-> Tabi: sorry, ale blázen fakt nejsem, ten volant sem dělal sám pro sebe, takže není pouze vyleštěnej jak píšeš, a nevím dle čeho hodnotíš, že potah je mizerný? je to poctivá ruční práce, a použití materiálu je myslím otázka vkusu, ale dle mě je kůže trvanlivější...
-> Tomaso435: chtěl bych vidět volant obšitej za 300kč, to musí být veliká pecka...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> isti: a sakra
Inak v piatok 19.9. pôjdem cez Zvolen s prívesom, ak by niekto chcel tak to viem odtiahnuť na trase Zvolen - Nové Mesto nad Váhom

Inak v piatok 19.9. pôjdem cez Zvolen s prívesom, ak by niekto chcel tak to viem odtiahnuť na trase Zvolen - Nové Mesto nad Váhom

-> isti: Zvolen, zajtra mu asi zavolám 

Ak by ste hladali nápravu či motor z rapida
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skoda-rapid.php
Pekne zošrotovaná
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skoda-rapid.php
Pekne zošrotovaná
-> Bukaj: máš pravdu dobré oko byl jsem se tam na to kouknout s Pawlosem a mladík jež to prodával tvrdil že za ním byl VETERÁNISTA který řekl že to není origo že je to 120 motor 

-> Tomaso435 16.09.14 12:34:05: krásna cena ,ale ak mu tie peniaze niekto da prečo nie
Tak jsem našel pěknou 120le : www.rajveteranu.cz/8425-s
koda-120-le-hodonin
...jen škoda že tam jsou dvě fotky
...jen škoda že tam jsou dvě fotky

-> Tabi: já ho dostal vždy zadarmo a týpek v čt za 300 pošívá tím perforovaným matriálem volanty, takže... kdybych ho chtěl i s cestou se vejdu za 500 :)
-> Tomaso435: Lidi jsou fakt blázni,já ten můj koupil za desetinu jeho ceny.Je pravda,že tam nebyla středová krytka ale v origo dost pěkným stavu,viz foto moje karta.
-> Tabi: na bazoši ho má maník za 2500,- ... ulet
-> mexican: Ten kolíňák je pouze pěkně vyleštěnej,ale potah je udělanej dost mizerně.
Na kolíňáku se mi nelíbí,když je tam hladká koženka nebo kůže,tam se hodí a patří perforovaná.
Ale proč ne,kdyby by byla slušná cena.

-> m8rinek: Záleží na míře tvého sadismu 

-> dragon_cb_cz: Mam ho vyhodit? :D
-> m8rinek: Že se nestydíš se někomu pomstít tím wifi routerem 

Kdyby někdo chtěl pěkně udělanej kolíňák:
m.aukro.cz/sportovni-vola nt-skoda-105-120-130-rapid -i4601136949.html
m.aukro.cz/sportovni-vola nt-skoda-105-120-130-rapid -i4601136949.html
-> Bukaj: co blázníš,nějakej zapomenutej prototyp 

-> banditta: Motor na fotce nevypadá na 120 :)
-> ondie 13.09.14 03:52:43: Jak píšeš.. Musej být obrobený dost drsně, když jsem si toho včera všiml i já, kterej tomu skoro vůbec nerozumí..
-> Viliam: Debatu taky nechápu
Inzerát je napsaný správně, tak nevím co se řeší. Být vážně blázen a neotáčet teď každou kačku dvakrát, tak už si asi dělám výlet. S těma barvama bych to tak neřešil, buhví, jak to s těmi příplatky bylo. Kanárek byl taky ,,za příplatek", a přijde mi že je to jedna z nejčastějších barev na ,,sociálech"
Apropo, na mém eSku si taky pán připlatil za černou střechu

Pre chlapcov zo západu.. auto.bazos.sk/inzerat/...
/Skoda-120L.php
-> Enggik: Konečne niekto, kto to ocení a nezapodieva sa nad písmenkom v názve inzerátu. Inak mne príde zaujímavé, že do auta bez výbavy si niekto priplatil za maron lak..
-> isti: vypadaj parádně,ale nejsem si jistej,jestli bych je chtěl na ježdění..
Když vidim jak je soustruhem sebraná středová plocha (aby to vypadalo jakože krásně) u toho jednoho kola (na foto nejvíc vlevo..foto 1 a 2),kdy kolem šroubů neni nic,tak jestli je takhle sebranej i límec,tak sem zvědavej kolik z něho zbylo.. do muzea na stacionárku libový kola.
Když vidim jak je soustruhem sebraná středová plocha (aby to vypadalo jakože krásně) u toho jednoho kola (na foto nejvíc vlevo..foto 1 a 2),kdy kolem šroubů neni nic,tak jestli je takhle sebranej i límec,tak sem zvědavej kolik z něho zbylo.. do muzea na stacionárku libový kola.
-> Viliam 09.09.14 14:10:26: Ta 120ca vypadá náramně
Kruci, hřešil bych. Interiér je nádhernej, nerozvrtanej a to se u socky cení. Ale v takhle původním stavu se už moc nevidí.
-> Don_pepe: Zadní čelo mez mřížky se začalo dávat už v průběhu model 78" (někdy začátkem prázdnin). Takže tady by mohlo být správně (rozhodující by bylo přesný datum výroby/expedice konkrétního auta). Jen ten štítek je podivný

-> Don_pepe: Zadní čelo mez mřížky se začalo dávat už v průběhu model 78" (někdy začátkem prázdnin). Takže tady by mohlo být správně (rozhodující by bylo přesný datum výroby/expedice konkrétního auta). Jen ten štítek je podivný

-> Viliam: přečti si název odkazu... a je to 105S - nemá ani madla na zavírání a 105 budíky...
Docela libová 130: auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-130-L-STK-720165-ry
chlostni.php
Další lahvoň: auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-1000MB.php
Další lahvoň: auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-1000MB.php
-> Viliam 09.09.14 14:10:26: škoda 120 v původním stavu (až na lucas a zrcátka), to je docela rarita
-> Viliam: Nooo... právě spíš opačně... plný čelo se začalo dávat později, původně bylo s dírama...
az na par detailov auto.bazos.sk/inzerat/...
/Predam-skoda-105-S.php
-> P@wlos: O LSe nie je nikde v texte ani zmienka.
-> Don_pepe: Zadné čelo bez mriežky mali len prvé modely do 77 myslím.
-> Don_pepe: Zadné čelo bez mriežky mali len prvé modely do 77 myslím.
-> castrol: ved to hej ale na mňa je to dosť keďže som študent

-> david 105: si myslim cena k stavu auta dobra
-> Viliam: S-ko jaxviň :D Celý to zadní čelo: bez mřížky? Tím si taky nejsem úplně jistej...
-> Viliam: to neni LS
auto.bazos.sk/inzerat/...
/Skoda-120LS-RV1978-naj46t
iskm-1Majitel.php
niekto by si aj ruky polamal aby niečo také našiel.. auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skodu-110-r.php
niekto by si aj ruky polamal aby niečo také našiel.. auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skodu-110-r.php
-> dragon_cb_cz:
Ale proč jim nezamotat hlavu..

-> john simple: Umíš číst? Pokud by se u přepisu číslo 2 neuplatnil odstavec 2, tak bys platil už při něm - to je právě ten odstavec na základě kterého jsou ZTP/dědictví/SJM osvobozeni.
-> Jozka: To že jsi dědil po ZTP nehraje roli. Byla přepsána v roce 2010 == navždy osvobozeno.
-> Jozka: To že jsi dědil po ZTP nehraje roli. Byla přepsána v roce 2010 == navždy osvobozeno.
-> dragon_cb_cz: Že bych jim zamotal hlavu a prodal užovku ? Jako 3. majitel jsem získal dědictvím (po ZTP, dokončeno zjara 2010), tatík jako 2. majitel získal ještě v plné kondici jako dědictví taky po ZTP (v roce 1983)..

no muselo by se vidět, zda se uplatní odstavec 2 u přepisu č. 2
což je fakt blbost uplatňovat to dvakrát

což je fakt blbost uplatňovat to dvakrát
-> john simple: Ale prdlajs...
Přepis první - měla by se platit ekodaň, ale je osvobozeno podle odstavce 2 (ZTP) - proto se platit nebude.
Přepis druhý - podle odstavce 3 by se měla platit ekodaň, jelikož přeregistrace 1 byla osvobozena podle odstavce 2, ovšem odstavec 2 se opět uplatní (dědictví).
Přepis třetí - uplatní se odstavec 3, protože přeregistrace 2 byla osvobozena podle odstavce 2. Jelikož už není na základě čeho osvobodit, eko se platí.
Tady není co vykládat, zákon je po tej novele celkem jasnej....
Přepis první - měla by se platit ekodaň, ale je osvobozeno podle odstavce 2 (ZTP) - proto se platit nebude.
Přepis druhý - podle odstavce 3 by se měla platit ekodaň, jelikož přeregistrace 1 byla osvobozena podle odstavce 2, ovšem odstavec 2 se opět uplatní (dědictví).
Přepis třetí - uplatní se odstavec 3, protože přeregistrace 2 byla osvobozena podle odstavce 2. Jelikož už není na základě čeho osvobodit, eko se platí.
Tady není co vykládat, zákon je po tej novele celkem jasnej....