skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Speedpro.cz
Taky by mi zajimalo, koho tipujes
-> castrol 05.08.16 16:33:39: taky jsem zvědav na vznesení obžaloby , odpor obhajoby, vyřčení soudu a následné zavržení 

-> Tuner#2: tvoj tip by ma zaujimal
-> Burák 05.08.16 10:38:19: Skoro bych i tipoval kdo to poslal...
-> Tomaso435: Pač jsem ho 3x upravil, tak jsem ho nakonec celej zkopíroval a přepsal bez chyb 

-> Burák: tohle fakt nechapu ;) pokud nejsou schopni akceptovat platnou legislativu, tak at zavrou eshop a udelaj si z toho jen katalog kamennyho obchodu :)
-> Burák: odpadol som..a pritom staci prepisat adresu na suseda alebo kamosa a mas pokoj...
Naštval se po té, co mu zamítli objednávku z důvodu opakovaného rušení objednávek.
"Dobrý den, XXXXX XXXXXXX. Objednal jsem si ..... a vy jste mi zamítli objednávku z důvodu opakovaného rušení, ale já zrušil jen jednu a to proto, že jste měli uvedeno, že je to na typ auta, na který to ale nepasuje."
"Jo to si pamatuju, to bylo drahý a my to objednali a zustalo nám to tu ležet." (pozn. Sleva z 12.500 na 3.500 a do týdne to prodali, zmizlo to z e-shopu)
"Ale vždyť jste měli napsáno, že to máte na skladě. Já to zrušil 3 hod po objednávce (17.30-20,00), to přeci nemohli ještě ani vyexpedovat."
My máme tady blacklist, na ten píšeme takový jako vy, který nám často rušej objednávky, protože si třeba vzpomenou, že ještě něco chtěli a zruší to a udělaj novou."
"To ale není muj případ, já vám vysvětlil, proč jsem to rušil a chyba byla minimálně 50 na 50"
"Mně je to jedno, vám už nikdy nic nepošleme, jestli něco chcete, kupte si to za hotový u nás na krámě, nemám čas se s váma vybavovat, nashledanou"
"Dobrý den, XXXXX XXXXXXX. Objednal jsem si ..... a vy jste mi zamítli objednávku z důvodu opakovaného rušení, ale já zrušil jen jednu a to proto, že jste měli uvedeno, že je to na typ auta, na který to ale nepasuje."
"Jo to si pamatuju, to bylo drahý a my to objednali a zustalo nám to tu ležet." (pozn. Sleva z 12.500 na 3.500 a do týdne to prodali, zmizlo to z e-shopu)
"Ale vždyť jste měli napsáno, že to máte na skladě. Já to zrušil 3 hod po objednávce (17.30-20,00), to přeci nemohli ještě ani vyexpedovat."
My máme tady blacklist, na ten píšeme takový jako vy, který nám často rušej objednávky, protože si třeba vzpomenou, že ještě něco chtěli a zruší to a udělaj novou."
"To ale není muj případ, já vám vysvětlil, proč jsem to rušil a chyba byla minimálně 50 na 50"
"Mně je to jedno, vám už nikdy nic nepošleme, jestli něco chcete, kupte si to za hotový u nás na krámě, nemám čas se s váma vybavovat, nashledanou"
-> Burák:
za tohle bych ten krám zavřel a né dal jenom pokutu 
E: jakto že mám příspěvek jinde než by měl bejt, když sem ho psal až po vložení toho burákova? :D

E: jakto že mám příspěvek jinde než by měl bejt, když sem ho psal až po vložení toho burákova? :D
-> Burák: seklo ma v krku
-> Burák: hustýý
-> Sejki: Není to fáma, jen ten člověk chce bejt z logických důvodů inkognito.
-> Tuner#2: Ale nemusi, klidne to muze bejt par nasranejch zakazniku, kterejm vadi, ze se k nim chovaj jako prasata a ze si delaj co chtej, uplne mimo zakon.
ze jeste fungujujou, je podle meho taky tim, ze tu nefunguje poradne trh a lidi jsou ochotni kvuli cene zkousnout naprosto cokoli.

-> Burák: Nemusí, klidně může dostat pochvalu.Ale veřejně určitě nevystoupí.
-> Nwkt 04.08.16 19:31:21: Tohle opravdu může být dílem jednoho debila či zapšklé "konkurence" mohl bych vyprávět...
-> Bedřich: A musi to bejt zakonite debil? Vony nektery zelezitosti a chovani maji svy hranice, trea. A vzhledem k pozitivnim ohlasum na Speedpro napric zavodniky vsech kategorii, se tomu asi nelze divit.
-> Tuner#2: no ja citat viem ale necapem preco mi nist neposlu ked pred nebol problem a z mojej strany duplom co doslo bolo riadne zaplatene
-> Tomaso435: Nebo jeden debil.
-> Sejki: a sem doma :D
-> Nwkt: takže pár lidí bylo nasranejch asi fest 

-> Nwkt: asi neumim pouzivat google...
Když člověk zagooglí, tak zjistí že tam ČOIka byla docela často
13.11.2012 pokuta 12000,-
18.3.2015 bez pokuty
21.7.2015 bez pokuty
3.3.2016 bez pokuty
13.11.2012 pokuta 12000,-
18.3.2015 bez pokuty
21.7.2015 bez pokuty
3.3.2016 bez pokuty
-> Tuner#2: Akorat ve vetsine z nic se nechovaji jako arogantni curaci - osobni zkusenost
-> minno 04.08.16 17:13:13: To neni jedna... Uz jsem zapomel to cislo kolik maji registrovanych zakazniku a zakazek, ale bylo to sakra vysoke cislo a v takovem zastoupeni se najde rada nespokojenych... V obchode ruzne formy se pohybuju uz dost dlouho na to abych to umel posoudit.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 04.08.16 16:08:43: Jedna dobrá skúsenosť ešte neznamená, že to platí o nich v globále.
-> castrol 04.08.16 15:43:53: ach jo, pořád dokola -> Jackie 02.08.16 18:48:59:
-> Nwkt: lenze oni neposielaju aj ked ban nemas, teda neviem o nicom coho by som sa al hrubo dopustit 

Jednoduchý, kdo má BAN ať něco objedná 

-> Burák: jo takhle vznikaj famy:)
-> Tuner#2: Slyšel jsem, že tam byla ČOI a že museli upravit internetový stránky a smazat ty řečí, o výprodejích a i ten blacklist zrušit. Víc nevím.
-> Burák 03.08.16 21:21:03: Můžeš být přesnější?
-> minno: Ja zaslechl z jednoho duveryhodneho zdroje, ze ona cerna listina uz jim byla durazne rozmluvena 

-> Jackie: Asi ťa ešte nemajú v spam liste.
V pondělí jsem objednával pružiny a stabík, dneska jsem to měl doma. Naprostá spokojenost. 

-> Jarda/felda: no len keby to slo na potom 

-> MOLSO 27.07.16 23:46:11: ten je součástí toho jídelního menu
akorát si ho musíš schovat "na potom"

Nevim no, řekl bych, že Jenda má taky jednou recht... Jako nouzovka to je určitě lepší než nahnilá bageta od pumpy...
-> ochoda: Trochu mě připomínaj nick onda 

-> rsvancara: Já si objednal oka na pásy, potvrdily objednávku a tim to haslo, po měsíci (cca) mi volá ppl, že má od nich pro mě balík. Ale kdysi dávno když sem objednával tak vpoho. Tak já nevim...
-> rsvancara: To má 3 roky trvanlivost
Jako mně je to celkem jedno,ale Molso to zabil.

-> Tuner#2: No jestli ty objedávky vyřizujou, jak se tu občas objeví, tak viz. -> ondie: no :-)
-> Antony - zrušená registrace 28.07.16 08:36:59: -> MVM 28.07.16 08:57:07:
Naprostý souhlas pánové, nějak nevím čemu se tady ta halda lidí směje
Naprostý souhlas pánové, nějak nevím čemu se tady ta halda lidí směje

A nezkazí se to,než to pošlou ? 

-> MVM: není co dodat.( Už jsem slyšel i copak tam děláte, tam máte času. To se vždy jen usměji a jdu dál) souhlasím se vším i s tím, že ti židi ze speedpra to tam mají
Na závodech je jídlo během dne taková loterie. Pro mechoše to znamená ráno se dobře nasnídat. Během dne se převážně dělá..Podle toho jak kde a jak moc je práce a kolik zbyde času na jiný aktivity včetně jídla. Zažil jsem spoustu testování kdy jsem jel sám - tak čas není pomalu na wc. Když jedou dvá - tak jeden dělá druhej může něco ohřát - ale stejně je to ve spěchu. Když jezdí kuchař a vaří pro patnáct lidí - je to zas jiný. Takže když mi během práce přistane cokoliv teplýho/rychlýho k jidlu je to fajn.Párky po třech dnech omrzí .Myslím že to má logiku ve Speedpru..
-> kraska98: ten rozdíl je menší, než si dokážeš připustit. Pokud nejsi v týmu kterej má vlastní catering, tak je problém v tom, že většinou nemáš čas jít do hospody, čekat na jídlo. To samý jezdec nemá čas mezi RZ někam jít. A mít nabalený řízky a pak sednou do auta, tak aspoň já hodím šavli v prvním retarderu.
-> Antony: Tak v armyshopu to už má přeci jen větší logiku,než ve speedpro.Na závodech si dáš nabalené řízky,nebo zajdeš do hospody na gulášek