petr98: to je raritní kousek, prototypová kola v barvě auta, to už se dneska nevidí.

-> Koblet: tak jestli za tohle někdo dá 100000, tak je frajer....
Nějak jdou ty žábrovky do ceny auto.bazos.cz/inzerat/...
/Prodam-Skoda-1000MB-zabro
vka.php
-> Majki: zahrádka.. kdo má?
-> castrol: Jasně že jo.. 

-> Jozka: mozno keby sa to slovo rozoberie tak sa na nejake slovicko dopracujeme ale sral to pes
-> castrol: Většinou když neumím přeložit, máme výraz stejnej.. ale jistej jsem si nebyl..
.

-> Jozka: loukot po slovensky ?loukot
-> Majki: A tak to ja na ni koukal asi hned ze zacatku, ale nevolal jsem.

-> m8rinek: 

-> Star LC20: Vzhledem k faktu, že zato původně chtěl 14, tak si myslim, že se akce konce nedožije...
Navíc já mam kol dost :D
Navíc já mam kol dost :D
-> castrol 26.02.14 20:24:51: On psal loukoťová kola.. a loukotě jako na žebřiňáku mají oboje, to je prostě typ designu litejch kol a že se pro ty škodovácký tovární elektronový ujalo "loukotě" jako jejich název, protože žádnej vlastní nemají (kromě toho At XXXXX), je jen shoda okolností.
Ale pravdu máš, inzerát je nepřesnej - nejsou to "..kola Škoda" ale "..kola pro Škoda"..
A vůbec - jak se řekne slovensky loukoť..?
Ale pravdu máš, inzerát je nepřesnej - nejsou to "..kola Škoda" ale "..kola pro Škoda"..
A vůbec - jak se řekne slovensky loukoť..?

-> m8rinek:
ty bláhová Zuzanko...

-> pepa110r: Trochu jsem si liboval, že je už konec a nikdo tam nepřihazuje :D.
-> m8rinek: neříkej že po nich deš.
Teda šels :-)
Teda šels :-)
-> pepa110r: Tve tohle téma by se mělo zrušit :D.
-> j_j: To jsem měl v plánu... no nic zitra se jedu podívat na další dvě
tam už si tak jisty stavem nejsem... nějaky překupníček...

-> Majki: je to děs jak jsou lidi rychlý na auta i díly, chce to fakt hned zavolat "jedu s prachama" :)
-> j_j: Jop, 14:24 a už nebyla... podle hlasu stary pán ktery se ji chtěl zbavit.
-> Majki: jůůůů :) hezká.... jsi tam volal a už je prodaná ? :)
-> ZdeněkH: zozen si listove pero a spravis taku macetu ze budes prazce sekat
-> Majki: Take jsem na ni dnes koukal. Za ty penize nevypada spatne.
Neznám lepší fórum na i takové debilní otázky, ale co říkáte na tohle:
www.sbazar.cz/simon.obcho d/.../4553334-maceta-lovec ka-s-drevenou-rukojeti-och ranne
Jasně nepojedu s tím k Amazonce a nebudu tam likvidovat prales jak borci z TG, ale zase aby to nebyl úplný šunt což ta cena tak nějak svádí.
www.sbazar.cz/simon.obcho d/.../4553334-maceta-lovec ka-s-drevenou-rukojeti-och ranne
Jasně nepojedu s tím k Amazonce a nebudu tam likvidovat prales jak borci z TG, ale zase aby to nebyl úplný šunt což ta cena tak nějak svádí.
-> Luky: Protože se nesmí aukce rušit kvůli tomu, že si to prodává i jinde.
-> Jozka: bol som v tom ze to je len arc 

-> Jarda/felda: proč smazat?
-> Tomaso435: zalezi na stavu, MBX se nechá prodat za vic

-> castrol: To je bohužel oboje.. loukoť i ARC.. hroznej nevěstinec.

-> pepa110r: nie loukote ale arc
-> pepa110r 26.02.14 18:06:37: divim se že to ještě nesmazali 

-> Tomaso435: tak mu napis ze nemas zaujem a mal by prehodnotit cenu