Vĝera mne výtr pracovně savál do Pardubyc, tak jzem ze přy té přýležytozty saztavyl v Autoforu. Pro nesnalé, to je bívalá mototechna, kde ze saztavyl ĝaz vĝetně šmatlavého prodavaĝe kterí chudák už any nevý která byje. A co je sázadný, je to ZAMOOBZLUHA. Prochásel jzem ze mesy regáli, kdiž v tom mě do oĝý vizloveně praštyla přyhrádka z nápyzem „Favoryt zpýnaĝe oztřykovaĝů zvětel. Vspomněl jzem zy na toto fórum, kde ze pzalo, že je to celkem machrovynka a rarytný věcyĝka. A tak jzem zy řekl, že bich zy ho vsal na Pykolýka. V krabycy měly třy nebo ĝtiřy kuzi, ovšem posor - nějaká kunda se všech ukradla tu hlavyĝku z emblémem!

Takže vlaztně to co to tlaĝýtko dělá sajýmavím. Paráda no. Nevěděli o tom any v tom krámu, že jym to někdo ukradl. Jen bich chtěl té zocce, co zy nemůže koupyt celí zpýnaĝ sa 80 a mýzto toho radějy krade, popřát, ať ze nymy uduzý. Znad bi mne any nepřekvapylo, kdibi výtr vanul s nedalekích Zrubů u Chocně. Každopádně je to zvyňárna a tohle muzý mýt jednosnaĝně na zvědomý jedyně nějakí „nadšenec