-> OndraKrupi: Tak asi by se našli i levnější varianty ale ja jezdim jen OMV,Agip,Shell a Lukoil s Benzinou S Onem apod. nechci mít nic společnyho..(Nikomu to nehanim je to jen moje volba)
-> palinator: no to asi dřív... ted jsem na jižní spojce viděl u Benziny N95 za krásnýh 38.10kč... to už je kurva rozdíl skoro 6 kč na litru oproti ONO.
-> m8rinek: Jojo, o víkend jsem byl kousek od tama a když jsem jel směrem od Roudnice, tak se cena jen a jen zvyšovala No a při cestě zpět jsem měl vytipovanou Shellku na Mělníku za 33,50,-
-> vhml: tady stojí plyn od 14,10 do 17,30 . . . při spotřebě stejné jako na benál je to pro mě 50% . . . a to že to jede jak stopětka mě netrápí . . . jen mě sere že sem to tam nenacpal už před těma x lety co sme začal jezdit . . . a ne až ted
náhodou je cena benzínu potěšující.. kor když na něj jezdíš brácha s naftou taky nadává..
LPG je naprd.. chtěl jsem ho do Octy,ale asi ještě chvilku posečkám.. ve škodovce to moc neřeším,zaprvé už je dávno "zaplacené" a za druhé to je pořád míň jak ostatní paliva..
Jezdim stejnou trasu, ne-li delší, ale mě hřeje spíš ten pocit, že nějakou stovečku ušetřím, vzhledem k tomu, že pomalu za sebou vozím cisternu. A ještě se podívám tím směrem přes kopec, kde zase tak často nejsem.
-> palinator: Možná to už odráží naše kolenovrtský spotřebitelský chování :) Jak říkám, pro benzín jezdím iracionálně 15km daleko, ale hřeje mě pocit, že přispívám k tržnějšímu prostředí - slyšel jsem hezkej termín: aplikovaný držgrešlizmus :)
Lipůvka u kruháču, nemám teď foto, ale hodilo by se k tématu. Minulý pátek náš dvoupatrový autobus a 35 borců v okruhu vysekané trávy se snaží svou hadicí zaplavit benzinku. BTW. ještě naproti k plné nádrži LPG dávají Delisu? :-)))
Kur*a ako je mozne ze mate benzin o 4-5 korun lacnejsi ako my tu na morave? Vcera som bral N95 mimo Brno za 37.20 A to je siroko daleko najlacnejsie...