skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
no za tu cenu ještě nějakéj rok bude, nebo dotyčný sleví,i když je to kousek bez práce jen zakonzervovat.
-> vitek123: na prodej již několik let....
Vypadá to na solidní stodesítku.Ale opravdu nechápu lidi,když už dávají inzerát,že to nedokážou pořádně nafotit.
auto.bazos.cz/inzerat/...
/SKODA.php

-> m8rinek:
Ty seš vůl..

-> Domajz: Uhodl, nebude 

-> Domajz: Tvůj styl se mi líbí, nechceš se zapojit také do diskuze ve vláknu ,,co jste dnes podělali,,? :D
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Favorit-13-Original
-SANITA-.php
puvodni forman sanita !
snad si nekdo z tech vykricniku nebude muset menit spodni pradlo....
puvodni forman sanita !
snad si nekdo z tech vykricniku nebude muset menit spodni pradlo....
-> Bukaj: Já nikoho nekáral, já jen vrtěl hlavou... řečeno ikonograficky
A o to že byly tři nejde, replikační faktor je nepodstatnej 

-> dragon_cb_cz: V tom případě nikoho nekárej za nadužívání symbolů, ajťáku 

-> Bukaj: Ty moje tři pokejvání nebyly ironie v žádném smyslu slova.... nějak to dneska moc analyzuješ, zahradníku.
-> dragon_cb_cz: Tos mne nepochopil - myslel jsem, jestli jsou ironií ty tři smajlíci jako reakce na tři vykřičníky...? Tedy alespoň já to vnímám, jako úplně stejný "prohřešek" (tedy ne, že by mi vadilo jedno,či druhé)

-> Bukaj 19.10.14 22:05:18:
-> Bukaj 19.10.14 21:44:33: Ne, nejni to ironie - je to fakt hezká 136GL.... ale pořád mi nepřijde, že by si zasloužila !!!... zato lepší cenovku jo

-> Bukaj 19.10.14 21:44:33: Ne, nejni to ironie - je to fakt hezká 136GL.... ale pořád mi nepřijde, že by si zasloužila !!!... zato lepší cenovku jo

-> Viliam: dyť to má rozvrtany čelo po malym štitku ..
-> dragon_cb_cz: Teď nevím, jestli je to ironie, že tam máš tři smajlíky, nebo...? 

-> Viliam: Vychladni, nikdo tě nebuzeruje, jen mi prostě nepřijde, že by 136GL na prodej byla až taková anomálie, aby si zasloužila tři vykřičníky... Kdybys napsal něco ve stylu "136GL v pěkným původním stavu za hodně pěknou cenu", tak maximálně udělám

Priznajte sa že kto kúpil tú hovnovo hnedú 136-ku až od Prahy??
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sa posral tou cenou ne ?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: vždyt je to stejně neprodejný za 65. tak klid :) ... mimochodem, co má maska? jak se má ? :o)))
to se moc u překupníčka neohřál,a ani se neobtěžuje dát svoje foto! www.sauto.cz/osobni/.../1
6113591?goFrom=lis... můžu to ohledně fotek nahlásit jako závadný?
-> Viliam 17.10.14 17:10:05: Bejt to nekde bliz, tak uz si pro ni jedu:)
-> Viliam:

-> Westas: je to původní jsou to černé záslepky na díry pro nápis mám to na 136 taky

-> Viliam: Tie diery pod zadnym pravym svetlom mi nepridu velmi povodne. 

-> Viliam: Nešahať,idem pre ňu

už se poprali? už se poprali ??? 

-> dragon_cb_cz: Ako nehnevaj sa, ty sa tu rozplývaš nad každou hovnovo hnedou škodovkou a mňa budeš buzerovať pre výkričníky pri inzeráte?!
-> Bukaj: Myslím, že to bude podobná "vzácnost" jako tady... stav je to hezkej, o tom žádná, ale stejně mi ty !!! přijdou nějak nadbytečný.
-> dragon_cb_cz:
Protože na SK je to docela vzácnost a navíc za dobrou cenu ve slušném stavu...
Protože na SK je to docela vzácnost a navíc za dobrou cenu ve slušném stavu...
-> Viliam: Proč ty vykřičníky?
auto.bazos.sk/inzerat/...
/Skoda-120.php
najradsej by som ju bral ja, ale dve neuživím. vy zerá byť v pohode.
najradsej by som ju bral ja, ale dve neuživím. vy zerá byť v pohode.
ramena LR na speedpro: www.speedpro.eu/zadni-ram
ena-skoda-130lr-p-13623.ht
ml
dalsia super sedacka auto.bazos.sk/inzerat/...
/retro-sedacka
a nieco len na cumendu nie prevoz :) auto.bazos.sk/inzerat/... /PREDAM-SKODU-110R-SPOLU-S -NAHRADNYMI-DIELMI.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /skoda-110r-totalni-presta vba.php
a nieco len na cumendu nie prevoz :) auto.bazos.sk/inzerat/... /PREDAM-SKODU-110R-SPOLU-S -NAHRADNYMI-DIELMI.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /skoda-110r-totalni-presta vba.php
-> Jarda: 

-> castrol: jj, prave mozne to je..., prvni na kterou jsem se koukal mela strechu vic vzadu. dalsi to mela stejne

-> Cumper: cislem by to na prototyp sedelo, ale jinka to bude obycejny facko
-> Jarda: podľa mna to je blue sky ale ťažko sudit
-> Jarda: Blue sky to není, takže je celkem fuk jestli je to zakázka, nebo někomu doma na zahradě upadla flexa..
-> Kocvin: a Ty veris tomu, co je v popisu?, to jsi celkem naivní :)
ted jsem koukal zas na jinou blue sky a ta ma tu vzdalenost stejne, takze tezko rict...
ted jsem koukal zas na jinou blue sky a ta ma tu vzdalenost stejne, takze tezko rict...
-> Jarda: Tak snad je v popisu napsané, že je to střecha na zakázku..
-> castrol: to asi neni blue sky... podle vzdalenosti strechy od ramu predniho okna