-> aDAm: Takže pokud jim nějaký aspekt té služby nevyhovuje, tak mají držet hubu? Proč? Vždyť jsou zákazníky aukra a mají právo být nespokojení.
PayU v principu není špatné, ale chápu proč lidi, speciálně ty co prodávaj jednou za uherák, tak sere - protože to prostě znamená, že jejich peníze budou ležet na cizím účtě místo na jejich a bude dýl trvat, než se k nim dostanou. Z pohledu jednotlivce "téměř" o nic nejde, jenže v součtu už samozřejmě ten objem který tam provozovateli toho systému leží není zanedbatelný a sám o sobě přináší zisky. Nebo si snad myslíte, že ho aukro zavedlo povinně jen jako službu kupujícím?
A co říká -> doking: samozřejmě není pravda - do aukce si sice tisíckrát můžu napsat, že PayU nechci, ale pokud přes nej kupujcí zaplatí, tak se zboží považuje za zaplacené a horký brambor je na mojí straně - prostě zboží musím poslat, jinak je ze mě zloděj který neplní svojí část kupní smlouvy.
Osobně si stojím za tím, že pokud je nějaká služba fakt dobrá, tak se prosadí a pokud je špatná, tak jí ani takovéhle nařízení nepomůže. Aukro kasíruje dost tučné provize, než abych jim musel vylepšovat cash-flow podobným způsobem. Tím že to zavedli povinně jen lidi nasrali a paradoxně tím podle mě výrazně snížili chuť lidí to používat.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10901 až 10950) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
ohledně payU, na to abych mohl peníze vybrat složenkou, musim tam mít myslim že minimální částku, na to aby mi složenka dorazila musim zaplatit 15korun. a proč složenkou? třeba proto abych měl na poštovné, které prostě nebudu financovat ač dočasně ze své šrajtofle... A dávat systému payU moje číslo učtu aby někdo moh sledovat od kud a kam moje peníze jdou ? třeba ten kterej sleduje za kolik kterej učet prodal aby tě moh naprášit Fú... né díky. bohužel ani nesmíš znevýhodnovat nebo zakazovat payU v inzerátech jakkoliv. jinak ti zrušej aukci a později i učet. a jelikož nemám zájem mít peníze někde virtuálně na nějaým učtu kde si to nějaký zmrdstvo úročí tak jsem s aukrem definitivně zkončil. Pouze nakupuji a to jen občas.
tak když je pro vás problém ověřit svou identitu tak prodávejte jinde po bazarech ne? boha tuto mentalitu nechapu.
-> Syny: lenze ked prelepis cislo tak ti to nevezmu...
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: A co chtej v tej obcance videt? Tak bych prelepil jeji cislo a zbytek je mi u prdele, ostatni udaje Aukro stejne ma...
-> darklord: Heh zrovna na mě vyskočilo něco k tématu a dosti trefné...
- "Neposlušnost je základem svobody. Poslušní zůstanou otroky."
- Henry David Thoreau
Tato věta vyjadřuje za mě vše.
- "Neposlušnost je základem svobody. Poslušní zůstanou otroky."
- Henry David Thoreau
Tato věta vyjadřuje za mě vše.

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: 

-> Nwkt 05.12.13 11:25:26: Přesně tak. Mě vadí i to ověřování identity. Proč má mít v republice 200 institucí kopii mojí občanky?
-> Nwkt: No tak jako jo nutí tě to,aby sis ten systém aktivoval,ale nějak jsem si nevšiml,že by aukro dělalo něco s tím,když tam člověk napíše,že na platby přes Payu nebere zřetel...
-> doking: Při prodeji je to poviný a když prodáváš 3x za rok, tak je to akorát komplikace
-> Nwkt: Vždyť se tomu dá vyhnout, mě to jako povinný nepřijde,kolikrát jsem zaplatil i mimo tenhle systém a žádný upomínky a nic, Ani opačně, když prodávající proti smyslu payu tvrdil,že přes něj ne,tak když jsem to omylem přes to zaplatil,tak to vzal v potaz a bez problémů. Prostě tam jde jen o to,že Payu je nějakej mezi účet holt to potrvá o 2 dny déle ten převod no...Když mám možnost volit Payu tak ho už to dělám automaticky.
-> doking: Kdyby mě to nenutili povině, tak klidně. Ale takhle nasrat 

-> doking: jediny co je debilni je, ze je to "povinny" to jest, ze se toho nezbavis. ale to spis z principu
Payu je náhodou super,že to zavedli,vždyť to není nijak omezující, nechápu co těm lidem na tom vadí,vždyť v tom není žádný problém,mě se to líbí,mám jistotu,ž se mi vrátí peníze v případě podvodu ze strany prodávajího a tak...
-> aDAm: jo, taky to nechapu, PayU mi prijde oboustranne vyhodny
-> ZdeněkH: ok tak jasný každýho volba, pro mě to je třeba signál "potencionální zmrd, nenakupovat" a půjdu tam kde to jde korektně přes aukro
Hlavně díky PayU má aukro potvrzené, že za zboží bylo zaplaceno v případě sporu se to může hodit ...
-> aDAm: To jejich PayU taky jebu. A jestli to má být ochrana před ojebávači? Blbost když tě někdo bude chtít ojebat udělá to ať má PayU nebo ne.
-> aDAm: no uz to bude snad aj pol roka, proste potom ako t opovinne zaviedli mi dakto na to posll prachy, a ja som sa k nim nemohol dostat bez nejakeho overenia, ktore ma teda vobec netesilo
-> darklord: od kdy? před cca 2ma měsíci sem vybíral a žádnou občanku nechtěli.
btw o další důvod navíc takovému prodejci nedůvěřovat.
btw o další důvod navíc takovému prodejci nedůvěřovat.
-> aDAm: napriklad preto ze aukro po tebe chce sken obcianky na to aby si to mohol vybrat... to ma pekne nasralo
-> tunerlada 04.12.13 22:12:28: co tě vede k tomuto: "NE PAY U !!! číslo učtu zašlu po zkončení aukce. " ? posledni dobou nějaká móda na aukru a pokud to vidím tak na aukci jebu neb je vysoká pravděpodobnost že to bude ojebávač.
něco odemně aukro.cz/show_item.php?it
em=37717...
-> PD-TOMMY: No chtěl bych vidět jak by to dostal na 120kovej motor 

-> David.: každopádně rapid 105... dobrej vzhled :)
-> David.: a je to fakt červený? Jestli to není kvalitou fotky?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: netuším
-> David.: Tak tohle je z nějakého propagačního materiálu tak asi prototypovka nějaká ne?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: příplatkově ano, sousedi na chatě kupovali novou 105L v roce 88 a měli jí tam
-> David.: 105-tka to dostala někdy na konci výroby?
co vím tak jen 105-136 a ta 1203jka
-> David.: Kam všude se to cpalo tyhle budíky? - všeobecně všechny - 120, 125, Rapid 130, 135, 136 - 1203 a ještě někam?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: viděl jsem dokonce někde i červený originál,ale to byla nějaká výjimka
-> David.: Ono je to vlastně stejně jedno, hlavně že to dělá radost.

Měl jsem 136ku, rok 1989 a tam byly myslím bílé. Tohle 136ka, rok 1990
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: já ti věřím
-> David.:
Nene, jsou bílé...
A porovnání by bylo... 136/89
Nene, jsou bílé...
A porovnání by bylo... 136/89
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: zrovna ten otáčkoměr a tachometr u těch budíku s červenými číslicemi mi příjde vybledlá žlutá
-> David.: Nevím jeslti je to dostatečně poznat z fotky - každý vidíme trochu jinak a používáme k zobrazení jiný typ obrazovky, ale jsou bílé (ne sněhové samozřejmě).
-> David.: Jen tak nástřel tak ti nevím...
Rapid 130 - 1987. 1. majitel - všechny faktury, opravy, rodokmen kompletní - zcela původní stav auta + znalost kompletní historie - budíky bílé + nemá podbarvení budíků - např. u otáčkoměru
Rapid 130 - 1987. 1. majitel - všechny faktury, opravy, rodokmen kompletní - zcela původní stav auta + znalost kompletní historie - budíky bílé + nemá podbarvení budíků - např. u otáčkoměru
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ano ty červený číslice bez zeleného pole je správně to jsou první "hranaté" přístrojovky, ale ty jsem právě vždy viděl jen se žlutýma ručičkama, tak tedy asi od začátku bylo obojí,ale rozhodně nebyly první bílé a pak začali dělat žluté
-> David.: A...
Rapid 136 - 1989 - 2. majitel (já) takže po 1. majiteli s kompletním rodokmenem - ručičky žluté.
Rapid 136 - 1989 - 2. majitel (já) takže po 1. majiteli s kompletním rodokmenem - ručičky žluté.

-> Matsoft 04.12.13 14:25:32: zda se mi to nebo ten blatník je jinej ?
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: no prostě je to kravina no :) tech aut je poměrně hodně vzhledem k tomu kolik lidí ho poptává....
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: no prostě je to kravina no :) tech aut je poměrně hodně vzhledem k tomu kolik lidí ho poptává....
-> David.: Seš si jistej? Musím doma mrknout. Každopádně pokud je to jak píšeš tak určitě úplně ke konci. Můj je model 89´ a mám žlutý.
Každopádně není problém dohledat.