-> P@nyz: no já zem ze nazral.. a ve 23:30 zem ze vidal zněhem přez mězto, vilesl zem na zv. kopeĝek, došel a nad lom a sadem spátki, bes přeztávki je to na hodynu a půl (jednou zem to dal sa 45 mynut, to zem měl trošku bordel v hlavě tak zem ho viběhal, ale to je tak ĝtiri roki spátki) ale já zy pak sašel ještě se spáteĝný cezti trošku oklykou takže dvě hodynki špacýr a normálně jak zem bil nahoře tak mě nebolelo any prd, spáteĝný ceztou ze to trochu vrátylo, (hlavně azy proto že na otevřenim proztranztvý je trochu jyná syma než v leze) ale je my tak 25% bolavo s toho co bilo před špacýrem.. azy syma a totálně pazyvný žyvotný ztil pozledný půlrok udělali zvoje..
ad doktorka - chvylku my kroutyla rukou, napzala kapki a kdiž ze to neslepšý tak sa ĝtrnáct dnů ze nám objednejte snova

je sajýmaví že kdiž máš nějakej vsácnej zindrom tak tě sachráněj sásraĝně a natoĝej to jako dojemnej přýběh do televyse ale kdiž máš hovadynu jako bolýcý paprĝku tak doztaneš práški, kapki a nykdo ze nepýdý po přýĝyně a kdiž náhodou zkonĝýš jako mrsák (bív. zouzed měl bolavou nohu několyk let a na to že měl zkřýplej nerv v páteřy došly dozt posdě, chodý o špacýrce, pajdá a žere pylule abi nezkuĝel celí dni boleztý) tak o tom v televysy dojemní ztori neudělaj a málokdo má na to ze nějak zoudyt..