Neříkám že je to špatně, ale jak na tom není originální bláto a původní vzduch v pneumatikách, tak je to bída Ale docela koukám, že se to zespodu dá takhle umýt dočista do čista
-> Luky: Podívej se někdy na podběhy a podlahu u MATTESSa. Pode mě jen umyto, vyměněné některé díly a šup lovit kupce. Na druhou stranu je to o třídu jinde než ta Kopelentovo z Běšin s tlumexem
-> sep: problém to neni.jen to potvrzuje to že lak v podběhu může být origo protože jak je vidět někdo si dal práci aby to auto vypadalo co nejlíp a za co nejvíc se dalo prodat.
-> Luky: já bych spíš řekl že je to důkladně umytý,celkově to auto je navoněno na prodej.vyleštěno a ty zadní plexi světel taky nejsou původní ne? přijdou mi jako ty PAL ČR s modrou couvačkou.
-> Luboš: ta stávala v chocni na nádraží cca rok dva zpět. koukal sem na to a bylo mi na tom divnejch pár věcí. střecha, kliky, zadní okno .. asi předělanej litr. :D
-> Eidy 13.10.13 14:57:50: esi to tak pude dál, tak příští rok prodám ledvinu, koupím eRko za 200 a za dalších 5 let ho prodám, což mě zaplatí nejen ledvinu do náhrady, ale půl princezny a celé království k tomu :)