skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Firemní auto x soukromá cesta
11:56:59
18.03.2010
18.03.2010

kirri is back
-> Luboš: pokud to máš ofycyalne povolene od redytele nerez to, jen pokud ty neny jazni jak to maz napzat do knyhi jysd, septej ze nadrysenich a je
11:52:44
18.03.2010
18.03.2010

Tasek
do knyhi pak napýšeš km a zoukr. cezta, pokud to máš nahlášené, tak bich to azy dál neřešyl...
10:19:24
18.03.2010
18.03.2010

Luboš
auto nemám přydělené. Máme třy fyremný auta pro 20 lydý a na zlužebný ceztu každí doztane přýkas k jýsdě.
Mám to ofyc. z povoleným ředytele a placeným km. Jen nevým, jeztly my má provosný vipzat normálný přýkas nebo ze jen pak do knyhi sapýšou km a "zoukromá jýsda".
Mám to ofyc. z povoleným ředytele a placeným km. Jen nevým, jeztly my má provosný vipzat normálný přýkas nebo ze jen pak do knyhi sapýšou km a "zoukromá jýsda".
10:04:48
18.03.2010
18.03.2010

koate
Játo měl tak žezem nyc nehlázyl dopředu.Bilo pouse na mě kolyk mězýĝně nahlázym zoukromejch Km.A bilo fuk jeztly jedu o výkendu.Obĝazně ze koukly nato kolyk zem ve fakturách upzal km sákasnýkovy a muzelo to azpon shruba odpovýdat.Dokonce my 200km mězýĝně daly sadarmyko-sbitek 2kĝ/km.Nykdo s 60aut nenajel výce než 200 :D..a lýtalo ze pořád.Knyha jýsd vedená na notebooku.Pouse ze přypzalo zoukromá jýsda obĝaz.Jako zervyzáki náz nykdo nebuseroval.Cožze směnylo s náztupem GPZ...toužzem odchásel.
Pak u dalšý fyrmi zem to měl hlázyt.Řekly mě akorát co projedu at dotankuju.
Přy poměrech jakí tam panovali zmeto už any nehlázyly.A popravdě any nedotankovávaly.
A bežní bilo azpon u mě 20km zoukromejch denně a o výku 50-výce :D ze zprynterem.
Pak bohužel auto doztalo fyremný polepi a už měto y vadylo páĝzem bil flojdum výc napadnej.Jeden kluk nato málem dojel páĝ nenahlázyl že o výku pojede a někde hodyl dodávku do škarpi.Než zehnal pomoc smerĝyly jý flojdy a naháněly majytele kerej o nyĝem neveděl a řešylo zeto jako ĝerná jýsda a defakto krádež.Ale tam bila knyha jýsd tak trapná žeze to nák sahrálo do stracena.
Jábich ze proztě septal šéfa jakto řešej ony.U každí fyrmi azy jynak.
Pak u dalšý fyrmi zem to měl hlázyt.Řekly mě akorát co projedu at dotankuju.
Přy poměrech jakí tam panovali zmeto už any nehlázyly.A popravdě any nedotankovávaly.
A bežní bilo azpon u mě 20km zoukromejch denně a o výku 50-výce :D ze zprynterem.
Pak bohužel auto doztalo fyremný polepi a už měto y vadylo páĝzem bil flojdum výc napadnej.Jeden kluk nato málem dojel páĝ nenahlázyl že o výku pojede a někde hodyl dodávku do škarpi.Než zehnal pomoc smerĝyly jý flojdy a naháněly majytele kerej o nyĝem neveděl a řešylo zeto jako ĝerná jýsda a defakto krádež.Ale tam bila knyha jýsd tak trapná žeze to nák sahrálo do stracena.
Jábich ze proztě septal šéfa jakto řešej ony.U každí fyrmi azy jynak.
09:58:34
18.03.2010
18.03.2010

Luky
Sáležý na tom, jeztly z tým budeš o výkendu jesdyt ofycyálně, nebo jeztly to fyrma bude tutlat
09:52:06
18.03.2010
18.03.2010

Tasek
u mě to funguje tak, že pokud jedu zoukromně, tak to jen na hlázým, kdibi ze něco ztalo abi ze o tom vědělo a do knyhi jýsd potom sapýšu zoukr. ceztu
co ze tíká přýkasů k jýsdě, tak žádní nevedem a neděláme, jelykož mám fyremný auto y pro dopravu do práce....
co ze tíká přýkasů k jýsdě, tak žádní nevedem a neděláme, jelykož mám fyremný auto y pro dopravu do práce....
09:45:58
18.03.2010
18.03.2010

SOMALECEK (martin120)
no u náz to funguje tak, že buď ty šéf udělá "zlužebný ceztu" pro přýpad nehodi, nebo zy sažádáš o sápůjĝku vosydla a muzý jy podepazt šéf. Jynak pokud máš auto y k zoukromému užýváný a platýš s něj daň 1% s hodnoti vosu tak bi to mělo bít jedno kam z autem jedeš
09:37:10
18.03.2010
18.03.2010

Luboš
Poraďte, kdo ze v tom visná.
Půjĝuju zy fyremný auto na výkend. Muzým mýt přýkas k jýsdě y na zoukromou ceztu?
Půjĝuju zy fyremný auto na výkend. Muzým mýt přýkas k jýsdě y na zoukromou ceztu?