skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> Bukaj: taky mám kámoše Nikolu
-> dragon_cb_cz 27.06.14 13:07:20: Koločava někdy byla součástí našeho území?
-> Mr_Kubas:
Také znám chlapa Nikolu, ale je to cizinec...
...ale asi máte pravdu, že lze použít i pro chlapa v CS. Ale kolik z těch našich Nikolů jsou cizinci, to statistika neuvádí
Spíše směrem na východ od nás budou Nikolové hlavně chlapi.

-> Mr_Kubas:
Také znám chlapa Nikolu, ale je to cizinec...
...ale asi máte pravdu, že lze použít i pro chlapa v CS. Ale kolik z těch našich Nikolů jsou cizinci, to statistika neuvádí

-> Bukaj: Nikola je i pánské jméno, mám kamaráda Nikolu..
-> Bukaj: A vůbec, Nikola Šuhaj by tě hnal: cs.wikipedia.org/wiki/Nik
ola
-> Bukaj: Ale prdlajs, kluka co se jmenoval Nikola jsem kdysi v ČB znal...
-> dragon_cb_cz: Možná v cizině, ale v CZ jen ženské

-> Bukaj: Nikola je mužské i ženské...
-> Bukaj: mužské...
-> Lukaso358: Tak pokud vím, tak Petr je muzšké jméno a Nikola ženské (alespoň tady v Československu)

-> Bukaj: Vypořádání majetku myslíš pan Nikola popř pan Petra :-D to známe v inzerátu kdysi petra (popř Nikola) člověk přijede a neví s kým má tu čest - hermafrodit.
-> Tomaso435:
Všímavej hoch
Já nevim, třeba rozvod a vypořádání majetku?
Všímavej hoch

Já nevim, třeba rozvod a vypořádání majetku?
auto.bazos.cz/inzerat/...
/PRODAMSKODA-FAVORIT-135L-
Prima-43Kw-1majitel.php)
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-favorit-1majitel-90 000km.php
spz HKJ 49 47
tak a ted mi řekněte co to je ?dva inzeráty, jedno auto a dva lidé a dvě čísla??? a dvě ceny,,, ten jeden je takovej že nevíš jesi to je baba nebo chlap a nevim to do dnes ale to je fuk.. řešim auto..
plastovej lemík ? proč? že by puchejřek ?
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-favorit-1majitel-90 000km.php
spz HKJ 49 47
tak a ted mi řekněte co to je ?dva inzeráty, jedno auto a dva lidé a dvě čísla??? a dvě ceny,,, ten jeden je takovej že nevíš jesi to je baba nebo chlap a nevim to do dnes ale to je fuk.. řešim auto..
plastovej lemík ? proč? že by puchejřek ?
-> Jozka: 

-> Bukaj: Taky máš pocit, že těch sobot, kdy už určitě skončej ve šrotu, bude ještě víc ? 

-> HLT: No, za tu cenu to moc nemá smysl...

/Dva-vozy-Skoda-1000MB-pre
d-renovaci.php zachraňte je někdo 

-> krup: mám nové... a jeden blatník byl lakovanej, ale neřek bych že měněnej.... jinak 40 000 je na X let do předu krásnej nesmysl. za tu dobu se auto samo od sebe rozloží
-> Tomaso435: ale chyběla tomu lišta na dveřích a blatníku, nad tím bys neofrňoval? :))
-> castrol: tojo 10kč na vapce.. dokonce to i vyfotil kde to tím sajrajtem polil :D škoda no. za 10 bych ho vzal ale nestih sem to... auto znám a je podle mého gusta...
-> Tomaso435: leštenie auta je drahe

/PRODAMSKODA-FAVORIT-135L-
Prima-43Kw-1majitel.php
minulej tejden sem na něj koukal. byl za 10 000,- po 1 majiteli.
docela to přeleštění mu přidalo na ceně
minulej tejden sem na něj koukal. byl za 10 000,- po 1 majiteli.
docela to přeleštění mu přidalo na ceně

-> Jarda: GL čelo měli jen mezitypy s Mkovýma zadníma lampama a ouzkym předkem... M1 už měli klasický 

-> Bukaj: opravdu? tak to co jsem měl bylo z užovky s M svetlama? ( z nejake te s prepegama) mam v tom teda celkem jeste nedostatky, ale tak kdyz mam jen rapidy

-> Jarda: Čelo se zapuštěnými světly od Mka měly jen Rapidy...

-> Pavel P..: u M1 GLS nebylo zadni celo GL?

-> Pavel P..: Moc pěkná a taky ty šedé tapeci...
GLS M1 a v pěkném stavu a neobvyklé barvě....
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-auto-Skoda-120-GLS -M-1983-35994-km-vyborny-s tav.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-auto-Skoda-120-GLS -M-1983-35994-km-vyborny-s tav.php
skoda 120le
auto.bazos.sk/inzerat/... /1-MAJITEL-SKODA-120-POVOD NY-STAV-GARAZOVANE.php
Neviem či tam naozaj chcel napísať tolko kilometrov,alebo sa ešte nájdú aj úprimný predajcovia?
auto.bazos.sk/inzerat/... /1-MAJITEL-SKODA-120-POVOD NY-STAV-GARAZOVANE.php
Neviem či tam naozaj chcel napísať tolko kilometrov,alebo sa ešte nájdú aj úprimný predajcovia?
Keby niekto potreboval auto.bazos.sk/inzerat/...
/elektron-APOLLO-skoda-120
.php
-> PD-TOMMY 15.06.14 22:48:59: TOHLE JE NA FAČKO, OD FIRMY POLUX... MÁM DOMA TO SAMÉ... VIDEO NA YOUTUBE PO ZADANI POLUX...
-> isti: Dobrý, jak všichni vždycky píšou "podlaha MB, MBX, nebo 110R" - když jsou to unifikovaný kusy stovkový..

-> PD-TOMMY: Za tie peniaze si dá kúpiť aj lepšie a ani nie som si istý že sú na 105-130.Akoby ten zadný mal prikrátký bok.
-> marjik: To už je tam pěkně dlouho.

-> Tomaso435: tiez to tak vidim 

-> Tomaso435:
Ty poslední dvě jsou z jednoho inzerátu, na který jsem koukal před pár lety...
Ty poslední dvě jsou z jednoho inzerátu, na který jsem koukal před pár lety...

-> isti: a každá fotka je jinýho auta :D