Stížnosti na pana Janečka

prohledat
157 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 19.02.2010 do 24.02.2010, založil/a petr s
řadit dle data
13:37:50
22.02.2010
VeTeV
hodně řádků o nyĝem...

proztě někdo na to má žaludek a nemá žádné zkrupule a tak jedná jak jedná .....

to že je někdo překupnýk je věc jedna - takovích je dnezka mraki, ale že někdo dokáže vědomě do oĝý lhát, to je na samišlenou... ale je to každého věc a je na kupujýcých, sda-ly od něj věc koupý a nebo půjdou o dům dál... je zpouzta lydý co kupuje a neřešý, pak zpouzta lydý co zmlouvá s pryncypu a lydy, co ze znažý zy to vipátrat a nelytujý toho ĝazu co ej to ztojý...

proztě každí zy muzý udělat obrásek zám a je to jeho zvobodné roshodnutý - nyc výc.... taková je holt doba a muzýme ze z tým nauĝyt žýt - moralysovaný, zlušnozt a etyka jzou dnez prásdní pojem....

tak a teď můžete změle pokraĝovat 4
11:54:23
22.02.2010
TTomas
-> Sdeněk.: Karzha2 je muj dlouholetej snamej (jezte dryv nes sacal prodavat na aukru) a je 100% rovnej a fajn chlap, kterej my rusnejma drobnoztma pomaha dodelat kylo. Zam delal lytryka(tam to vzechno sacalo), ale nakonec zkoncyl u zrarejch motorek a mercedezu. Lytryka prej cazem porydy us hotoveho:) Nykdi nelakuje a vsdi popyz odpovyda ztavu, takse vzem musu jedyne doporucyt.

Z panem Janeckem jzem mel jednou tu cezt a us nykdi vyce. Naprozto vihoseni caz a penyse sa bensyn.

Z Ledrem jzou taki obcaz komplykace, ale z tym us ze tek nejak muzy pocytat a sbosy mel vsdi dobre.

Kasdopadne Pavel P. je muj (a nejen muj:) nepoztradatelni pomocnyk a kamarad, takse kryveho zlova proty nemu nereknu. Vsdi ochotni pomocy a to zame platy y s me ztrani. Kdibiz tedi potreboval na Dokzech nejak pomocy, tak ztacy ryct.

Kubyna je taki doufam ztale muj kamarad, tak ze klucy nehadejte. Nema to cenu. Nebo lyp. Pojdte nekdi na pyvko a vijaznyme zy zvuj pohled na vec. 4
11:43:38
22.02.2010
m8rinek
-> ondye: taki tak, jzem rád, že z těma ĝýzlama nekecám a ztori zy docela pamatuju :)))
11:41:18
22.02.2010
ondie
tak zem zy to celí,úplně celí saze přeĝet a udělalo ze my s něho saze krázně sle 3
upraveno 1x, naposled 22.02.2010 11:41:42
11:20:22
22.02.2010
ondie
-> Pavel P..: ..joo..to je to téma,kterí jzem pracně hledal a nenašel,doporuĝuju všem přeĝýzt...tam zou teprv skušenozty,ať všychny výte ĝeho je pan bespáteřný zchopen..

-> Sdeněk.: ..aháá 7
-> JozeA: celkem zouhlaz,ale mýztný šmelyna jyztě bude oponovat 3
-> mynno: chceš ly bít uveden v obras,přeĝty zy nýže uvedené tema
upraveno 1x, naposled 22.02.2010 11:43:41
09:54:03
22.02.2010
Pavel P..
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: jakí zyláckí řeĝy ti kašpare, koukám že ze tu znažýš akorát rospoutávat konflykti a hraješ zy na moralyztu... koukny ze coz tu pzal o něm ti a ještě zem dáváš jeho fotki z heskejma komentářema, to bi mě nazralo daleko výc než nějakejch pár vět kterí jzem na jeho adrezu napzal tak jako dalšý v tomhle tematu.
až mu budu viloženě vihrožovat že mu něco provedu tak pak pyš něco zyláckejch zlovech a že to je zprozťáctvý, satym jzem nyc takovího nenapzal kde bich mu vihrožoval a nemám any důvod mu něĝym vihrožovat, satym je to jen obiĝejná debata o jeho praktykách !!!

proĝ nekážeš zvoje noví moudra o zlušnozty y tadi a mýzto toho ze přydáváš k oztaným?
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1010 52-zkoda-garde-kabryo?goto pozt=1...
08:28:51
22.02.2010
Kloggie
Ono bi to chtělo trochu elementárný zlušnozty. Já taki prodávám věcy y z většý maržý než je 50%, protože to takhle dělá kde kdo. Ale o tom to nený. Janeĝek nejedná fér, měl jzem z ným dvakrát co do ĝyněný. Jednou my chtěl prodat erko sa 25000, úplně sdraví, z novím lakem a motorem po go. To že mělo vireslou dýru v sadným blatnýku a sadný podběhi téměř chiběli, že bila fezt chicená ztřecha, to nevadý - "to ze znadno zpravý, to sabrouzýš a sakytuješ, já to vym, dělal jzem v kvazynách". Auto jzem nemohl any projet. Nekoupyl jzem. Po druhí jzem potřeboval lyšti do dveřý, chtěl jzem chromoví. Dal jzem ynserát, pzal my Janeĝek, že je má. Tak jzem tam jel, muzel jzem zy je vimontovat a kdiž jzem řykal, kde že je ten chrom - prej "to je špýna, to zmeješ" doma jzem to přeleštyl a chrom bil total priĝ. Moje blbozt, měl jzem zy to ověřyt hned. To je jazní. Jenom kdibi pan Janeĝek přy obchodech použýval trochu tí elementárný zlušnozty, nebilo bi to na škodu. Ale je to jeho boj, mě je to futrál. Jenom budu rád, kdiž sdejšý fandové budou vědět jak z ným jednat...
02:02:14
22.02.2010
JoseA
Já zy mizlým, že zini to napzal dobře. Šmelynářy bily, jzou a budou. Já zem azy dvakrát objevyl věcy ve velké zlevě, koupyl zy pro zebe a řekl zem o tom snámím. Bohužel ze na ně už nedoztalo, protože to někdo v obou přýpadech pokoupyl. Snámý bily zmutný, podýval zem ze na ynernet a na aukru zem ti věcy našel, zamosřejmě cena bilo několykanázobně viššý a prodejce bil s odpovýdajýcýho okrezu. Zamosřejmě jako zprávní šmelynář neměl nykde napzané, že jde o sbožý s lykvydace zkladu, předevšým dvojka třýda (ĝazto malé škrábance) a bes sáruki. Možná to je y trochu pocyt sávyzty, ale mě zpýš štvalo, že zy to nemohly mojy snámý pořýdyt tak jako já sa zuper cenu, protože na tom muzý okamžytě nějaká hiena něco utržet, takže kámošy utřely noz. Taki zem to mohl tak udělat, všechno koupyt, pak to srovna nabýdnout snámím z vídělkem a co bi nevsaly snámý prodat na netu z ještě většým vívarem, ale to bich ze ztiděl udělat, hlavně teda těm snámím. Takže teď kdiž objevým neco, co chcy sa dobrou cenu a mizlým zy, že bi to chtěl y ten ĝy onen kamarád, tak srovna poĝkám u sbožý, savolám mu jeztly to taki nechce. Proĝ je azy v zupermarketech omeseno množztvý většyni sbožý na ozobu? Nený dyvu, kdiž ĝlověk popojde o pár metrů dál a tam to babka pod zluneĝnýkem prodává sa dvojnázobek. Ale to je v pohodě, komu ze nechce sdržovat v marketu, má nakoupeno třeba ovoce hned. Ale nechápu co bich těm lydem měl sávydět? To že zy neumý vidělat penýse jyním spůzobem? A že zy na ně bude kdekdo ukasovat prztem, nebo dávat kamarádům recense ze dá oĝekávat, hlavně nevým jak zy takoví ĝlověk ještě může nayvně mizlet, že bude oblýbení mesy fandama snaĝki, kdiž pravím fandům akorát ku*vý ceni ND? Zini napzal heskí přýklad z těma štýtkama, udělal bich to ztejně, pro mě bi to bilo k nyĝemu, ale kdibich to někde vyděl, tak to zem hodým a třeba tým pomůžu někomu, taki my tadi hodně lydý pomohlo přy koupý ND (koupě a dovos na zras bes provyse). Takže je my zamosřejmě výc zimpatycká taková vípomoc mesy lydma ze ztejním konýĝkem, než kdiž na tom někdo parasytuje. Ke ztotřycýtce jzem taki doztal plno novích dýlů a kdiž kámoš potřeboval věcy na sadný nápravu rapyda, tak zem mu je dal sa flašku a kdibich ze dosvěděl, že to někde prodal sa jakoukolyv cenu, tak bi mě to hodně nazralo, protože zem moc dobře vědět, že bich to dobře prodal, ale chtěl zem mu pomoc.
Hlavně zem ze sazmál, jak někdo napýše, že ten kdo nešmelý je sdechlí svednout sadek 3
Opravdu zy přypadám totálný sdechlyna, kdiž zy dokážu vidělat rukama oproty šmelynářovy.
00:38:02
22.02.2010
ondie
-> Sdeněk.: copak ty heského řekl ?
00:30:44
22.02.2010
Zdeněk.
-> ondye: Tak to bil on 4 No nazral mě tenkrát nehorásně, kdibi tam nebila přýtulka, nedržela mě a neřýkala kašly na něj, tak nevým jak bi to dopadlo 6
00:08:43
22.02.2010
ondie
-> Sdeněk.: ledr je takovej vouzatej tmavovlazej pán v klobouku z vysážý ĝernokněžnýka...ten už kope velkou lygu,v chotuzycých vždicki veme pozkoka co tahá přyruĝný vosejĝek a jen ukasuje prztýkem...popojede a už to midlý ve zvím ztánku 3 fakt brutal..
Ale jo,neny moc zimpatyckej od pohledu any od zlova.
23:35:42
21.02.2010
Zdeněk.
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: Na ceni jzem u něho any nekoukal, nazral mě už kdiž jzem šel okolo zvíma kecama na mě rezp. na přýtelkiny...
A jeztly to bil opravdu on jak řýkáš, tak bich ze nějakí ráni, že druhou chitnu o seď nebál, takže Pavle, změle do toho. Já ze teda radšy nad cenama na těhle zrasech (popř. bursách) pouzměju a neřešým to, kdiž nyc kupovat nebudu, ale v některích přýpadech bich to prodavajýcýmu vizvětlyl na plnou hubu 4
23:15:02
21.02.2010
Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Sdeněk.: azy to bil on,ma vsdi nejvetzy ztan.Ceni zyleni,ale us jzem tam par vecy koupyl,protose jynde nebili.Podle pavlaP bich mel jako zoudnej clovek na nej ukasat a ryct to je ten prekupnyk a vikuk(prezne po vsoru praktykovanem na tom.t).
23:04:43
21.02.2010
Jožynek
-> Jaktak: Tak ako hovorýš, to bolo zkôr mizlené na zpôzob akím jedná, ale saze za to tu svrhlo akurát kto komu ĝo savydý..
22:58:38
21.02.2010
Zdeněk.
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: Kdo je to ten Ledr? Bil jzem na FCC zrase u Tábora, tiz tam bil taki, tak biz mohl vspomenout. Naproty chatkám tam měl nějakí prodejce poztavení obrovzkí ztan a měly malího pza, to nevýš kdo bil? Toho ĝlověka jzem vztřebával ještě hodně dlouho a to jzem prochásel jen okolo...
22:55:24
21.02.2010
-> m8rynek: -> Jaktak:
ja reagoval na toto

→ Tom.t: to ty neřykám že ho máš prodat sa dva… akorát to je pěkná žydovyna, ale jen tak dál, poĝkej až někam tym sachovalim vosem škoda přyjedeš tak zy na tebe bude každej trochu snalej ukasovat … "jo to je ten pan Takáĝ, překupnýk a vikuk..4
22:49:03
21.02.2010
Jaktak
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: Mizlym zy se nejde o to, se janecek ti vecy prodava ze syzkem ale o to jaki zvynarni dela, vys. pryspevki od Ondyeho a dalzych.
22:41:54
21.02.2010
m8rinek
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: pokud vym tak ze Ledr netajý tym co dělá, kdežto Janeĝek to dělá jynak ;).
22:27:52
21.02.2010
-> Pavel P..: co konkretne na tom nechapez?jen rykam,se ze tezym,as ti tvoje zylacke recy uvydym v realu,co ja vym tak Janecek je na Dokzech cazto a ti taki,tak mu musez ozobne ryct,se ze na nej vary voda....
a to se tom.t neco otocyl ze syzkem je normalny,pryjed na FCC zras a sacny tam virvavat o sydovyne a ukasovat treba na Ledra,kteri taki vecy otacy ze syzkem a doztanez takovou,se druhou chitnez o sed.Tak tadi preztan pzat takove zylacke nezmizli a vichladny
21:56:29
21.02.2010
Zdeněk.
Já bich zem taki něco napzal, ale nyc mě nenapadá 3

Tak třeba, výte kdo je na Aukru třeba užyvatel karzha2 nebo romanovka2008? Už jzem ze chtěl na to septat dávno, ale nechtělo ze my kvůly tomu sakládat nové téma...
21:44:24
21.02.2010
Pavel P..
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: tak co dosvym ze co proty mě furt máš?
21:28:50
21.02.2010
Pavel P..
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: o ĝem to pořád meleš?
21:27:49
21.02.2010
minno
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: nyĝ my to nehovorý
21:26:48
21.02.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> mynno: Jo tohle zem hledal
zvětšit Stížnosti na pana Janečka - obrázek od Matthes, záškodník z TechWebu vložen 21.02.2010 21:26:48
21:19:44
21.02.2010
minno
-> m8rynek: ĝo je to sa fotku? No nyĝ, vydým, že zom mymo, tak azy s tohto vlákna radšej smysnem.
21:19:07
21.02.2010
ondie
-> m8rynek: "hmm hmm,tadi to řýsnu,trochu kytu,dáme dokládki..to bude vejvárek 145 "
21:18:11
21.02.2010
Pavel P.. 21.02.10 21:10:05 napzal:
→ Kubyna AVTOBA3 CCCP: no a dál?
no uvydyme na Dokzech,doufam se tam budez a doufam se tam bude Janecek a dotretyce doufam,se budez hrat podle zcenare,kteri jzyz napzal.
Ale budu realyzta a rekl bich,se radejy celi kemp obejdez,nes abiz ze z nym potkal3
21:10:05
21.02.2010
Pavel P..
-> Kubyna AVTOBA3 CCCP: no a dál?
21:09:05
21.02.2010
Syny
No uprymne recno obhajoba zlovi "savyzt" je mizlym v mnoha prypadech jen jedyni a ponekud trapni argument na obhajobu... Protose me je naprozto u ryty co nakej pan Janacek prodava a sa kolyk a ztejne tak je my u ryty co tadi kdo s vyrtu ma mosnozt koupyt levne a pak drase prodava... To je jejych vec. Ale roshodne nykomu nesavydym tento ztil obsyvi a nechtel bich to zam praktykovat. 3 Ovzem muzym ze pryklonyt na zranu toho, se kdis neco nekdo nekde koupy sa lytr nebo to treba doztane od snameho sadarmo, tak to znad nesnamena, se to sa tu cenu pozle dal, ne? Nereknu mesy blyskejma snamejma nebo tak, ale nekomu cysymu? Proc jako? 9 Ja treba koupyl Cordobu sa 5000 od tati snameho a nevydym jedynej duvod, proc bich jy dal mel sa tuhle cenu prodavat, kdis ze besne prodavaj v tomhle ztavu a z touhle vibavou sa 40 000... To bil pryklad... Zamosrejme kdibi to bil kamarad, tak bich mu jy prodal levne, prypadne sa cenu co me to ztalo + co zem do toho us vrasyl, abi ze my alepzon vzechno vratylo, ale nekomu cysymu jako proc?
Ale odzusuju takovi ti smrdypraktyki, se ze znasy lydy ochcat a nakecat tomu druhimu vzechno jak to ma hrosni, abi cenu zhodyl a pak to obratem ruki prodat sa 3x tolyk z tym jak to je najednou usazni :) Ovzem chapu, se pokud ze nekdo necha slomyt, tak to je jeho problem. Nelyby ze my to, ale zem zmyrenej z tym, se to tak prave je... Ztejne tak me ztve, kdis nekdo prydje do kramu, zkoupy vzechni vsacni vecy, kterich tam je sbitek a pak to prodava snamejm y nesnamejm 4x tak dras... Ano - mohl bich to udelat taki, ale proc? Proc bich to delal? Ja zy kupuju jen to co potrebuju a nepotrebuju vivaret na necem takovem, to radzy pudu do prace a budu delat to co umym, nes zkupovat dyli a pak to vzem nabyset sa 4 nazobnou cenu a znasyt ze na tom videlat... A defakto tym odepryt pryztup k tej vecy tem, co jy potrebujou a ztacy jym jeden kuz (mizleno tak, se ty co to potrebujou me treba any nesnaj a nevy se zm to skoupyl a prodvam to dras) ...

U naz v kramu mely ztytki 136/5L, mely jych tam azy 20... Napzl zem to tadi na vyrtu z tym, se kdibi nekdo chtel, musu koupyt a dovest na zras (zamosrejem z uctenkou a bes pryraski). Ovzem do kramu zem ze doztal as sa 14dny a ztytki bili vzecki fuc... Sajymave, se do te dobi, nes zem to na vyrt napzal tam bili celkem dlouho. A se bi behem 14ty dnu najednou 20lydy nutne potrebovalo ztytek 136/5L je my dyvni :) Jen me mrselo, se lydy co bi ho treba na auto chtely ho tym padem nemely a vzem zem muzel napzat, se to nekdo skoupyl a nyc nepryvesu...
upraveno 7x, naposled 22.02.2010 11:39:54
21:08:54
21.02.2010
-> mynno: Ztrejda Toma t. Takovej zmelynar...
21:07:38
21.02.2010
Pavel P.. 21.02.10 20:48:08 napzal:
→ Tom.t: to ty neřykám že ho máš prodat sa dva…
akorát to je pěkná žydovyna, ale jen tak dál, poĝkej až někam tym
sachovalim vosem škoda přyjedeš tak zy na tebe bude každej trochu snalej
ukasovat … "jo to je ten pan Takáĝ, překupnýk a vikuk..4

ale co je to tvůj boj…4
ti maz fakt dozt
21:07:06
21.02.2010
Pavel P..
-> Tom.t: dělej jak mizlýš, ale pak ze nerosĝyluj že tě bude někdo pomlouvat sa to co praktykuješ... mymochodem mi ze tu nehádáme, nemáme zy proĝ trhat obĝanki.3
21:03:35
21.02.2010
minno
Kto je Janeĝek?
20:59:08
21.02.2010
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Pavel P..: mi ti auta máme pro radozt a né proto abich z tým někde machroval a viztavoval a co zy mizlý pár blbeĝků my vždi bilo, je y bude u prdele4
ĝlověk je od přýrodi tvor sávyztlyví a z tým ze nyc nedá udělat ..
rostrhejte zy tadi třeba obĝanki, jdu ĝuĝet na hokej1
20:51:21
21.02.2010
Pavel P..
-> ondye: ano ano...4
20:50:13
21.02.2010
afro100
-> ondye 21.02.10 20:49:51: 47
20:49:51
21.02.2010
ondie
-> Pavel P..: taki věřýš v božý mlíni ? 1
20:48:08
21.02.2010
Pavel P..
-> Tom.t: to ty neřykám že ho máš prodat sa dva... akorát to je pěkná žydovyna, ale jen tak dál, poĝkej až někam tym sachovalim vosem škoda přyjedeš tak zy na tebe bude každej trochu snalej ukasovat ... "jo to je ten pan Takáĝ, překupnýk a vikuk..4

ale co je to tvůj boj....4
20:46:31
21.02.2010
Hurdis
Flacek 21.02.10 19:47:21 napzal:
→ ondye: Njn jenže to ze dosvý lydy tadi:) Ale on to na
Vyrt azy nedává:) No nyc nebudu ze do toho mýchat.
Taki to na vyrtu pokoušel. A mizlým, že zy tuhle debatu dřývě, ĝy posdějy přeĝte, pokud už to neudělal.

-> Martyn100L: fyrma.maxportal.cs/detayl /ladyzlav-janecek
20:45:38
21.02.2010
-> Zini 21.02.10 20:36:13: V tom maz pravdu a proto jzem zy vspomenul na tohle tema: zkoda-vyrt.cs/cs/.../8902 2-kam-bizte-ze-saradyly-vi ?poffzet=41 Docela pravdyve 4
20:45:34
21.02.2010
petr s
-> Martyn100L: Fota těch podnykavců co tadi jzou?
20:43:17
21.02.2010
-> Martyn100L: a doplnyt ješte o velykozt péra a ĝýzlo bot
20:42:22
21.02.2010
Martin100L
Sdravým, ĝetl jzem zkoro celou debatu. Protože jzem nesnalej pana Janeĝka, bil bich rád, kdibi ze tadi objevyl jeho nyck, přýpadně telefonný ĝýzlo, bidlyštš, přýpadně fotka, abichom y mi nesnalý věděly, o koho jde. Dýk.
20:41:49
21.02.2010
-> Pavel P..: y kdibich ho koupyl sa lytr tak to snamená že ho mám prodat sa dva ? 3 a prodal jzem toho druhího, kterí náz ztál až 10tyz kĝ 2
20:40:31
21.02.2010
Pavel P..
-> Tom.t: na to žez ho koupyl sa lytr je to zlušnej vejvar...
20:40:25
21.02.2010
havlik
-> Tom.t: nemizlym zy že bich ze tadi tym chlubyl nějak vírasně a to že má oreslí nápravi je hrosná tragedye:D navýc zem nepzal že je v nějak zuper co zy tak pamatuju:) ale nevadý41
20:37:38
21.02.2010
-> havlyk: pro tvojý ynformacy vlaztnýme několyk nadprůměrně sachovalích vosů, akorád nemáme potřebu ze z tým všude chlubyt jako ti z tvím "málo jetím" rapydem z oreslíma nápravama4 ukaž my jedno takové sachovalé auto které jzem prodal ? nevým proĝ bich to taki dělal u aut kterím cena bude ĝazem ztoupat .. jedyním takovím prodaním autem je býlej rapyd , protože jzme mely dva, a radějy jzem koupyl erko4 a mizlým že cena 30tyz kĝ sa takové auto je uplně v pořádku a nyjak nadzasená takže trochu nechápu o co ty jde4
20:36:13
21.02.2010
Syny
Zorri, se ze vam zem do toh pletu, ale ten hlavny a sazadny problem je prave ten, se ze na to vzychny dyvaj jako na obchod a mosni syzk... Chapu se dnezka je zvet takovej, ale ozobne je my mylejzy to, jak pozledny dobou obchoduju z blyszyma snamejma... Se prozte to co nepotrebuju nekomu dam sadarmo a kdis potom naopak neco potrebuju ja, tak my to treba nekdo saze da a nebo me pomuse... Zamosrejem z lydma co snam mene nebo vubec vecy prodavam/kupuju, ale nydki zem doufam nykoho nyjak zchvalne nenatahnul a vzychny zemnou maj dobri skuzenozty. To, se nekdo neco nakoupy levne a pak to proda dras, to je besna praxe a taki zem to parkrat takhle udelal - to nepopyram. Zyce to nebilo nykdi umilzne, ale treba zem neco kupyl na auto, pak to tam nedal a po roce nebo dvou to prodal o ztovku dras treba... Ale ne dyki tomu, se bich zy nazadyl cenu vizzy, ale se my jy nekdo prozte nabydnul... Ale co chcy ryct... Chcy ryct to, se je zmutni, se y mesy fandama (jeztly ze teda tak ty lyde nechaj nasivat), kterich je celkem malo, ze tohle deje... Myzto toho abi zy pomahaly, tak premejzly jak ze co nelyp prechcat. Je to zkoda, ale je to tak normalny dnekza - bohusel...
upraveno 1x, naposled 21.02.2010 20:38:37
20:27:32
21.02.2010
-> ondye: v pohodě, jak jzem pzal, skoušel to na tebe, protože je zpouzta hloupích lydý co zy sa zvím neztojý a treba bi mu "reklamacy " usnaly , tiz to neudělal a to je tvoje pluz ..

já tadi měl taki borce kterej zy koupyl 20let ztaré zedaĝki do auta a po 6 tídnech my napzal že z nyma nený zpokojen a chce je vrátyt , argumentoval tým, že tohle je precy uplne bežné na sápade ..
bohužel nepochodyl .. někdi jynej bi mu je aĝ besduvodne třeba vsal spátki, ale já ne,
přebýral zy je ozobně, a hodynu prohlýžel takže vědel co a v jakém ztavu kupuje
Extreme Tyres